2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok çok çok mutlu ol , herkese yansısın ki seni de mutlu etsinler,

rica ederim cnm ne demek.iyi düşünki iyi olsun kötü şeyler getirme aklına.nekdr kafamıza takıp irdelersek bişeyler çıkıyo.bn o yüzden artık saldım

çok normal. vurur o kısma. kurcalamasın çok çok.

tamam saol dilek :)
inşallah rüzgarcığım :)

rica ederim cnm ne demek.iyi düşünki iyi olsun kötü şeyler getirme aklına.nekdr kafamıza takıp irdelersek bişeyler çıkıyo.bn o yüzden artık saldım
takmamayı bir öğrensem
bide az uyuyorum bu ara uyku eksikliği de çok gergin yapıyor beni..

bi türlü erken yatamıyorum

Günaydınlar güzel anneler ve tatlı bebişleri..
Dün kontrolüm vardı.. 24+2'de 805 gr olmuşuz Doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi.. Kontrol periyodunu 3 haftaya düşürdük.. Açlık-tokluk değerlerine bakarak şeker yüklemesi istemedi.. Ama dikkat etmem gereken besinleri söyledi.. Benim kaburgalarımda çok ağrı vardı bir de sol göğsümün altından girip sırtıma doğru vuran.. Ben demeden söyledi kafası tam orada ve baskı yapar özellikle yemekten sonra diye.. Vajinal bölgedeki ağrı da başka arkadaşların yaşadığı gibi bebeğin ayaklarının baskı yapmasından kaynaklıymış.. Bir de yürüyüş yapmamı söyledi mutlaka..
Tüm annelerimiz kontrollerinden güzel haberlerle dönsün inşallah :)

nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle birlikte

takmamayı bir öğrensem
bide az uyuyorum bu ara uyku eksikliği de çok gergin yapıyor beni..

bi türlü erken yatamıyorum
hamilelikten oluyor canım ya senin haftalarındayken bende çok sinirliydim kv bana bişey demiyordu ama yüzünü dahi görmek istemiyordum herşeye moralim bozuluyordu şimdi biraz toparladım çok şükür

hamilelikten oluyor canım ya senin haftalarındayken bende çok sinirliydim kv bana bişey demiyordu ama yüzünü dahi görmek istemiyordum herşeye moralim bozuluyordu şimdi biraz toparladım çok şükür
benim de kp bu aralar çok batıyor gözüme
severim aslında ikisini de ama dün kendimi tutamayıp eşime az şikayet ettim

bana eşimi aşağılar gibi konuştu bikaç ay önce o zaman dememiştim.. dün biranda dedim
inşallah sakinlerim bundan sonra :)

Hayirli yaslar olsun o zaman kizinla ve esinle

Ne güzel canım.. Doğum günün kutlu olsun.. Tüm sevdiklerinle nice güzel günlerin olsun
Arkadaslaaaaaaaaarrrrrrrrr gobisimde cok tuhaf biseyler
oldu üst üste 2 kere tın tın etti göz seyirmesi gibi bu yoksaaaaa yoksa bebeğim mi
Benim ilk olduğunda böyle çok hafif birşey olmuştu damar atması gibi bişi canım.. Bebişindir senin de.. Daha bolca tepiklerini de hissedersin inşallah..

12 haftalikken burç genetikde yaptirdim 18 haftalikken gelapda yaptirdim canım inşallah temiz çıkacak sonuçların Allahin iziniyle

Mutluluğun daim olsun doğum günün kutlu olsun nice yillara bebeginle eşinle sevdiklerinle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…