- 24 Mart 2015
- 323
- 300
- 103
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.361
Ben ben.. 51 ile hamile kaldım 57'yim şu anda.. bulantım falan neredeyse olmadı hiç. Rahattim. Fakat son dönemde sol gogsumun altından ağrı giriyor sonra sırtıma vuruyor falan.. bir de ayakta sabit kalmaya hiç gelemiyorum hemen belim ağrıyor.. Bu ağrı ilk başladığında şehir disindaydim orada doktora gittim gayet iyi bebeğin dedi.. büyüdüğü için olabilirmis kaburgalara baskı.. kendi doktoruma gidemedim henüz randevu alamadığım için. . Dediğin gibi sorun olmasın da biz dayanırız acıyaKizlar hamileligimin basindan beri cok kg almadim. 5,5 aylik hamileyim 5,5 kg almisim Ama cok fena agirlastim zorlaniyorum artik.bebegin ayaklarini gogusumun biraz altinda hissediyorum.son 3 ay nasil gecicek onu dusunuyorum.ilk 5 ayi cok rahat gecirdim simdi korkmaya basladim:)Allah saglik ömür versin bbebegime ama bnm gibi olan vatmi onu merak ediyorum
Tansiyon sorunun yoksa sarımsak yut canım doğal antibiyotik.. çok geçmiş olsun..kızlarrrrrrr dişim agrıyoooooo
ne iyi gelirrr bu agrıyaaaaa
Evet cnm ayniymisiz Allah sanada kolaylik versin. Aniden karnimda sertlesti demin pofff nooluo iceride acaba:)bazen yaytigim yerden kalkmaya calisirken karnimin bir tarafinda baski olusuyor,5-10dak onun acisini cekiyorum bi deBen ben.. 51 ile hamile kaldım 57'yim şu anda.. bulantım falan neredeyse olmadı hiç. Rahattim. Fakat son dönemde sol gogsumun altından ağrı giriyor sonra sırtıma vuruyor falan.. bir de ayakta sabit kalmaya hiç gelemiyorum hemen belim ağrıyor.. Bu ağrı ilk başladığında şehir disindaydim orada doktora gittim gayet iyi bebeğin dedi.. büyüdüğü için olabilirmis kaburgalara baskı.. kendi doktoruma gidemedim henüz randevu alamadığım için. . Dediğin gibi sorun olmasın da biz dayanırız acıya
Zeytin cekirdegi,tuzlu gargara
ay kızlar saolun. zeytin cekirdeği koydum ilk sonrada sarımsak koydum yutmadım. iyi geldi. insallah tekrarlamaz. kac senedir diş agrısı cekmemiştim yahuuu.. sadece 20likler şişer inerdi.. şuan iyimm tşkler bebeklerrrTansiyon sorunun yoksa sarımsak yut canım doğal antibiyotik.. çok geçmiş olsun..
canımmm benimde öyle. dönerken mi yıgılıyor tek tarafa anlayamıyorum ama sancı oluyor geciyor sonraa.. tabi bennn sizin aldıgınız kiloların neredeyse 2 katını aldımmm :)))) ama o sertleşmelerr oluyor yaniii..Evet cnm ayniymisiz Allah sanada kolaylik versin. Aniden karnimda sertlesti demin pofff nooluo iceride acaba:)bazen yaytigim yerden kalkmaya calisirken karnimin bir tarafinda baski olusuyor,5-10dak onun acisini cekiyorum bi de
Canım bırakma bence doktora sormadan. Gerekli olmasa içinmezler zaten yinede bir sor benceBen hiçbir ilacımı içmiyorum canım gerçi vitamin i bıraktırdı demir ilacını da ben içmiyorum iyimi kötümü bilmiyorum haftaya sağlık ocagında test yaptiricam artık çıkar ne olduğu :-(
Kuzum sorsam niye içmiyorum diye kızacak hergün başlayayım diyorum ama yok yok :-(Canım bırakma bence doktora sormadan. Gerekli olmasa içinmezler zaten yinede bir sor bence
Bi dahakine gelirse yine direk disin ustune tuzlu gargara yap:)gecmis olsunay kızlar saolun. zeytin cekirdeği koydum ilk sonrada sarımsak koydum yutmadım. iyi geldi. insallah tekrarlamaz. kac senedir diş agrısı cekmemiştim yahuuu.. sadece 20likler şişer inerdi.. şuan iyimm tşkler bebeklerrr
Iyi madem tek basima degilim,offf su 3 ay saglikla gecse bir rahatlicaz:)canımmm benimde öyle. dönerken mi yıgılıyor tek tarafa anlayamıyorum ama sancı oluyor geciyor sonraa.. tabi bennn sizin aldıgınız kiloların neredeyse 2 katını aldımmm :)))) ama o sertleşmelerr oluyor yaniii..
Sevindirici nokta temizçıkması. Ama zor olmuş canm ya. Bnm 50 gr kötü çıksa 100 yapılcaktı. İiki de yapılmamış. Geçmiş olsn tekrar100 gram tatlim allahtan hastanede bir abla vaardi dedi gel kizim yat acilde bir yatakta yuzun bembeyaz die.
ogle olandim butun gun mahfoldum.
bulanti bas donmesi cabasi bide.
valla boyle eziyet cekecegimi bilseydim asla ve asla yaptirmazdim kizim cok oynadi icerde glukozu icinde yavrum dedim ama olan olmustu.
Ayy canim ya cok geçmiş olsun inşallah birdaha tekrarlamaz zamaninda gelir annesiSelam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
sagol kuzum benim baya zorlandim yaSevindirici nokta temizçıkması. Ama zor olmuş canm ya. Bnm 50 gr kötü çıksa 100 yapılcaktı. İiki de yapılmamış. Geçmiş olsn tekrar
Gecmis olsun canim dikkat et kendineHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar
İlaç kullanıp dinleniyorum pazartesi gideceğiz doktora tekrar kanama olmadı çok şükür
Selam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?