- 8 Ocak 2015
- 400
- 136
- 38
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.721
Ayy ne bilim pinpirik oldum ciktim 24+1 günlükken Dr 770 gr dediyok be ne olcakk tosuncuk dogarr sadece :) iyi ne güzel toımbiş bebek olur.. ne kadardı ki son kontrolünde canımmm??
Bencede bi sıkıntısı yoksa hic takma benm ikili test kotu çıktı için çok pinpirikliyim kaçıncı hafta bakmadim ama bazen benmkide iki gün bi gün oynamadi oluyor yaniInsaallah canim ama uzuluyorum işte ne yapayim dun kontrolümüzdu drumuz izne ayrilmis muayenede baska dra gitmek istemedim bi dahaki haftaya bakalim kac kilo olmuş bebegim
elvin ismi de güzel cnm benim akrabalardan birinde var o yüzden isim listemize alamadıktek kararsız ben değilmişim demek kibizde sürekli değiştiriyoruz. en aklımıza yatan Şimal oldu. ama daha güzel bir isim olursa değiştirebilirim. Elvin ismi de hoşuma gidiyo. sizce hangisi kulağa hoş geliyo
Canm bende hafta sonu hep ev isi hem dışarı falan çıkıp gezdim bayağı Yoruldum çok az hissetmistim arada oluyor böle ama ihmalde etme Dr görün yNimerhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,benimde inşallah planlanan doğum ağustos 15.şuan 25+3 haftadayım ama bebeğim iki gündür hareket etmiyor gibi daha doğrusu genelde çok hareketli değildi ama gelişimi normal.geçtiğimiz cumartesi pazar harektlendi ama iki gündür ses yok gibi.bu haftalarda böyle birkaç gün hareket etmediği oluyormu sizinde
Yok canim sadece gobegim şişmiş icinde tık yok dr um 7ay hissedersin demistiiCanm korkma iyidir inş ensesi falan normalde sen his edemiyosundur hic hareket yyokmu
Canım benim bebisim minnak dogacak bi kac hafta geriden geliyor malesefBencede bi sıkıntısı yoksa hic takma benm ikili test kotu çıktı için çok pinpirikliyim kaçıncı hafta bakmadim ama bazen benmkide iki gün bi gün oynamadi oluyor yani
elvin ismi de güzel cnm benim akrabalardan birinde var o yüzden isim listemize alamadıkdaha çok var illaki bulacağız cnm hayırlısı artık
kizlar bende yarin izmir yolcusuyum ama 3 haftaliginaEskişehir'den gideceğiz canım. Henüz neyle gideceğimiz belli değil bizim 73 model bi vosvosumuz var son zamanlarda biraz arıza yapmaya başladı o yüzden Otobüsle gidebiliriz. Orda pek arabaya ihtiyacımız olmaz babamda var onunkine el koyarız :)) biz orda kalıp günübirlik 2-3 gün gider geliriz büyük ihtimal denize. İnşallah bi aksilik olmaz da ikiniz de gideriz canım :))
masallah subhanallah gayet iyi canımm. hiçç sıkıntı yapmaa. saglıkla gelsin bebeğinn..Ayy ne bilim pinpirik oldum ciktim 24+1 günlükken Dr 770 gr dedi
Ay inşallah canm. Umlemisiz inş aminmasallah subhanallah gayet iyi canımm. hiçç sıkıntı yapmaa. saglıkla gelsin bebeğinn..
Evet düzensiz oluyor bebek hareketleri ben doktoruna sordum yemeklerden sonra oynuyosa sıkıntı yok dedi hepsi değişik bideben evdeyimde genelde,çok yorulmadım amabelkide normal böyle olması ama annelik işte insan hep endişeli oluyor.
m Utrasyonda hakereti var demiYok canim sadece gobegim şişmiş icinde tık yok dr um 7ay hissedersin demistii
Memleketime hosgeliyorsun o zamankizlar bende yarin izmir yolcusuyum ama 3 haftaliginabende urkmeze gidicem.
günaydın cnm,HIM okuma ne bilmiyorum bizde sünnet falanda yok sadece doğunca seker yapiliyo o da yeni başladı zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?