2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amiiiinnnn amiiinn

Hayırlı hafta sonları kızlar. Biz pazara gittik çiçek aldık balkonumuza dikmek için. Kızımla çiçeklerimizi diktik mutlu olduk:) Bahar geldi sanırım sonunda inşallah

Çok geçmiş olsun canım. En çok korktuğum şey. Allah korusun hepimizi. Şükür geçmiş. Dikkat et dinlen.

4 saat mi üzüldüm canım ya nie o kadar uzun sürdü ki

100 gram tatlim allahtan hastanede bir abla vaardi dedi gel kizim yat acilde bir yatakta yuzun bembeyaz die.
ogle olandim butun gun mahfoldum.
bulanti bas donmesi cabasi bide.
valla boyle eziyet cekecegimi bilseydim asla ve asla yaptirmazdim kizim cok oynadi icerde glukozu icinde yavrum dedim ama olan olmustu.

bende aynı tepiklerini vajinamda hissediyorum bugün kontrlm vardı sordum doktora normal dedi tuvalette cıkıcakmıs gibide olur normal dedi

herkes seker yüklemesi yaptırmıs galiba.bugün doktorumla konustum ailede yoksa seker yükleme gereksinimi duymuyorum dedi.dedim babamda var ama dogustan değil.gerek yok dedi ama benim biraz tereddütte oldugumu görünce yapalım dedi haftaya.ben cok kararsızım yaptırıyım mı yaptırmıyım mı düsünüyorum saatlerce off fikir istiyorum sizden.bide tiriodim sınırda cıktı onun için hap kullanacagım euthyrox diye.var mı baska kullanan tiriodi olan.

Ben kullanıyorum. Başından beri. Sıkıntılı ilaç değil sabah aç karnına içip yarım saat bişey yiyip içmeyeceksin cnm.

Ben kullanıyorum. Başından beri. Sıkıntılı ilaç değil sabah aç karnına içip yarım saat bişey yiyip içmeyeceksin cnm.
evet ac karnaymıs.cok gecmiş olsun cnm.ben hiç kullanmak istemiyorum hamileleikte hap ama mecbur işte.senin kan degerinde ne kadar cıkıyor tirioid

evet ac karnaymıs.cok gecmiş olsun cnm.ben hiç kullanmak istemiyorum hamileleikte hap ama mecbur işte.senin kan degerinde ne kadar cıkıyor tirioid
Cnm hamileliğe faydası olan bir ilaç hiç zararı yok. Hamilelikte tiroid değerinin 2,5 altı olması lazım. Yüksek değerlerde zeka geriliğin, dil büyüklüğü vs yapabiliyor bebekte Allah korusun. O yüzden hiç aksatma. Ben hamile kalmadan evvel kullanıyodum. O yüzden hamileliktd doz arttırımı yapıldı aksatmıyorum kesinlikle

Ben 1 senefir hashimoto tiroidi hastasiyim. Hergun ilac kullabiyorum.her ayda kantahliliyle degerlerime baktiriyorum.

Kizlar hamileligimin basindan beri cok kg almadim. 5,5 aylik hamileyim 5,5 kg almisim Ama cok fena agirlastim zorlaniyorum artik.bebegin ayaklarini gogusumun biraz altinda hissediyorum.son 3 ay nasil gecicek onu dusunuyorum.ilk 5 ayi cok rahat gecirdim simdi korkmaya basladim:)Allah saglik ömür versin bbebegime ama bnm gibi olan vatmi onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…