2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim de dün ve öncerki gün zorlandım öyle oldu bikaç kere
ama orda da kıpırdıyor bebeğim ya kafasını ya poposunu dayıyordur dediler
inşallah da öyledir kasılma gibi düşünmedim ben ama kafama da takıldı
değildir dimi

Çok geçmiş olsun canım. En çok korktuğum şey. Allah korusun hepimizi. Şükür geçmiş. Dikkat et dinlen.

Ayy canim ya cok geçmiş olsun inşallah birdaha tekrarlamaz zamaninda gelir annesi

Gecmis olsun canim dikkat et kendine

Canım çok geçmiş olsun. Bu kadarla atlatmış ol inşallah bundan sonra bebişin hiç korkutmaz seni kolayca geçiverir kalan zamanın
Çok teşekkür ediyorum kızlar bugün doktora gideceğim inşallah iyi haberlerle dönerim dualarınızda bizi de unutmayın :*

Doktorun mu soylemisti canim kullanabilecegini ben kullanilabildgnden emin degilim evde o oldugu icin sordum yokmu hic hamileleginde mantar olsn kimse
bana dr vermişti bu kremi hala kullanıyorum şikayetim oldukça sürüyorum

Çok teşekkür ediyorum kızlar bugün doktora gideceğim inşallah iyi haberlerle dönerim dualarınızda bizi de unutmayın :*
güzel haberlerle dön inşallah canım
ben de bugün gidecektim ama dr yokmuş yarına kaldı

Günaydın güzel anneler...
günaydın kızlar,
gece o kadar cok uyanmaya basladım kı uykumdan bişey anlamıyorum. akşam da uykum çok oldugu halde zor uykuya dalıyorum.
şimdiden böyleysem bi kaç hafta sonra hiç uyku yok bana
Bende de başladı gece uyuyamama durumuBi türlü tam rahat yatış pozisyonunu bulamıyorum.. o yüzden de şöyle kesintisiz uyuyamıyorum.. hep uyur uyanık.. yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarım da alış alış nasıl olsa doğumdan sonra uykusuz geceler başlayacak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…