2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben yuksek bel kilotlardan kullaniyordum sikmaya basladilar.simdi dikissiz gobekbalti giydim rahat gobi aam bebegin orayla alakasi varmidir diye korkuorm sikiomudur acaba

benim de sola yata yata sol kalçam uyusuyor agrı yapıyo uyanıyorum ne olacak bu işinnn sonuuuuu...

morxxx4 , senin şeker sonucun nasıl canım?
hamdolsun canım 144 çıktı dr sorun yok dedi. bide aşırı kasık ağrım vardı idrar vermiştim oda temizmiş galiba bebek baskı yapıyor.diyorum.çok şükür atlattım şekeri.önümde bi kan uyuşmazlığı testi var birde aşı dilerim kolay geçer bu arada cnm gece uyuyamamalar başladı sağa sola zor döner oldum kasık ağrımdanda dönemiyorum sürekli uyanıyorum.
kolay değilmiş. allah herkese yardım etsin.

canım geçmiş olsun bunuda atlattım nihayet başkada bir test kalmadı sanırım.
darısı başıma artık:)
şey sorcam kaç saat aclık olması gerekiyor şeker yüklemesi için

Güzel haber, "şekerim ne olur" acabaların bitti çok şükür:)
Bizde de kan uyuşmazlığı var ben her ay baktırıyorum bu ay aşı da olcam sanırım aşı larıda bi sevemedim gitti:) o kadar kan veriyorum ama bunun aı aşı oluca bi duraklıyorum:)
Hadi az kaldı diyoruz bu ağrılarda bitecek, yürümek bana çok iyi geldi bu anlamda...

Dr şeker testi üzerinde durmadı sağlık ocağındaki hemşire de kısaca yapılmadı inş bi sıkıntı olmaz

benim de sola yata yata sol kalçam uyusuyor agrı yapıyo uyanıyorum ne olacak bu işinnn sonuuuuu...
Bende sola yatmaktan sıkıldım bulduğum çareyi diyim yastığımı bayağı bi yükselttim 3 yastık kadar:) bu şekilde birazda sırt üstü yatabiliyorum dinlenince sola dönüveriyorum:)

Kizlar ben yuksek bel kilotlardan kullaniyordum sikmaya basladilar.simdi dikissiz gobekbalti giydim rahat gobi aam bebegin orayla alakasi varmidir diye korkuorm sikiomudur acaba
donlar lastikli oluyor ya. esniyor.
esneme varsa sıkmıyordur
bir de iz yapmıyorsa sıkmıyordur canım

Bende sola yatmaktan sıkıldım bulduğum çareyi diyim yastığımı bayağı bi yükselttim 3 yastık kadar:) bu şekilde birazda sırt üstü yatabiliyorum dinlenince sola dönüveriyorum:)
ben de sola yatmaktan uyuşuyorum.
sabaha karşı sağıma yatıyorum . yoksa çok rahatsız oluyorum.

Kesintisiz uyuduğum gece yok gibi artık benim de.. o yüzden de işyerinde şu anda uyku pozisyonundayım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Sana geçmiş olsun canım.. Benim kontrolüm yarın.. parmaktan açlık-tokluk ölçümü yapıyordum bakalım yarın ne diyecek bana... şeker yüklemesi en tırstığım şey.. isteyecek muhtemelen ve ben suyu nasıl içeceğim Kan uyuşmazlığı herkese yapılıyor mu ki cahilliğimi mazur görün de bilmiyorum vala

Karnın la alakası yok canım iç karnın genistir. Benim de küçük ama kilosu fazla ve hiç belli olmuyor maşallah :)kafanı böyle şeylere takma güzel şeyler düşün

ayy canımm bende normalde yüksek yastıkta hiç yatamam. normalde yastıksız bile daha rahat uyurum. kullandıgım yastıkta incecik.
dediğini denesem iyi olacak sanırım.. uyumak problem oluyor cünküü..

canım annenin kanı negatif babanınki pozitifse kan uyuşmazlığı vardır demektir,senin negatif eşinin pozitif olması gerekiyor yani ..

canım sizler calışıyorsunuz bir deee ben evdeyim dün azcık ayakta kaldım diye bugün kalça bacak dökülüyor. Allah sizin yardımcınız olsun...
yürüyüşe başlayacağım daha inşallah o zaman agrılarım olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…