- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.701
doktordann güzel haberlerle gelmişsin canımm.. gözünaydınn. benimkide masallah bazen korkutuyor hareket etmiyor ama onun haricinde gayet iyiii.İçin rahat olsun öyle düşünme ilk kızıma hamileyken hiç hareketli deiildi.. Ama şimdiki çok farklı çok hareketli.. İlk hamileliğimde hep korkardım hiç hareketsiz günleri olurdu.. Gayette uslu ve sağlıklı doğdu.. Bu yaramaz bişe olcak sanırım..
Rahmetli diyince ben de dedim ömrü mü yetmemiş bebeği doğurtmayaEvet doktor önemli ya diğer arkadaşlara hep düzelir vs. diyolarmış bak bizimki nuh diyo peygamber demiyo ya En kötüsüne mi hazırlamak istiyo acaba. Genlap a yaptırdık canım diğerlerinden biraz daha uygun ve daha doğru oluyormuş galiba karışmıyormuş testler diğerlerinde karışma olmus bi kaç kez
Benim bebegim de hala hareket yok çok korktum simdi oylemi acaba ben testte yaptırmadım:-(
Canım benim bi arkadaşımın kızı var ela çok tatlı ama şımarık bi kız böyle nazlı mı nazlı vs. inatçı mı inatçı arkadaşım dediki hiç hissetmedim ben hamileliğimde ela nın hareketlerini dedi. Ne bir tekme ne bir hareket doğurana kadar hiç hareketini anlamadım dedi ki arkadaşım hiç kilo da almayanlardan dı hani top gibi karnı vardı sadece. Kızı maşallah çok sağlıklı hiçbir problemi yok hani genelleme yapılamaz diye düşünüyorum ben bu konuda o yüzden korkma hiç hareket etmiyo diye sağlıklı olmayacak değil canını sıkma annesi seninki biraz küçük 1 ay sonra hissedersin inşallah
selam canım dikiliye daha önce gittin mi bilmiyorum ama sahili mavi bayrak sahibi yani cok temiz. Küçük bir ilçe yaz dönemi hareketleniyor . geçen eylül başında orada idik. Denizini beğendim ben. salihleraltı'nda kiralık dubleks evler de bulabilirsin çevreyi de gezin derim canım.kızlar günaydınnn...
akşam bi çılgınlık yaptık ve izmir dikilide tatil rezerve ettik. 5. 6.7.8.9.10 haziran 5 inde yola çıkıcaz inş arabayla 10 unda döncez 30 haftalık olcam ozaman çok korkuyorum havalar bozarsa ben gidemezsem sorun olursa( çok ihtiyacım var bebekten önce bu tatile. izmirliler sizce havalar nası olur deniz nası olur o tarihlerde.
çok sevindim canım
neresine gidiyorsunuz izmir in
çok eğlenirsiniz inşallah
denize girmek çok iyi gelir hatta
fakat havuza girmemeni tavsiye ederim canımcım
ay cnm benim ağzından bal damlıyor harikasın :) sen nerden gidiceksin izmire arabaylamı gidiceksin?
benimde 30 haftamın içinde olcam. 7-8 saat yol gidicez. benim doktor da 18 inde bakcak bakalım inş gideriz. sende bende :)))
Oy maşallah Gül'e Gül'e sağlıkla giysin inşallahbugün bu cicileri aldım kızıma
Canm korkma iyidir inş ensesi falan normalde sen his edemiyosundur hic hareket yyokmuBenim bebegim de hala hareket yok çok korktum simdi oylemi acaba ben testte yaptırmadım:-(
iyi günlerde kullanın inşallah canımbugün bu cicileri aldım kızıma
HIM okuma ne bilmiyorum bizde sünnet falanda yok sadece doğunca seker yapiliyo o da yeni başladı zatikuzum ben bebek şekeri düşünmüyorum çünkü okumada vereceğiz zaten ya.
onun için kurabiye vereyim diyorum hastane için.
canım cok güzeller güle güle iyi mutlu günlerde giydir insallahhhhbugün bu cicileri aldım kızıma
Benmkinin de kilosu fazla gibi Dr bise dwmedi ama kilosu fazla olursa birşey mi oluyor acaba kafama takıldıya benimde geçen haftaya kadar pek oynamıyodu doktor oynar telaşlanma diyordu çok şükür ki artık tekmelerini hissediyorum dün 6 saat yolculuk yaptım akşamda çekmecelerimi falan topladım o da yoruldu herhalde sürekli tekmeledi durdu beni şimdi de arada atıyo bi tepik. Mutlaka ki herşeyi Allah bilir testler ultrason bir yere kadar nasipimizde sağlıklı bebekler olsun inşallah.
Evet yazmıştım burda da aldırmayı düşünmüyoruz o yüzden yaptırmayı düşünmüyoruz diye ama ultrasonda sorun çıkınca doktor hemen amniyosentez diyo gene bu da her seferinde çöküntüye neden oluyo bizde Allahın izni ile sağlıklı sonuçlarımızı alacağız inşallah canım. Ya bilmiyorum diyorum ya bizim doktor çok pimpirikli ya da korkutuyo beni sen açken o da aç kalıyo demek değil az ye bebek aç kalmaz diyo.
yok be ne olcakk tosuncuk dogarr sadece :) iyi ne güzel toımbiş bebek olur.. ne kadardı ki son kontrolünde canımmm??Benmkinin de kilosu fazla gibi Dr bise dwmedi ama kilosu fazla olursa birşey mi oluyor acaba kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?