2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm. hiç gitmedim haritadan suyunu görünce karar verdik :). özellikle bademlinin sahiline bayıldık inş gündüzleri koyları gezeceğiz. bakalım hamilelik bebiş ve allah izin verirse :) inşallah hayırlısıyla bi terapi yapar dönerim.

Gece yediklerin seker testini etkilemez canim.onlar seker oncesi ve sonrasi deger artisina bakiyorlar.bana ac gelmene gerek yok dedi dr um.bikac dr a daha sordum aklima takildi.deger artisi onemli aclik degil dediler.

merak etme cnm onlar sandığımızdan daha güçlü görceksn sapasağlam doğacak bebişinnn.inşş tez zamanda düzelir senin sıkıntında içini ferah tut

kızlar iki gündür kuyruk sokumum ağrıyo kemiği.dün hatta bacağıma vurdu ağrısı akşam.şimdi bacağım geçti ama sokumum hala ağrıyo neden acaba.yaşayan var mı aynı durumu

Evet ya sen demiştin değil mi ben de 30 şubat ya da sen diye düşündüm ama emin olamamıştım hatta keşke gelabta yaptırsaydım diyende sendin zaten bende hemen okuyunca araştırmıştım. Sağolasın canım tekrar. İnşallah benim sonuçlarımda sizinki gibi iyi olur.

merak etme cnm onlar sandığımızdan daha güçlü görceksn sapasağlam doğacak bebişinnn.inşş tez zamanda düzelir senin sıkıntında içini ferah tut

Canım benim sağolasın inşallah sağlıklı doğar kuzularımız.

kızlar iki gündür kuyruk sokumum ağrıyo kemiği.dün hatta bacağıma vurdu ağrısı akşam.şimdi bacağım geçti ama sokumum hala ağrıyo neden acaba.yaşayan var mı aynı durumu

Canım geçmiş olsun. Bu dönemlerde bacak ve kuyruk sokumu ağrısı yaşanabilirmiş. Ben birkaç hafta öncesinde şiddetli geçirdim. Sürekli oturmaktan oldu benimki. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ve ilaç kullanıyorum şu an geçti, inşallah seninde en kısa zamanda geçer.

BENİMKİDE HAREKETLİ DEĞİL.DAHA SERT TEKMESİNİ BİLE YEMEDİM YANİ.MISIR PATLATIR GİBİ Bİ KIPIRTILAR OLUYOR ARADA.TELAŞLANMA BENCE.HER ÇOCUK FARKLI.BİZİMKİLER BİRAZ MİSKİN GALİBA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…