2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktordann güzel haberlerle gelmişsin canımm.. gözünaydınn. benimkide masallah bazen korkutuyor hareket etmiyor ama onun haricinde gayet iyiii.

Evet tatlım kiImin eski doktor amcasi bizim için öldü simdi iki tane var doktor amcasi aramiz daha benim ilk testimde raporda gebelik yaşı tutmuyordu benim soyledigimle karisti diye testim ortaligi yiktim ama yenilemediler bende baska yere yaptirdim yeniden canim dualarim senle inşallah güzel haberler vereceksin

Benim bebegim de hala hareket yok çok korktum simdi oylemi acaba ben testte yaptırmadım:-(

Benim tanıdığımın çocuğu 10 yaşında bebekken hiç oynamamış karnında dr uslu olur üzülme demiş. çocuk doğdu hiperkatif çıktı hap ilaç dr dr gezdiler yani oynadı şımarık oldu oynamadı nolcak hiç düşünmeyin bence alakası yok neyse o olucak zaten. oynamıyo die hasta olcak diye bişey yok.

boşuna kurup bebeğide üzme kuzum.
şımarıklık biraz da yetiştirme diye düşünüyorum büyük konuşmayım inş uslu akıllı sağlıklı güleryüzlü merhametli iyi niyetli söz dinleyen bizi bıktırmayan evlat olurlar.

az önce nisan anneleri yazmış kızlar

şu an atv de ZahideYetiş inprogramı ni izliyorum. Kucağa alışma konusunda çocuk Dr açıklama yaptı. Ilk 6 ayda bebeklerin kucaga alışma gibi bir durum olmaz bebek güvende hissetmedigi için sizin sıcaklığınizi kalp sesinizi ve nefes alış verisiniz onu rahatlatır kendini güvende hisseder dedi. O yüzden kayinvalide ye inat kucağa alabiliriz bebislerimizi programı internetten izleyin derim sonra

selam canım dikiliye daha önce gittin mi bilmiyorum ama sahili mavi bayrak sahibi yani cok temiz. Küçük bir ilçe yaz dönemi hareketleniyor . geçen eylül başında orada idik. Denizini beğendim ben. salihleraltı'nda kiralık dubleks evler de bulabilirsin çevreyi de gezin derim canım.

çok sevindim canım
neresine gidiyorsunuz izmir in
çok eğlenirsiniz inşallah
denize girmek çok iyi gelir hatta
fakat havuza girmemeni tavsiye ederim canımcım

Benim annemler izmirde yaşıyor canım Bornova'da. Bize Çeşme arabayla 45 dk. kalmaya gitmesek bile 2-3 gün günübirlik gideriz diye düşünüyoruz bir aksilik olmazsa. Havuza girmeyi sevmiyorum zaten sanki kutuya koyulmuş gibi hissediyorum kendimi :)) sağ ol canım inşallah güzel geçer :)

Eskişehir'den gideceğiz canım. Henüz neyle gideceğimiz belli değil bizim 73 model bi vosvosumuz var son zamanlarda biraz arıza yapmaya başladı o yüzden Otobüsle gidebiliriz. Orda pek arabaya ihtiyacımız olmaz babamda var onunkine el koyarız :)) biz orda kalıp günübirlik 2-3 gün gider geliriz büyük ihtimal denize. İnşallah bi aksilik olmaz da ikiniz de gideriz canım :))

Benmkinin de kilosu fazla gibi Dr bise dwmedi ama kilosu fazla olursa birşey mi oluyor acaba kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…