- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.681
cnm araştırma yapmamanı tavsiye ederim sana.çünkü insanın psikolojisini bozuyor okudukları hep felaket senaryoları.benmde bebişin kalbinde ve beyninde sıkıntı çıkmıştı nette araştırdım depresyona girdm resmen.doktorum bunlar önemsiz geçer dedi ve gerçekten bir ay sonraki kontrolde baktı doktor kaybolmuştu.şimdi ikidise kayboldu kalptekide beyindekide.o yüzden sende iyi düşün canını sıkma nette fln da hiçbişey okuma.bebişlerimiz her geçen saniye gelişiyolar büyüyolar,doktorlar ne görse hemen söylüyo ki burda nerdeyse herkesin bebişinde bişeyler çıkmş.benm şahsi fikrim bebişler daha gelişimini tamamlamadığı için böyle şeyler çıkıyo sürekliyok canım onlar nasıl dokunacaklarını biliyor iki eli ile kontol ediyor doktor da USG cihazını karnımıza nasıl bastırıyor düşünsene bazen hareket etmeyince vuruyor bile 3-4 sefer karnımıza bişey olmaz Allahın izni ile. Ben kendi isteğimle gidiyorum canım çünkü benimki pek tekmelemiyodu beni korkuyordum ben de ordaki hemşireler de tanıdı artık beni biraz panik olduğumu biliyorlar her hafta gidiyorum dinliyolar sağolsunlar kalp atışını sayıyolar mutlu huzurlu dönüyorum bende. Sordum ben hemşirelerin cihazında radyasyon vs. olayı da yokmuş yani o yüzden gidip dinleyip geliyorum
inşallah canım sağolasın araştırma yaptıkça iyice fena oluyorum Allahım yardım etsin inşallah hepimize zorluklara dayanma gücü versin.
Maşallah bebişineKızlar Dr dan geldim çok yoruldum bebeğim önceki kontrollerde 1 hafta geriden geliyordu şimdi Haftasını yakalamış çok şükür 1013 kg olmuş şu anda 26+5 deyiz
Hastaneden çıkınca kuzuma bir kaç Parça Kıyafet aldım şimdi dinleniyorum resimlerini eklerim
Bu arada kültür mantarı ben de yiyorum bi sorun olmuyor
iyi ki eşin itiraz etmiyor canımcım.
Ege de güzel . Eren de güzel canım.
biz hala bulamayanlardanız.
Benim bebegim de hala hareket yok çok korktum simdi oylemi acaba ben testte yaptırmadım:-(Canm benim anlamın komsusu var onun çocuğu dawn s. Ablam sormuş ona oda hamileyken benim bebek hic oynamadı demiş bazen oynamadı zaman korkuyorum ama ben bi bayanın hikayesini okumuştum bayanın testleri utrasyon falan herşey dawn send gosteriyomus Dr kesin konuşmuş bayan DW s,hakkında herşeyi araştırmış bebek bi doğmuş ki sapasağlam herşeyi allah bilir
cnm araştırma yapmamanı tavsiye ederim sana.çünkü insanın psikolojisini bozuyor okudukları hep felaket senaryoları.benmde bebişin kalbinde ve beyninde sıkıntı çıkmıştı nette araştırdım depresyona girdm resmen.doktorum bunlar önemsiz geçer dedi ve gerçekten bir ay sonraki kontrolde baktı doktor kaybolmuştu.şimdi ikidise kayboldu kalptekide beyindekide.o yüzden sende iyi düşün canını sıkma nette fln da hiçbişey okuma.bebişlerimiz her geçen saniye gelişiyolar büyüyolar,doktorlar ne görse hemen söylüyo ki burda nerdeyse herkesin bebişinde bişeyler çıkmş.benm şahsi fikrim bebişler daha gelişimini tamamlamadığı için böyle şeyler çıkıyo sürekli
Canım benim bi arkadaşımın kızı var ela çok tatlı ama şımarık bi kız böyle nazlı mı nazlı vs. inatçı mı inatçı arkadaşım dediki hiç hissetmedim ben hamileliğimde ela nın hareketlerini dedi. Ne bir tekme ne bir hareket doğurana kadar hiç hareketini anlamadım dedi ki arkadaşım hiç kilo da almayanlardan dı hani top gibi karnı vardı sadece. Kızı maşallah çok sağlıklı hiçbir problemi yok hani genelleme yapılamaz diye düşünüyorum ben bu konuda o yüzden korkma hiç hareket etmiyo diye sağlıklı olmayacak değil canını sıkma annesi seninki biraz küçük 1 ay sonra hissedersin inşallahBenim bebegim de hala hareket yok çok korktum simdi oylemi acaba ben testte yaptırmadım:-(
Teşekkürler teyzesi nehir de güzel isim ilerde bi kızım da olursa Doğa olsun isterim soyadımızla da uyumluGüzel isim toprak.. Benimde nehir olucak inşallah.. Ablasının adı ışıl buda nehir..
Insaallah canim ama uzuluyorum işte ne yapayim dun kontrolümüzdu drumuz izne ayrilmis muayenede baska dra gitmek istemedim bi dahaki haftaya bakalim kac kilo olmuş bebegimCanım benim bi arkadaşımın kızı var ela çok tatlı ama şımarık bi kız böyle nazlı mı nazlı vs. inatçı mı inatçı arkadaşım dediki hiç hissetmedim ben hamileliğimde ela nın hareketlerini dedi. Ne bir tekme ne bir hareket doğurana kadar hiç hareketini anlamadım dedi ki arkadaşım hiç kilo da almayanlardan dı hani top gibi karnı vardı sadece. Kızı maşallah çok sağlıklı hiçbir problemi yok hani genelleme yapılamaz diye düşünüyorum ben bu konuda o yüzden korkma hiç hareket etmiyo diye sağlıklı olmayacak değil canını sıkma annesi seninki biraz küçük 1 ay sonra hissedersin inşallah
canım senin durumun farklı ama. böyle düşünüp canını sıkma... kontrole gittin mi gecen hafta ??Benim bebegim de hala hareket yok çok korktum simdi oylemi acaba ben testte yaptırmadım:-(
Dun gidecektim ama dr um izne gitmis canım baska dr ada ditmek istemedim haftaya insallah bi oncekinde 340 grdi belki 400 u gecmistir inscanım senin durumun farklı ama. böyle düşünüp canını sıkma... kontrole gittin mi gecen hafta ??
Sen elinden geleni yapıyorsun ona kilo aldırmak için gerisi Allah'a kalmış inşallah çabaların sonuçsuz kalmayacak gayet güzel bi kiloya kavuşacaktır canım korkma sakınInsaallah canim ama uzuluyorum işte ne yapayim dun kontrolümüzdu drumuz izne ayrilmis muayenede baska dra gitmek istemedim bi dahaki haftaya bakalim kac kilo olmuş bebegim
çok geçmiş olsun geçti mi devam ediyor mu ağrı doktoruna bi sor istersen belki normal bir ağrıdırkızlar sırtım agrıyo diyodum ya sanırım benım kı kaburga batması
sol küreğimin altı agrıyor resmen
Sagol tatlimSen elinden geleni yapıyorsun ona kilo aldırmak için gerisi Allah'a kalmış inşallah çabaların sonuçsuz kalmayacak gayet güzel bi kiloya kavuşacaktır canım korkma sakın
ya benimde geçen haftaya kadar pek oynamıyodu doktor oynar telaşlanma diyordu çok şükür ki artık tekmelerini hissediyorum dün 6 saat yolculuk yaptım akşamda çekmecelerimi falan topladım o da yoruldu herhalde sürekli tekmeledi durdu beni şimdi de arada atıyo bi tepik. Mutlaka ki herşeyi Allah bilir testler ultrason bir yere kadar nasipimizde sağlıklı bebekler olsun inşallah.
Evet yazmıştım burda da aldırmayı düşünmüyoruz o yüzden yaptırmayı düşünmüyoruz diye ama ultrasonda sorun çıkınca doktor hemen amniyosentez diyo gene bu da her seferinde çöküntüye neden oluyo bizde Allahın izni ile sağlıklı sonuçlarımızı alacağız inşallah canım. Ya bilmiyorum diyorum ya bizim doktor çok pimpirikli ya da korkutuyo beni sen açken o da aç kalıyo demek değil az ye bebek aç kalmaz diyo.
İçin rahat olsun öyle düşünme ilk kızıma hamileyken hiç hareketli deiildi.. Ama şimdiki çok farklı çok hareketli.. İlk hamileliğimde hep korkardım hiç hareketsiz günleri olurdu.. Gayette uslu ve sağlıklı doğdu.. Bu yaramaz bişe olcak sanırım..Benim bebegim de hala hareket yok çok korktum simdi oylemi acaba ben testte yaptırmadım:-(
ewet canım gördüm yazdığını ama geç oldu :) anladım. doktora gidene kadar 500 gr olucak insallah canımm. hayırlı haberlerle gel inşallah..Dun gidecektim ama dr um izne gitmis canım baska dr ada ditmek istemedim haftaya insallah bi oncekinde 340 grdi belki 400 u gecmistir ins
İnşallah tertemoz gelecek sonuclariniz canım ah ah benim rahmetli doktorumda böyleydi adam sürekli korkuyor yok haftaya gelin bebegin kafasi oluşmuşmu bakalim bazi gebeliklerde kafa oluşmuyormus v.s son ikili testinden sonra amniosentez yapacam diye tutturdu bizde kendini geçmişe yolcu ettikdoktorun motivasyonu çok onemli tamam yalan konusmasin ama surekli kötüye yormasin hangi firmaya yaptirdiniz canım fetal dna yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?