2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

41 kere Maşallah diyim bir daha uğramasın,
dinlenmek herşeye iyi geliyor bu 3 gün gerçekten de iyi oldu bizim açımızdan da:)
bende iyim cumartesiyi bekliyorum merakla:) bir de kan uyuşmazlığımız vardı sanırım bu hafta onun için de iğne yapılabilir, iğne ile de aram hiç iy değil :)

şimdi bi iş arkadaşm geldi yanımada karnın haftana göre küçük sanki bebek küçük mü falan dedı kafamı karıstırdı
son kontrole 21 nısan da gıttık kılosu gayet iyiydi. büyümedi mi acaba canım sıkıldı bak şimdi

Çok geçmiş olsun, iyi haberlerini alıcaz İnşallah ...
Sağol canım inşallah
bana dr vermişti bu kremi hala kullanıyorum şikayetim oldukça sürüyorum

güzel haberlerle dön inşallah canım
ben de bugün gidecektim ama dr yokmuş yarına kaldı
İnşallah canım teşekkür ederim
Milletin ağzı torba değil ki büzesin canım aldırış etme doktor iyi diyorsa doğrudur

Boş yere canını sıkma, illa herkes birşey demeli ya bu da onlardan biri...

günaydın kızlar,
gece o kadar cok uyanmaya basladım kı uykumdan bişey anlamıyorum. akşam da uykum çok oldugu halde zor uykuya dalıyorum.
şimdiden böyleysem bi kaç hafta sonra hiç uyku yok bana
al benden de okadar kuzum yaa..sabah beşte uyandım ya toplasan 3 4 saat uyumamışımdır aklım da hep bebişte sanki rahat edemiyor uygun pozisyonu bulamıyorum gibi geliyor hamile yastığı kullandığım halde..bi de bacaklarım çok ağrıyor yaa daha 3 ay var napıcaz biz

herkesin karnı aynı oranda büyümüyor ki ...bence de doktorun sıkıntı yok diyorsa başkalarının dediklerini salla gitsin

aminnnn canım bir daha uğramasın bana hastalıklar tabiki kimseye uğramasın.

Bişey olmaz korkma minicik iğnecik hemen geçer :)
bende doktoruma sordum şeker yuklemesini aç-tok? nasıl gelicem diye sabah aç karnına gidip testi yaptırcam sonrasında aksam muayene olucam

ne alakası var ki canım.. bazılarının karnı tüm hamilelik süresi boyunca çok az şişiyor.. doktoruna kulak ver sadece öyle görünüşe göre laf edenlere de hiç aldırış etme..

günaydın cnm millet nerde ne konuşulması gerektiğini öğrenemedi gitti. Kiminin iç karnı büyük olur kiminin küçük.
seninle aynı zamandayız 7. aya girdik nerdeyse benim de hiç o kadar büyük görünmüyor ama 10 kilo aldım şimdiden.
33 haftasında bir arkadaşım var 5 aylık ancak görünüyor ve bebeğin kilosu da boyuda iyiymiş. Yani diyeceğim bu kafaya takılacak en son şey olmalı. 8 ve 9.ayda karın zaten büyüyecek inşallah

Hadi bakalım hayırlısı İnşallah şeker testinde iyi gelir geriye de başka test kalmıyor çok şükür ki...

cnmmm çkkkkk geçmişş olsunnn Allah birdaha yaşatmasın,vaktinde gelsin meleğin inşşş.dikkat et kendine çok ayakta durmamaya çalış,yorma fazla kendini.

dimiii dogru soyluyosun sagol arkadasım :) 9.5 kılo aldm bende toplamda bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…