- 12 Mart 2015
- 567
- 500
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.421
41 kere Maşallah diyim bir daha uğramasın,iyiyim canım çok şükür çarşamba gunu hastalığımın pik yaptıı gündü öğleden sonra izin aldım gittim dinlenmek iyi geldi perşembe daha iyi idim. şuan çok şükür sıkıntım kalmadı :)
sen nasılsın?
20 haftalıkken falandı sanırım ya ama krem adını hatırlayamadım eve gidince bakıyım bi söyliyim sanaSana hangi kremi verdi doktorun canim sen kac haftalikken olmustun
Sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun, iyi haberlerini alıcaz İnşallah ...
İnşallah canım teşekkür ederimbana dr vermişti bu kremi hala kullanıyorum şikayetim oldukça sürüyorum
güzel haberlerle dön inşallah canım
ben de bugün gidecektim ama dr yokmuş yarına kaldı
Milletin ağzı torba değil ki büzesin canım aldırış etme doktor iyi diyorsa doğrudurşimdi bi iş arkadaşm geldi yanımada karnın haftana göre küçük sanki bebek küçük mü falan dedı kafamı karıstırdı
son kontrole 21 nısan da gıttık kılosu gayet iyiydi. büyümedi mi acaba canım sıkıldı bak şimdi
Boş yere canını sıkma, illa herkes birşey demeli ya bu da onlardan biri...şimdi bi iş arkadaşm geldi yanımada karnın haftana göre küçük sanki bebek küçük mü falan dedı kafamı karıstırdı
son kontrole 21 nısan da gıttık kılosu gayet iyiydi. büyümedi mi acaba canım sıkıldı bak şimdi
al benden de okadar kuzum yaa..sabah beşte uyandım ya toplasan 3 4 saat uyumamışımdır aklım da hep bebişte sanki rahat edemiyor uygun pozisyonu bulamıyorum gibi geliyor hamile yastığı kullandığım halde..bi de bacaklarım çok ağrıyor yaa daha 3 ay var napıcaz bizgünaydın kızlar,
gece o kadar cok uyanmaya basladım kı uykumdan bişey anlamıyorum. akşam da uykum çok oldugu halde zor uykuya dalıyorum.
şimdiden böyleysem bi kaç hafta sonra hiç uyku yok bana
herkesin karnı aynı oranda büyümüyor ki ...bence de doktorun sıkıntı yok diyorsa başkalarının dediklerini salla gitsinşimdi bi iş arkadaşm geldi yanımada karnın haftana göre küçük sanki bebek küçük mü falan dedı kafamı karıstırdı
41 kere Maşallah diyim bir daha uğramasın,
dinlenmek herşeye iyi geliyor bu 3 gün gerçekten de iyi oldu bizim açımızdan da:)
bende iyim cumartesiyi bekliyorum merakla:) bir de kan uyuşmazlığımız vardı sanırım bu hafta onun için de iğne yapılabilir, iğne ile de aram hiç iy değil :)
ne alakası var ki canım.. bazılarının karnı tüm hamilelik süresi boyunca çok az şişiyor.. doktoruna kulak ver sadece öyle görünüşe göre laf edenlere de hiç aldırış etme..şimdi bi iş arkadaşm geldi yanımada karnın haftana göre küçük sanki bebek küçük mü falan dedı kafamı karıstırdı
şimdi bi iş arkadaşm geldi yanımada karnın haftana göre küçük sanki bebek küçük mü falan dedı kafamı karıstırdı
Kendi sağlığınıda bebeğin sağlığını düşün zorla kendini iç canım günümüz yaklaştıkça daha ihtiyaç duyacağız onlaraKuzum sorsam niye içmiyorum diye kızacak hergün başlayayım diyorum ama yok yok :-(
Hadi bakalım hayırlısı İnşallah şeker testinde iyi gelir geriye de başka test kalmıyor çok şükür ki...aminnnn canım bir daha uğramasın bana hastalıklar tabiki kimseye uğramasın.
Bişey olmaz korkma minicik iğnecik hemen geçer :)
bende doktoruma sordum şeker yuklemesini aç-tok? nasıl gelicem diye sabah aç karnına gidip testi yaptırcam sonrasında aksam muayene olucam
Hadi bakalım hayırlısı İnşallah şeker testinde iyi gelir geriye de başka test kalmıyor çok şükür ki...
cnmmm çkkkkk geçmişş olsunnn Allah birdaha yaşatmasın,vaktinde gelsin meleğin inşşş.dikkat et kendine çok ayakta durmamaya çalış,yorma fazla kendini.Selam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
Güzel gelecek bence :)ayyyyy evet inşallahhhh güzel çıkar sonuçlar sonrasında test yok zaten dogumada az zaman kalıyor ondan sonra
EVET MAŞALLAHHH SENİN 28. HAFTADA :)Güzel gelecek bence :)
Ben geri sayıma başladım:) dün eşime diyorum ki son 3 aydan geriye doğru iniş başladı :) böyle diyince bi heyecan oldu :)
dimiii dogru soyluyosun sagol arkadasım :) 9.5 kılo aldm bende toplamda bakalımgünaydın cnm millet nerde ne konuşulması gerektiğini öğrenemedi gitti. Kiminin iç karnı büyük olur kiminin küçük.
seninle aynı zamandayız 7. aya girdik nerdeyse benim de hiç o kadar büyük görünmüyor ama 10 kilo aldım şimdiden.
33 haftasında bir arkadaşım var 5 aylık ancak görünüyor ve bebeğin kilosu da boyuda iyiymiş. Yani diyeceğim bu kafaya takılacak en son şey olmalı. 8 ve 9.ayda karın zaten büyüyecek inşallah
geçmiş olsun tekrar cnm,inşş sıkıntı yaratmaz sana ve diyetle düzelir biran önceSabah endokrinolojiye gittim şeker ölçüm cihazı yazdı diyetisyene yönlendirdi diyet listesine uyup gün aşırı ölçecekmişim bir hafta sonra tekrar gideceğim inşallah insüline gerek duymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?