- 23 Haziran 2010
- 559
- 383
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.341
Amiiiinnnn amiiinnAllahım nasıl bir his yaaaa büyüdükçe daha kuvvetli hissediyorum elimi koyunca resmen hissediyorum dönüşünü hareketini neresi oldugunu bılmesem de yavrumu dışarıdan hissetmek süper bir seyyyyAllahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları COOOKKK ŞÜKÜR
Doktorun sana kesin aç gel dedi mi canım
Amin tatlım çok zor değil. Kendini 1 saat oyalayacak bişeyler al yanına. Benim raporla ilgili sorunlarım vardı onlara koşturcam die zaman nasıl geçti bilemedim
Çok geçmiş olsun canım. En çok korktuğum şey. Allah korusun hepimizi. Şükür geçmiş. Dikkat et dinlen.Selam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
Masallah ikisinede insallah zamaninda gelirler canim.slm kızlar dr dan geldik bizde 23+4 üz ve kızım 805gr oğlum 854 gr gayet ii dedi drhaftada bi ampul progestan oluyodm 2 ampule cıkardı erken doğum olmasn diye ayrıca kontroller 2 hsftaya indi ikiz diye
4 saat miac gel dedi ve bugun yapildi cok sukur tertemiz ciktim kiz :)
aclik 90
1.saat 135
2.saat 117
3.saat 98
doktor cok guzel dedi ama ben bittim tabi 4 saat actim
4 saat miüzüldüm canım ya nie o kadar uzun sürdü ki
bende aynı tepiklerini vajinamda hissediyorum bugün kontrlm vardı sordum doktora normal dedi tuvalette cıkıcakmıs gibide olur normal dediGünaydın anneler dün akşam koltukta uzanırken bi ağrı saplandı sol tarafıma bıçak kesigi gibi 1 2 dakika sürdü sonra acısı kaldi su an halen acıma var hiç öyle olmamıştı gözümden yaş geldi o derece neden olabilir Bebiş çok hareketli ondan mi acaba bu arada hala vajinamda hissediyorum ara ara bebegimi toplanıp asilip kaliyo özellikle yürürken
Ben kullanıyorum. Başından beri. Sıkıntılı ilaç değil sabah aç karnına içip yarım saat bişey yiyip içmeyeceksin cnm.herkes seker yüklemesi yaptırmıs galiba.bugün doktorumla konustum ailede yoksa seker yükleme gereksinimi duymuyorum dedi.dedim babamda var ama dogustan değil.gerek yok dedi ama benim biraz tereddütte oldugumu görünce yapalım dedi haftaya.ben cok kararsızım yaptırıyım mı yaptırmıyım mı düsünüyorum saatlerce off fikir istiyorum sizden.bide tiriodim sınırda cıktı onun için hap kullanacagım euthyrox diye.var mı baska kullanan tiriodi olan.
evet ac karnaymıs.cok gecmiş olsun cnm.ben hiç kullanmak istemiyorum hamileleikte hap ama mecbur işte.senin kan degerinde ne kadar cıkıyor tirioidBen kullanıyorum. Başından beri. Sıkıntılı ilaç değil sabah aç karnına içip yarım saat bişey yiyip içmeyeceksin cnm.
Ooo maşallah atlatmışsın canım hadi geçmiş olsun ve gözün aydın son testti artık inşallah başka problemler yaşamayızac gel dedi ve bugun yapildi cok sukur tertemiz ciktim kiz :)
aclik 90
1.saat 135
2.saat 117
3.saat 98
doktor cok guzel dedi ama ben bittim tabi 4 saat actim
Cnm hamileliğe faydası olan bir ilaç hiç zararı yok. Hamilelikte tiroid değerinin 2,5 altı olması lazım. Yüksek değerlerde zeka geriliğin, dil büyüklüğü vs yapabiliyor bebekte Allah korusun. O yüzden hiç aksatma. Ben hamile kalmadan evvel kullanıyodum. O yüzden hamileliktd doz arttırımı yapıldı aksatmıyorum kesinlikleevet ac karnaymıs.cok gecmiş olsun cnm.ben hiç kullanmak istemiyorum hamileleikte hap ama mecbur işte.senin kan degerinde ne kadar cıkıyor tirioid
herkes seker yüklemesi yaptırmıs galiba.bugün doktorumla konustum ailede yoksa seker yükleme gereksinimi duymuyorum dedi.dedim babamda var ama dogustan değil.gerek yok dedi ama benim biraz tereddütte oldugumu görünce yapalım dedi haftaya.ben cok kararsızım yaptırıyım mı yaptırmıyım mı düsünüyorum saatlerce off fikir istiyorum sizden.bide tiriodim sınırda cıktı onun için hap kullanacagım euthyrox diye.var mı baska kullanan tiriodi olan.
Ooo maşallah atlatmışsın canım hadi geçmiş olsun ve gözün aydın son testti artık inşallah başka problemler yaşamayız
Zeytin cekirdegi,tuzlu gargarakızlarrrrrrr dişim agrıyoooooo
ne iyi gelirrr bu agrıyaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?