- 9 Ocak 2015
- 435
- 496
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.761
canım benim Allah bozmasın inşallah.Kızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
canım doğum günün kutlu olsunKızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
sağol cnmm inşş geçerrr.benmde ilk defa oldu iki gündür.bn çk yürürüm hamileliğin başından beri hergün mutlaka 40 dk yürüyorum hiç olmamıştı ağrı ama iki gündür fenaCanım geçmiş olsun. Bu dönemlerde bacak ve kuyruk sokumu ağrısı yaşanabilirmiş. Ben birkaç hafta öncesinde şiddetli geçirdim. Sürekli oturmaktan oldu benimki. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ve ilaç kullanıyorum şu an geçti, inşallah seninde en kısa zamanda geçer.
Canim sorun edilecek Birsey yok. her bebek ayni olmaz. Ultrasyon kagidinda normal degerlerin hangi haftalar arasinda olmasi gerektigi de yaziyor. Doktorlar sorun yok dediyse sikma canini.gunaydın kızlar dun ozel dr de yaptıgım detaylı ultrasonda bebegımın fl degeri 8 gün geriden geliyormuş ıkı ayrı guvendiğim dr ler sorun olmadıgını soylemıslerdı bebegımın fl degeri 1 ay once yaptıgım ultrasondada 5 gun gerideymiş meger aklıma takıldı sorun etmelimıyım etmemeliyim anlamadım haftaya kendi dr me gidecem bu arada esimin ailesinde boy kısalıgı var bıraz rahatlatıyor benı bu durum ama aklımdan da cıkmıyor boyle bişi yasayan var mı
doğum günün kutlu olsun cnmmm kızçende eşinle sağlıklı mutluuu nice yaşların olsunn inşşşşKızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
Doğum günün kutlu olsun tatlımm ne güzel 2015 sana harika bi hediye verdiKızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
benmde arada öyle yapıyo cnm hatta ozamanlar sık sık tuvalete gidiyorum malesef.sonra değiştiriyo pozisyon.merak etme kafasına göre takılıyolar şuan yerleri geniş olduğu içinGünaydın anneler :)
bişey soracağım benim kuzu tekmeleri veya yumrukları
afedersiniz şeyim doğru vuruyor hep bu ara daha sık
Allah korusun aşağıda falan olmasın
korkuyorum..
Evet canim bana heryer tatil :)offf canım harika. 3 hafta tatilemi gidicen. süper geçsin inş.
öyledir dimi?benmde arada öyle yapıyo cnm hatta ozamanlar sık sık tuvalete gidiyorum malesef.sonra değiştiriyo pozisyon.merak etme kafasına göre takılıyolar şuan yerleri geniş olduğu için
Kızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
Günaydın anneler :)
korkuyorum..
kızlar bide pijama takımınızı hangi beden alıyorsunuz?? mevcut bedenini bir üstümü.yani ben eskiden small giyiyordum şmdi M beden mi alayım netten alıcamda
saol canım teşekkürlercanım ben dün doktordaydım. başı yukarda ayakları aşağıdaymış. bu pozisyonda vajinaya baskı yapabilir endişelenme dedi. benimde aynı senin ki gibi oluyordu çünkü. tamamen pozisyonla alakalı
hamileliği de ona göre ayarlamıyolar mı ben aynı bedenimden alıyorum genelde. gerçi kalıpta önemli ama al olmazsa iade edersin
Nice Mutlu Senelere kızınla ve tüm sevdiklerinle canım ...Ayrıca yeni yaşında Kv inşallah yola girer canım :)Tüm güzellikler seninle olsunKızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
Günaydın anneler :)
korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?