- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.661
canım benim . inşallah tertemiz gelir sonucunuz. içini rahat tutGünaydın herkese...Uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir herhangi bir sağlık probleminiz yoktur arkadaşlar. Biz ayrıntılı ultrasona girdik. Ayrıntılı ultrasonumuzda beynimizde biraz sıvı birikmesi çıktı 9,3 mm kadar duydunuz mu hiç böyle bi durum. Ben burda hiç okumadım ya. Onun dışında kalbi böbrekleri vs. herşeyi Allaha şükürler olsun ki iyi çıktı. Parmaklarını da saydık . Sıvı birikmesi çıkınca doktor gene amniyosentez dedi Bende perşembe günü kan gönderdim Amerika'ya 10 gün kadar sonra çıkıcak inşallah herhangi bir problemle karşılaşmayız, Mehmet Deniz'imizin sağlıklı olduğunu duyarız da artık bi ohh deriz bizde yaa, dualarınıza bizi de katın lütfen.. İnternetten araştırdım geçebiliyomuş da bu sıvı birikmesi ama bizim doktor bizi biraz korkutuyo herhalde ya... Bebeğin kg sı 570 gr çıktı 22+4 te fazla dedi kilosuna bizim bu kk da ki hani hamile günlüğümüzde normal görünüyo kilosu aslında. Hani bazı arkadaşlar bebeğim bir hafta öndeymiş falan diyo ya kilosu önde olduğu için mi öyle diyolar merak ettim. Çok uzattım galiba kafam çok karışık ta hepinize çooook güzel ve sağlıklı günler dilerim Bu arada bebeğime henüz hiçbir şey almadım annemler bir ay daha bekle dediler, mavi donda kalmamıştı LCW de belki sonra gelirmiş kısmet artık
mantarın sıkıntısı yok. kültür mantarı alıyorum .ya ben çok canım çekmişti hafta sonu mantarlı pi... yemiştim kimsenin canı çekmesin diye nokta nokta yaptım sen anlamışsındır
ilk okuyunca anlamadım pi... ne gı dicektimmm kiii anladım demiyorummya ben çok canım çekmişti hafta sonu mantarlı pi... yemiştim kimsenin canı çekmesin diye nokta nokta yaptım sen anlamışsındır
canım benim . inşallah tertemiz gelir sonucunuz. içini rahat tut
dualarımız seninle ve paşanla
kilosu gayet normal . sıkıntı yok bence. burda da bebekler hep aynı kilolarda ki zaten
ilk okuyunca anlamadım pi... ne gı dicektimmm kiii anladım demiyorummben anladıysam hrkes anlamıştır hahaha afiyet bal seker olsun yarasın yavrunaa canımmm
ee tmm canım ela koy tek isim olsun ben nazlı nurlu isimleri sevmiyorum çok var gibi geliyor iki isimde hiç sevmem ondan sadece ela istiyorum inş sağlıkla yaşar yavrularımız
Selam kızlar nasılsınız?..
Bende gayet iyim, umutlu mutlu gün için Maşallah diyelim:) bende öyleyim, hatta bu gece hıdırıllez gecesi imiş sekreterimiz söyledi bende bi heveslendim:) Allahımdan önce sağlık huzur en başta ne gelirse ondan gelir... ama dileklerim de olursa ne mutlu:)İyidir cnm sen nasılsın. umutlu mutlu birgün :)
Bende gayet iyim, umutlu mutlu gün için Maşallah diyelim:) bende öyleyim, hatta bu gece hıdırıllez gecesi imiş sekreterimiz söyledi bende bi heveslendim:) Allahımdan önce sağlık huzur en başta ne gelirse ondan gelir... ama dileklerim de olursa ne mutlu:)
Arkadaşım yine strese girecem ben ya. Zaten ilk başlarda kabul edemedim bebeği. Allahım affet ama yinemi aynı günler geliyor diye baya bi stres olmuştum. Sonra alıştım ama siz böyle konuşunca yine tırsıyorum. Bence güzelliklerinden bahsedelim ilk anne olacaklar strese girmesinoluruz olmasına onda sorun yok da .
uykusuz gecelerrrrrr
hortlak gibi bi surat.
kocaman memeler.
sağlıkla kucaklayalım da . hallederiz demi arkadaşım . üstesinden geliriz.
Edelim tabi, dileklerimiz de olsun, her şey çok güzel olsun diye:)hatta bişeler yapılıyormuş hıdırellez gecesinde dilek diliyon falan bende akşam bol bol dua edeyim. ;:)
Bu arada kızlar,erkek annne adayları isim düşündünüz mü?
ne demek canım, gördüm ama cevap vermem zaman aldı :) afiyetle ye, yarasın inşallah yavruğuna annesiay tşk ederim canım bende kimse görmedi diye tekrarr sorucaktımmm... o zamann rahatcaa yiyebilirimmmm...
iyi ki eşin itiraz etmiyor canımcım.Oğlum daha ortada yokken adı hazırdı. Ona soyadımı vereceğim. Çetin olacak
Ege de güzel . Eren de güzel canım.Bende EGE düşünüyorum.2.isimde biraz kararsızız.Belki Eren olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?