2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen oyle oldu canim damar atması gibi cok şükür ya hic hissetmiyecem saniyordum

Bende eşime bişey dememiştim ama anladı o zaten bugünlerde çok atarlısın dedi

Ayy tesekkur ederim cok duygulandim ya eşimi aradim agliyorum hic farkinda degilim ne oldugunuda anlamadı dersteydi sonra mesajla anlattim
hadi gözün aydın canım inşallah daha güçlülerini de hissedeceksin kuzunun

slm kızlar nasılsınız bnm bebikler bazı günler küt küt vuruyo bazen hafif hafif bazen de vurmak yerine acaip itiyolar hele ikisi birden itiyosa göbeğim ikiye ayrılcak gibi oluyo sizinkilerde itip gerdiriyo mu

merhaba cnm
ilk doğduğunda ağustosda neler yaşadın sıcaklarda nekadar sora dışarı çıktın anlat bari biraz :)))
cok sicakti evet :) yaklasik 10 yada 12 gun sonra disari cikmaya basladim bebek zaten surekli uyuyodu :) ama bi zarari olmadi oyuzden. benim dikisler biraz sorunluydu normal dogum yaptim. yeni dogum yaptim diye hicbisryden geri kalmadim carsi pazar gezdim dolastim. Allahin izniyle hicbisey olmadi:)

slm kızlar nasılsınız bnm bebikler bazı günler küt küt vuruyo bazen hafif hafif bazen de vurmak yerine acaip itiyolar hele ikisi birden itiyosa göbeğim ikiye ayrılcak gibi oluyo sizinkilerde itip gerdiriyo mu
hemde nasıl.yapmadığı akrobasi yok karnımda durmuyoki hiç.dönüyo,omuz atıyo,vuruyo,itiyo ohoooo

kızlar iki gündür kuyruk sokumum ağrıyo kemiği.dün hatta bacağıma vurdu ağrısı akşam.şimdi bacağım geçti ama sokumum hala ağrıyo neden acaba.yaşayan var mı aynı durumu
merhaba canım mesajını okuyunca cevap yazmak istedim çünkü benzer bir problemi bende yaşıyorum. 17 gündür sol kalça ağrısı çekiyorum, oturdukça daha da fazla ağrıyo tutuluyo sanırım,hareket ettikçe azalıyo. özellikle geceleri çok ağırlaşıyo ağrısı dönerken çok canım acıyo.doktorumu arayıp soorduğumda gebelikte bu tarz ağrıların normal olduğunu söyledi ve çözüm olarak parol ağrı kesici,dolgit krem ve scak temasla masaj önerdi ama ben hiçbirini yapmadım en iyi çözüm hareket. Hamilelik yeli diye biliniyor halk arasında bu ağrıların adı. inşallah seni rahatlatmıştır bu mesajım:)

evladınlaa kocanla nusmutlu nice senelerin olsun insallah. iyi yaşlanmalarr canımmmm

Günaydın anneler :)
bişey soracağım benim kuzu tekmeleri veya yumrukları
afedersiniz şeyim doğru vuruyor hep bu ara daha sık
Allah korusun aşağıda falan olmasın
korkuyorum..
canım benimde ara sıra oraya vuruyor. korkmuyor değilim hani. sonra yukarılara yanlara vuruyor. karadenizliyaaa horon mu tepiyor anlamadım içeride.. anası gibi oynak olcak herhaldee...doktora gidince sorucam ama nedendir ogrenmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…