2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim . inşallah tertemiz gelir sonucunuz. içini rahat tut
dualarımız seninle ve paşanla
kilosu gayet normal . sıkıntı yok bence. burda da bebekler hep aynı kilolarda ki zaten

ya ben çok canım çekmişti hafta sonu mantarlı pi... yemiştim kimsenin canı çekmesin diye nokta nokta yaptım sen anlamışsındır
ilk okuyunca anlamadım pi... ne gı dicektimmm kiii anladım demiyorumm ben anladıysam hrkes anlamıştır hahaha afiyet bal seker olsun yarasın yavrunaa canımmm

canım benim . inşallah tertemiz gelir sonucunuz. içini rahat tut
dualarımız seninle ve paşanla
kilosu gayet normal . sıkıntı yok bence. burda da bebekler hep aynı kilolarda ki zaten

Allah razı olsun canım benim inşallah artık ben de sıkıntıları atlatıp diğer sohbetlere de katılabileceğim ya

ilk okuyunca anlamadım pi... ne gı dicektimmm kiii anladım demiyorumm ben anladıysam hrkes anlamıştır hahaha afiyet bal seker olsun yarasın yavrunaa canımmm

Allah iyiliğini versin yaa anlamıycannı düşünmedim ben de benim yaşadığım yerde ondan yokta burdayken bayaa canım çekmişti, ben Ankara ya gitmiştim hafta sonu orda yedim benim gibi böyle ücra yerlerde yaşayanlar varsa vs. diye açıkça yazamadım. Saolasın bana yaradı kesin de oğluşuma da yarasın inşallah.

kızlar sırtım agrıyo diyodum ya sanırım benım kı kaburga batması
sol küreğimin altı agrıyor resmen

ee tmm canım ela koy tek isim olsun ben nazlı nurlu isimleri sevmiyorum çok var gibi geliyor iki isimde hiç sevmem ondan sadece ela istiyorum inş sağlıkla yaşar yavrularımız

Amin hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin Allah. Ela'yı da eşim pek istemedi. başka öneriler yapanlar olursa çok sevinirim.

İyidir cnm sen nasılsın. umutlu mutlu birgün :)
Bende gayet iyim, umutlu mutlu gün için Maşallah diyelim:) bende öyleyim, hatta bu gece hıdırıllez gecesi imiş sekreterimiz söyledi bende bi heveslendim:) Allahımdan önce sağlık huzur en başta ne gelirse ondan gelir... ama dileklerim de olursa ne mutlu:)

hatta bişeler yapılıyormuş hıdırellez gecesinde dilek diliyon falan bende akşam bol bol dua edeyim. ;:)

oluruz olmasına onda sorun yok da .
uykusuz gecelerrrrrr
hortlak gibi bi surat.
kocaman memeler.
sağlıkla kucaklayalım da . hallederiz demi arkadaşım . üstesinden geliriz.
Arkadaşım yine strese girecem ben ya. Zaten ilk başlarda kabul edemedim bebeği. Allahım affet ama yinemi aynı günler geliyor diye baya bi stres olmuştum. Sonra alıştım ama siz böyle konuşunca yine tırsıyorum. Bence güzelliklerinden bahsedelim ilk anne olacaklar strese girmesin

isim çok zor ya...Allah hepimize kolaylık versin.hazırlıklara başladınızmı?neler aldınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…