2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ben.. 51 ile hamile kaldım 57'yim şu anda.. bulantım falan neredeyse olmadı hiç. Rahattim. Fakat son dönemde sol gogsumun altından ağrı giriyor sonra sırtıma vuruyor falan.. bir de ayakta sabit kalmaya hiç gelemiyorum hemen belim ağrıyor.. Bu ağrı ilk başladığında şehir disindaydim orada doktora gittim gayet iyi bebeğin dedi.. büyüdüğü için olabilirmis kaburgalara baskı.. kendi doktoruma gidemedim henüz randevu alamadığım için. . Dediğin gibi sorun olmasın da biz dayanırız acıya

Evet cnm ayniymisiz Allah sanada kolaylik versin. Aniden karnimda sertlesti demin pofff nooluo iceride acaba:)bazen yaytigim yerden kalkmaya calisirken karnimin bir tarafinda baski olusuyor,5-10dak onun acisini cekiyorum bi de

Zeytin cekirdegi,tuzlu gargara

Tansiyon sorunun yoksa sarımsak yut canım doğal antibiyotik.. çok geçmiş olsun..
ay kızlar saolun. zeytin cekirdeği koydum ilk sonrada sarımsak koydum yutmadım. iyi geldi. insallah tekrarlamaz. kac senedir diş agrısı cekmemiştim yahuuu.. sadece 20likler şişer inerdi.. şuan iyimm tşkler bebeklerrr

Evet cnm ayniymisiz Allah sanada kolaylik versin. Aniden karnimda sertlesti demin pofff nooluo iceride acaba:)bazen yaytigim yerden kalkmaya calisirken karnimin bir tarafinda baski olusuyor,5-10dak onun acisini cekiyorum bi de
canımmm benimde öyle. dönerken mi yıgılıyor tek tarafa anlayamıyorum ama sancı oluyor geciyor sonraa.. tabi bennn sizin aldıgınız kiloların neredeyse 2 katını aldımmm :)))) ama o sertleşmelerr oluyor yaniii..

Ben hiçbir ilacımı içmiyorum canım gerçi vitamin i bıraktırdı demir ilacını da ben içmiyorum iyimi kötümü bilmiyorum haftaya sağlık ocagında test yaptiricam artık çıkar ne olduğu :-(
Canım bırakma bence doktora sormadan. Gerekli olmasa içinmezler zaten yinede bir sor bence

Bi dahakine gelirse yine direk disin ustune tuzlu gargara yap:)gecmis olsun

Iyi madem tek basima degilim,offf su 3 ay saglikla gecse bir rahatlicaz:)

Sevindirici nokta temizçıkması. Ama zor olmuş canm ya. Bnm 50 gr kötü çıksa 100 yapılcaktı. İiki de yapılmamış. Geçmiş olsn tekrar

Ayy canim ya cok geçmiş olsun inşallah birdaha tekrarlamaz zamaninda gelir annesi

Slm annisler...birsey soracagim...
boyle bebisiniz karninizda bir yerde toplanip sertlesiyor mi?sizi rahatsiz edecek kadar.
benim.bu aralar bayagi oluyor.sanirim bunlar dogum kasilmalariymis.magnezyumu arttiracagim bakalim.tedirgin oldum.
doktorum cok sik olursa haber ver demisti mesela 2 saatte bir fln.henuz oyle cok.degil ama hergun oluyor.

Canım çok geçmiş olsun. Bu kadarla atlatmış ol inşallah bundan sonra bebişin hiç korkutmaz seni kolayca geçiverir kalan zamanın

Kizlar bgn cilek magazasina gittim secenek cok az ayrica sunta ve mdf karisik malzemelerden yapiliyor,istedoginde sallama istediginde sabitleme yok ayrica yatagin ici cok derin.ben 1.67 yim rahatca alamam bebegi fiyatta uyku seti ve yatak hediyeli 3.100.ben ayni malzemeden daha guzelini buldum 2.200 dediler,indirimde yaptiricm bakalim.bana marka yuzunden pahali geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…