2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insaallah canim ama uzuluyorum işte ne yapayim dun kontrolümüzdu drumuz izne ayrilmis muayenede baska dra gitmek istemedim bi dahaki haftaya bakalim kac kilo olmuş bebegim
Bencede bi sıkıntısı yoksa hic takma benm ikili test kotu çıktı için çok pinpirikliyim kaçıncı hafta bakmadim ama bazen benmkide iki gün bi gün oynamadi oluyor yani

merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,benimde inşallah planlanan doğum ağustos 15.şuan 25+3 haftadayım ama bebeğim iki gündür hareket etmiyor gibi daha doğrusu genelde çok hareketli değildi ama gelişimi normal.geçtiğimiz cumartesi pazar harektlendi ama iki gündür ses yok gibi.bu haftalarda böyle birkaç gün hareket etmediği oluyormu sizinde

elvin ismi de güzel cnm benim akrabalardan birinde var o yüzden isim listemize alamadık daha çok var illaki bulacağız cnm hayırlısı artık

Canm bende hafta sonu hep ev isi hem dışarı falan çıkıp gezdim bayağı Yoruldum çok az hissetmistim arada oluyor böle ama ihmalde etme Dr görün yNi

ben evdeyimde genelde,çok yorulmadım ama belkide normal böyle olması ama annelik işte insan hep endişeli oluyor.

Kızlar şeker yükleme testimde sonuç açlık 89 bir saat sonrası 152 çıktı. Yalnız tahlilden önceki akşam ben çok fazla tahinli kurabiye, dondurma ve meyve yedim. Gece 12 den sonra bişey yemedim ama bu sonucu etkilemiş midir? Yarın kontrolüm var, doktorumka ayrıntılı konuşucam zaten ama gebeliği bir şekilde diyetle geöiririz de sonrası beni çok korkutuyor, internette gebelikte şekeri yüksek çıkan biri ilerde büyük olasılık şeker hastası olur yazıyor. Ömür boyu diyette olmak çok zor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

kizlar bende yarin izmir yolcusuyum ama 3 haftaligina bende urkmeze gidicem.

gunaydın kızlar dun ozel dr de yaptıgım detaylı ultrasonda bebegımın fl degeri 8 gün geriden geliyormuş ıkı ayrı guvendiğim dr ler sorun olmadıgını soylemıslerdı bebegımın fl degeri 1 ay once yaptıgım ultrasondada 5 gun gerideymiş meger aklıma takıldı sorun etmelimıyım etmemeliyim anlamadım haftaya kendi dr me gidecem bu arada esimin ailesinde boy kısalıgı var bıraz rahatlatıyor benı bu durum ama aklımdan da cıkmıyor boyle bişi yasayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…