- 13 Aralık 2014
- 702
- 534
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.401
Sana hangi kremi verdi doktorun canim sen kac haftalikken olmustun
benim de dün ve öncerki gün zorlandım öyle oldu bikaç kereTatlım endişelenme benimde oluyor kasılmaymış bu benim doktorumun dediği gunde 8 kereye kadar normal ama belli periyota duserse bel agrısı ve rahime baskı hissedersen ara dedi. Bende ilk farkettğimde endişelenmiştim ama rahatladım şimdi.
Çok geçmiş olsun canım. En çok korktuğum şey. Allah korusun hepimizi. Şükür geçmiş. Dikkat et dinlen.
Ayy canim ya cok geçmiş olsun inşallah birdaha tekrarlamaz zamaninda gelir annesi
Gecmis olsun canim dikkat et kendine
Çok teşekkür ediyorum kızlar bugün doktora gideceğim inşallah iyi haberlerle dönerim dualarınızda bizi de unutmayın :*Canım çok geçmiş olsun. Bu kadarla atlatmış ol inşallah bundan sonra bebişin hiç korkutmaz seni kolayca geçiverir kalan zamanın
Çok geçmiş olsun, iyi haberlerini alıcaz İnşallah ...Çok teşekkür ediyorum kızlar bugün doktora gideceğim inşallah iyi haberlerle dönerim dualarınızda bizi de unutmayın :*
bana dr vermişti bu kremi hala kullanıyorum şikayetim oldukça sürüyorumDoktorun mu soylemisti canim kullanabilecegini ben kullanilabildgnden emin degilim evde o oldugu icin sordum yokmu hic hamileleginde mantar olsn kimse
güzel haberlerle dön inşallah canımÇok teşekkür ediyorum kızlar bugün doktora gideceğim inşallah iyi haberlerle dönerim dualarınızda bizi de unutmayın :*
Bende de başladı gece uyuyamama durumugünaydın kızlar,
gece o kadar cok uyanmaya basladım kı uykumdan bişey anlamıyorum. akşam da uykum çok oldugu halde zor uykuya dalıyorum.
şimdiden böyleysem bi kaç hafta sonra hiç uyku yok bana
Aynennnn uykusuzluk fenaaagünaydın kızlar,
gece o kadar cok uyanmaya basladım kı uykumdan bişey anlamıyorum. akşam da uykum çok oldugu halde zor uykuya dalıyorum.
şimdiden böyleysem bi kaç hafta sonra hiç uyku yok bana
iyiyim canım çok şükür çarşamba gunu hastalığımın pik yaptıı gündü öğleden sonra izin aldım gittim dinlenmek iyi geldi perşembe daha iyi idim. şuan çok şükür sıkıntım kalmadı :)rubikus , nasılsın nasıl oldun geçti gitti mi grip halleleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?