- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.741
selam canım dikiliye daha önce gittin mi bilmiyorum ama sahili mavi bayrak sahibi yani cok temiz. Küçük bir ilçe yaz dönemi hareketleniyor . geçen eylül başında orada idik. Denizini beğendim ben. salihleraltı'nda kiralık dubleks evler de bulabilirsin çevreyi de gezin derim canım.
offf canım harika. 3 hafta tatilemi gidicen. süper geçsin inş.kizlar bende yarin izmir yolcusuyum ama 3 haftaliginabende urkmeze gidicem.
kizlar bende yarin izmir yolcusuyum ama 3 haftaliginabende urkmeze gidicem.
Kızlar şeker yükleme testimde sonuç açlık 89 bir saat sonrası 152 çıktı. Yalnız tahlilden önceki akşam ben çok fazla tahinli kurabiye, dondurma ve meyve yedim. Gece 12 den sonra bişey yemedim ama bu sonucu etkilemiş midir? Yarın kontrolüm var, doktorumka ayrıntılı konuşucam zaten ama gebeliği bir şekilde diyetle geöiririz de sonrası beni çok korkutuyor, internette gebelikte şekeri yüksek çıkan biri ilerde büyük olasılık şeker hastası olur yazıyor. Ömür boyu diyette olmak çok zor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
merak etme cnm onlar sandığımızdan daha güçlü görceksn sapasağlam doğacak bebişinnn.inşş tez zamanda düzelir senin sıkıntında içini ferah tutaraştırma yaptıkça kendimi daha da kastığımı hissettim zaten ya. İnşallah benim şansızlığım doktorumun çok detaycı olması ve beni panikletmesi çok iyi bir doktormuş bu alanda ondan herhalde. Senin bebeğinin düzelmiş olması ne güzel darısı başıma inşallah.
Evet tatlım kiImin eski doktor amcasi bizim için öldü simdi iki tane var doktor amcasi aramiz daha benim ilk testimde raporda gebelik yaşı tutmuyordu benim soyledigimle karisti diye testim ortaligi yiktim ama yenilemediler bende baska yere yaptirdim yeniden canim dualarim senle inşallah güzel haberler vereceksin
merak etme cnm onlar sandığımızdan daha güçlü görceksn sapasağlam doğacak bebişinnn.inşş tez zamanda düzelir senin sıkıntında içini ferah tut
Yoo kirklariz sadece ogünaydın cnm,
nası yani bebek 40 çıktımı okuma yapılmıyormu sizde? herkez yapar sanıyordum
Var canim cok şükürHi
m Utrasyonda hakereti var demi
kızlar iki gündür kuyruk sokumum ağrıyo kemiği.dün hatta bacağıma vurdu ağrısı akşam.şimdi bacağım geçti ama sokumum hala ağrıyo neden acaba.yaşayan var mı aynı durumu
dınlenınce uzanınca gecıyor canm sagolasn, sanırım iş yerınde sandalye üzerinde oturmaktan. hareketsiz kalıyorum sağ yanım batıyorçok geçmiş olsun geçti mi devam ediyor mu ağrı doktoruna bi sor istersen belki normal bir ağrıdır
BENİMKİDE HAREKETLİ DEĞİL.DAHA SERT TEKMESİNİ BİLE YEMEDİM YANİ.MISIR PATLATIR GİBİ Bİ KIPIRTILAR OLUYOR ARADA.TELAŞLANMA BENCE.HER ÇOCUK FARKLI.BİZİMKİLER BİRAZ MİSKİN GALİBAmerhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,benimde inşallah planlanan doğum ağustos 15.şuan 25+3 haftadayım ama bebeğim iki gündür hareket etmiyor gibi daha doğrusu genelde çok hareketli değildi ama gelişimi normal.geçtiğimiz cumartesi pazar harektlendi ama iki gündür ses yok gibi.bu haftalarda böyle birkaç gün hareket etmediği oluyormu sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?