2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Dr dan geldim çok yoruldum bebeğim önceki kontrollerde 1 hafta geriden geliyordu şimdi Haftasını yakalamış çok şükür 1013 kg olmuş şu anda 26+5 deyiz
Hastaneden çıkınca kuzuma bir kaç Parça Kıyafet aldım şimdi dinleniyorum resimlerini eklerim
Bu arada kültür mantarı ben de yiyorum bi sorun olmuyor

cnm araştırma yapmamanı tavsiye ederim sana.çünkü insanın psikolojisini bozuyor okudukları hep felaket senaryoları.benmde bebişin kalbinde ve beyninde sıkıntı çıkmıştı nette araştırdım depresyona girdm resmen.doktorum bunlar önemsiz geçer dedi ve gerçekten bir ay sonraki kontrolde baktı doktor kaybolmuştu.şimdi ikidise kayboldu kalptekide beyindekide.o yüzden sende iyi düşün canını sıkma nette fln da hiçbişey okuma.bebişlerimiz her geçen saniye gelişiyolar büyüyolar,doktorlar ne görse hemen söylüyo ki burda nerdeyse herkesin bebişinde bişeyler çıkmş.benm şahsi fikrim bebişler daha gelişimini tamamlamadığı için böyle şeyler çıkıyo sürekli

Maşallah bebişine, huzurlu sağlıklı giysin cicilerini...

iyi ki eşin itiraz etmiyor canımcım.

Ege de güzel . Eren de güzel canım.
biz hala bulamayanlardanız.

Sevgiliyken ağzını aradım ilk dakika da kabul etti :) biz 3 kızız soyadımızı devam ettirecek kimse yok :) yıllardır hep bu ismi düşünmüşümdür. Eşim başka isim önerisinde bile bulunmadı maşallah :)

Benim bebegim de hala hareket yok çok korktum simdi oylemi acaba ben testte yaptırmadım:-(

araştırma yaptıkça kendimi daha da kastığımı hissettim zaten ya. İnşallah benim şansızlığım doktorumun çok detaycı olması ve beni panikletmesi çok iyi bir doktormuş bu alanda ondan herhalde. Senin bebeğinin düzelmiş olması ne güzel darısı başıma inşallah.

Benim bebegim de hala hareket yok çok korktum simdi oylemi acaba ben testte yaptırmadım:-(
Canım benim bi arkadaşımın kızı var ela çok tatlı ama şımarık bi kız böyle nazlı mı nazlı vs. inatçı mı inatçı arkadaşım dediki hiç hissetmedim ben hamileliğimde ela nın hareketlerini dedi. Ne bir tekme ne bir hareket doğurana kadar hiç hareketini anlamadım dedi ki arkadaşım hiç kilo da almayanlardan dı hani top gibi karnı vardı sadece. Kızı maşallah çok sağlıklı hiçbir problemi yok hani genelleme yapılamaz diye düşünüyorum ben bu konuda o yüzden korkma hiç hareket etmiyo diye sağlıklı olmayacak değil canını sıkma annesi seninki biraz küçük 1 ay sonra hissedersin inşallah

Insaallah canim ama uzuluyorum işte ne yapayim dun kontrolümüzdu drumuz izne ayrilmis muayenede baska dra gitmek istemedim bi dahaki haftaya bakalim kac kilo olmuş bebegim

Süper bir haber...i,nşallah sağlıkla kucağına alırsın.Ağustos ayı için kaç tane tulum aldınız zıbın aldınız kızlar?benim ilk doğumum.neyi ne kadar almam gerekiyor?

Insaallah canim ama uzuluyorum işte ne yapayim dun kontrolümüzdu drumuz izne ayrilmis muayenede baska dra gitmek istemedim bi dahaki haftaya bakalim kac kilo olmuş bebegim
Sen elinden geleni yapıyorsun ona kilo aldırmak için gerisi Allah'a kalmış inşallah çabaların sonuçsuz kalmayacak gayet güzel bi kiloya kavuşacaktır canım korkma sakın

kızlar sırtım agrıyo diyodum ya sanırım benım kı kaburga batması
sol küreğimin altı agrıyor resmen
çok geçmiş olsun geçti mi devam ediyor mu ağrı doktoruna bi sor istersen belki normal bir ağrıdır

İnşallah tertemoz gelecek sonuclariniz canım ah ah benim rahmetli doktorumda böyleydi adam sürekli korkuyor yok haftaya gelin bebegin kafasi oluşmuşmu bakalim bazi gebeliklerde kafa oluşmuyormus v.s son ikili testinden sonra amniosentez yapacam diye tutturdu bizde kendini geçmişe yolcu ettik doktorun motivasyonu çok onemli tamam yalan konusmasin ama surekli kötüye yormasin hangi firmaya yaptirdiniz canım fetal dna yi

İçin rahat olsun öyle düşünme ilk kızıma hamileyken hiç hareketli deiildi.. Ama şimdiki çok farklı çok hareketli.. İlk hamileliğimde hep korkardım hiç hareketsiz günleri olurdu.. Gayette uslu ve sağlıklı doğdu.. Bu yaramaz bişe olcak sanırım..

Dun gidecektim ama dr um izne gitmis canım baska dr ada ditmek istemedim haftaya insallah bi oncekinde 340 grdi belki 400 u gecmistir ins
ewet canım gördüm yazdığını ama geç oldu :) anladım. doktora gidene kadar 500 gr olucak insallah canımm. hayırlı haberlerle gel inşallah..

Rahmetli diyince ben de dedim ömrü mü yetmemiş bebeği doğurtmaya Evet doktor önemli ya diğer arkadaşlara hep düzelir vs. diyolarmış bak bizimki nuh diyo peygamber demiyo ya En kötüsüne mi hazırlamak istiyo acaba. Genlap a yaptırdık canım diğerlerinden biraz daha uygun ve daha doğru oluyormuş galiba karışmıyormuş testler diğerlerinde karışma olmus bi kaç kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…