- 11 Temmuz 2013
- 1.600
- 767
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.381
Benimde karnima tas otuuruyor resmen.bi taraf olursa korkman gerekmior diye biliyorum ben tamami olu.ca surekli dogum oluyormusSlm annisler...birsey soracagim...
boyle bebisiniz karninizda bir yerde toplanip sertlesiyor mi?sizi rahatsiz edecek kadar.
benim.bu aralar bayagi oluyor.sanirim bunlar dogum kasilmalariymis.magnezyumu arttiracagim bakalim.tedirgin oldum.
doktorum cok sik olursa haber ver demisti mesela 2 saatte bir fln.henuz oyle cok.degil ama hergun oluyor.
Kizlar hamileliginde mantar olup travazol krem kullanan varmi ?
bende yeni hamileyim o krem hamilelikte kullanılabiliyor mu
Doktorun mu soylemisti canim kullanabilecegini ben kullanilabildgnden emin degilim evde o oldugu icin sordum yokmu hic hamileleginde mantar olsn kimse
Yok bi tarafa toplaniyor.avuc icim kadar.cok tedirginim yaaaBenimde karnima tas otuuruyor resmen.bi taraf olursa korkman gerekmior diye biliyorum ben tamami olu.ca surekli dogum oluyormus
Doktorum bana 9. Haftamda hem o kremi hem fitil vermişti ama fitil tek kullanımda işe yaradığı için kremi hiç kullanmadımKizlar hamileliginde mantar olup travazol krem kullanan varmi ?
Tatlım endişelenme benimde oluyor kasılmaymış bu benim doktorumun dediği gunde 8 kereye kadar normal ama belli periyota duserse bel agrısı ve rahime baskı hissedersen ara dedi. Bende ilk farkettğimde endişelenmiştim ama rahatladım şimdi.Slm annisler...birsey soracagim...
boyle bebisiniz karninizda bir yerde toplanip sertlesiyor mi?sizi rahatsiz edecek kadar.
benim.bu aralar bayagi oluyor.sanirim bunlar dogum kasilmalariymis.magnezyumu arttiracagim bakalim.tedirgin oldum.
doktorum cok sik olursa haber ver demisti mesela 2 saatte bir fln.henuz oyle cok.degil ama hergun oluyor.
Doktorum akinti icin fitil vermisti suan fitilde kullaniyorun ama kasintim cok fazla fitilin bi faydasida olmadi krem kullanmaktanda korktum zararlidir falan die gunde kac kere kullaniosun
Ayy gercekten mi?rahime baski fln olmuyor...insallah bisey olmaz.Tatlım endişelenme benimde oluyor kasılmaymış bu benim doktorumun dediği gunde 8 kereye kadar normal ama belli periyota duserse bel agrısı ve rahime baskı hissedersen ara dedi. Bende ilk farkettğimde endişelenmiştim ama rahatladım şimdi.
Bende de var cnm o tedirginlik.dr a gitmemede 1 ay var.sen ne zaman gidiceksin draYok bi tarafa toplaniyor.avuc icim kadar.cok tedirginim yaaa
Bende oldum ama farklı bi krem verdi dr um bide tek doz fitilDoktorun mu soylemisti canim kullanabilecegini ben kullanilabildgnden emin degilim evde o oldugu icin sordum yokmu hic hamileleginde mantar olsn kimse
Ben daha yeni gittim gecen hafta.o zmn sormustuk doktorum da kasilmalar 2 saatte bir fln olursa ara dedi.is yapmak yok surekli dinlen ilik dus al dedi.bir de iliskiyi yasakladi.Bende de var cnm o tedirginlik.dr a gitmemede 1 ay var.sen ne zaman gidiceksin dra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?