- 12 Mart 2015
- 567
- 500
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.781
Çok çok çok mutlu ol , herkese yansısın ki seni de mutlu etsinler,Kızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
çok normal. vurur o kısma. kurcalamasın çok çok.Günaydın anneler :)
bişey soracağım benim kuzu tekmeleri veya yumrukları
afedersiniz şeyim doğru vuruyor hep bu ara daha sık
Allah korusun aşağıda falan olmasın
korkuyorum..
musmutlu yıllara canımKızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
Kızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
rica ederim cnm ne demek.iyi düşünki iyi olsun kötü şeyler getirme aklına.nekdr kafamıza takıp irdelersek bişeyler çıkıyo.bn o yüzden artık saldımöyledir dimi?
çok teşekkür ederim canım
bikaç gündür çok sinirli gerginim
ister istemez eskiden üzüldüklerim, parasal sıkıtılarımız herşey üstüste düşünce olarak geliyor daralıyorum
ilk kızımda 32 haftalık nst de sancılarım çıkmıştı.. erken doğum tehlikesi geçirip 2 ay yatak istirahati yapmıştım
korkuyorum yine aynı olur mu diye.. Allah korusun..
Günaydınnnn aynen ya baktım da günlerimizde aynıymış 2 gündür aşağıda tekmeler sürekli ve daha çok sıkışmaya başladım bende telaşlandım hele dün daha paniktim çok da ağırlık yaptı orda inşallah bugün çıkar yukarı
çok normal. vurur o kısma. kurcalamasın çok çok.
takmamayı bir öğrensemrica ederim cnm ne demek.iyi düşünki iyi olsun kötü şeyler getirme aklına.nekdr kafamıza takıp irdelersek bişeyler çıkıyo.bn o yüzden artık saldım
Kızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
hamilelikten oluyor canım ya senin haftalarındayken bende çok sinirliydim kv bana bişey demiyordu ama yüzünü dahi görmek istemiyordum herşeye moralim bozuluyordu şimdi biraz toparladım çok şükürtakmamayı bir öğrensem
bide az uyuyorum bu ara uyku eksikliği de çok gergin yapıyor beni..
bi türlü erken yatamıyorum
pırpır etmişti benimki ilk inşallah odur ki bebeğin gibi görünüyor canım :)Gözün aydınArkadaslaaaaaaaaarrrrrrrrr gobisimde cok tuhaf biseyler
olduüst üste 2 kere tın tın etti göz seyirmesi gibi bu yoksaaaaa yoksa bebeğim mi
EE iyi bariVar canim cok şükür
benim de kp bu aralar çok batıyor gözümehamilelikten oluyor canım ya senin haftalarındayken bende çok sinirliydim kv bana bişey demiyordu ama yüzünü dahi görmek istemiyordum herşeye moralim bozuluyordu şimdi biraz toparladım çok şükür
Hayirli yaslar olsun o zaman kizinla ve esinleKızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
Ne güzel canım.. Doğum günün kutlu olsun.. Tüm sevdiklerinle nice güzel günlerin olsunKızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
Benim ilk olduğunda böyle çok hafif birşey olmuştu damar atması gibi bişi canım.. Bebişindir senin de.. Daha bolca tepiklerini de hissedersin inşallah..Arkadaslaaaaaaaaarrrrrrrrr gobisimde cok tuhaf biseyler
olduüst üste 2 kere tın tın etti göz seyirmesi gibi bu yoksaaaaa yoksa bebeğim mi
Evet ya sen demiştin değil mi ben de 30 şubat ya da sen diye düşündüm ama emin olamamıştım hatta keşke gelabta yaptırsaydım diyende sendin zaten bende hemen okuyunca araştırmıştım. Sağolasın canım tekrar. İnşallah benim sonuçlarımda sizinki gibi iyi olur.
Canım benim sağolasın inşallah sağlıklı doğar kuzularımız.
Ayy tesekkur ederim cok duygulandim ya eşimi aradim agliyorum hic farkinda degilim ne oldugunuda anlamadı dersteydi sonra mesajla anlattimpırpır etmişti benimki ilk inşallah odur ki bebeğin gibi görünüyor canım :)Gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?