2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde karnima tas otuuruyor resmen.bi taraf olursa korkman gerekmior diye biliyorum ben tamami olu.ca surekli dogum oluyormus

Doktorun mu soylemisti canim kullanabilecegini ben kullanilabildgnden emin degilim evde o oldugu icin sordum yokmu hic hamileleginde mantar olsn kimse

bende yeni hamileyim o krem hamilelikte kullanılabiliyor mu

Gebeliğimin ilk aylarimda doktorum vermişti surekli kaşıntı oluyordu birde elma sirkesi iyi geliyor aklınızda bulunsun iki cay bardağı kaynatılmış soğuk suya bir çay bardağı elma sirkesi

Doktorun mu soylemisti canim kullanabilecegini ben kullanilabildgnden emin degilim evde o oldugu icin sordum yokmu hic hamileleginde mantar olsn kimse

Ben kullaniyorum hatta dr akinti varsa fitilde yazabilirim demişti şimdilik krem yetiyor bana geçmiş olsun canım aklinda soru isaretleri varsa tereddüt ediyorsan doktoruna danış

Doktorum akinti icin fitil vermisti suan fitilde kullaniyorun ama kasintim cok fazla fitilin bi faydasida olmadi krem kullanmaktanda korktum zararlidir falan die gunde kac kere kullaniosun

kızlar merhaba ben de katıldım aranıza.
yukarıda mantar ile ilgili soru soulmu, krem olarak travazol kullanılmıyor diye biliyorum ben gebelilkte. sadece zalain krem kullanılıyor. bana kremden ziyade sirkeli su iyi geldi tavsiye ederim en azından doğal. sirkeli suyla yıkadıktan sonra saç kurutma makinesiyle de kurutun içini çamaşırlar ütülü pamuk ve beyaz olsun. ben çok sıkıntı çektim bu konuda fitil yazayım dedi doktorum ama kullanmak istemedim şimdi ara ara tekrarlıyor resmen alıştım mantarla yaşamaya sirkeli suya devam ediyorum tekrarlayınca..

Tatlım endişelenme benimde oluyor kasılmaymış bu benim doktorumun dediği gunde 8 kereye kadar normal ama belli periyota duserse bel agrısı ve rahime baskı hissedersen ara dedi. Bende ilk farkettğimde endişelenmiştim ama rahatladım şimdi.

Doktorum akinti icin fitil vermisti suan fitilde kullaniyorun ama kasintim cok fazla fitilin bi faydasida olmadi krem kullanmaktanda korktum zararlidir falan die gunde kac kere kullaniosun

Canim benim normal kremsi akintim oluyor arada normal diye biliyorum kasinti oluyor iki gune bir aksam yatmadan once bir defa krem kullaniyorum yani seninki daha ciddi gibi görünüyor sirkeli suyu dene

Ayy gercekten mi?rahime baski fln olmuyor...insallah bisey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…