- 28 Şubat 2015
- 631
- 417
- 63
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.801
Canimmm hissettim biraz once hissettim bebegimdi herhalde cok tuhaf anlatilamaz bir duygu kac aydir bekliyordum sonunda oldu cok şükürEE iyi bari
beni de duydulandırdın ya :)hadı bakalım hep hisset inşallah Allah eksikliğini göstermesin cnmAyy tesekkur ederim cok duygulandim ya eşimi aradim agliyorum hic farkinda degilim ne oldugunuda anlamadı dersteydi sonra mesajla anlattim
Canım çok sevindim devamı gelsin inşallah büyüyor annesi minnoşunCanimmm hissettim biraz once hissettim bebegimdi herhalde cok tuhaf anlatilamaz bir duygu kac aydir bekliyordum sonunda oldu cok şükür
aynen oyle oldu canim damar atması gibi cok şükür ya hic hissetmiyecem saniyordumNe güzel canım.. Doğum günün kutlu olsun.. Tüm sevdiklerinle nice güzel günlerin olsun
Benim ilk olduğunda böyle çok hafif birşey olmuştu damar atması gibi bişi canım.. Bebişindir senin de.. Daha bolca tepiklerini de hissedersin inşallah..
Amib canim cumlemizinkini insallahbeni de duydulandırdın ya :)hadı bakalım hep hisset inşallah Allah eksikliğini göstermesin cnm
Evet canim demekki bu kilo aldığını güçlendiğini gosteriyor cok şükür cok şükür AllahımCanım çok sevindim devamı gelsin inşallah büyüyor annesi minnoşun
Senin dr.un ne açıklama yaptı durumuna hani yazdıysan okuyamadım ama aklımdaydı bunu da sormak...Herkese günaydın kızlar kullandığım fitil uyku yapıyor sevineceğim nerdeyse kullandığıma
Gözün aydınnn canımmm bebişin ilk tepikleri geldiiiiiiArkadaslaaaaaaaaarrrrrrrrr gobisimde cok tuhaf biseyler
olduüst üste 2 kere tın tın etti göz seyirmesi gibi bu yoksaaaaa yoksa bebeğim mi
Bende eşime bişey dememiştim ama anladı o zaten bugünlerde çok atarlısın dedibenim de kp bu aralar çok batıyor gözüme
severim aslında ikisini de ama dün kendimi tutamayıp eşime az şikayet ettim
bana eşimi aşağılar gibi konuştu bikaç ay önce o zaman dememiştim.. dün biranda dedim
inşallah sakinlerim bundan sonra :)
hadi gözün aydın canım inşallah daha güçlülerini de hissedeceksin kuzununAyy tesekkur ederim cok duygulandim ya eşimi aradim agliyorum hic farkinda degilim ne oldugunuda anlamadı dersteydi sonra mesajla anlattim
cok sicakti evet :) yaklasik 10 yada 12 gun sonra disari cikmaya basladim bebek zaten surekli uyuyodu :) ama bi zarari olmadi oyuzden. benim dikisler biraz sorunluydu normal dogum yaptim. yeni dogum yaptim diye hicbisryden geri kalmadim carsi pazar gezdim dolastim. Allahin izniyle hicbisey olmadi:)merhaba cnm
ilk doğduğunda ağustosda neler yaşadın sıcaklarda nekadar sora dışarı çıktın anlat bari biraz :)))
hemde nasıl.yapmadığı akrobasi yok karnımda durmuyoki hiç.dönüyo,omuz atıyo,vuruyo,itiyo ohooooslm kızlar nasılsınız bnm bebikler bazı günler küt küt vuruyo bazen hafif hafif bazen de vurmak yerine acaip itiyolar hele ikisi birden itiyosa göbeğim ikiye ayrılcak gibi oluyo sizinkilerde itip gerdiriyo mu
Evet canim evet cok mutluyum anlatamam cook sagolllGözün aydınnn canımmm bebişin ilk tepikleri geldiiiiii
Allah razi olsun canimcimm tesekkurler insaallahBende eşime bişey dememiştim ama anladı o zaten bugünlerde çok atarlısın dedi
hadi gözün aydın canım inşallah daha güçlülerini de hissedeceksin kuzunun
merhaba canım mesajını okuyunca cevap yazmak istedim çünkü benzer bir problemi bende yaşıyorum. 17 gündür sol kalça ağrısı çekiyorum, oturdukça daha da fazla ağrıyo tutuluyo sanırım,hareket ettikçe azalıyo. özellikle geceleri çok ağırlaşıyo ağrısı dönerken çok canım acıyo.doktorumu arayıp soorduğumda gebelikte bu tarz ağrıların normal olduğunu söyledi ve çözüm olarak parol ağrı kesici,dolgit krem ve scak temasla masaj önerdi ama ben hiçbirini yapmadım en iyi çözüm hareket. Hamilelik yeli diye biliniyor halk arasında bu ağrıların adı. inşallah seni rahatlatmıştır bu mesajım:)kızlar iki gündür kuyruk sokumum ağrıyo kemiği.dün hatta bacağıma vurdu ağrısı akşam.şimdi bacağım geçti ama sokumum hala ağrıyo neden acaba.yaşayan var mı aynı durumu
evladınlaa kocanla nusmutlu nice senelerin olsun insallah. iyi yaşlanmalarr canımmmmKızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
gözün aydın canımmm...Evet canim evet cok mutluyum anlatamam cook sagolll
canım benimde ara sıra oraya vuruyor. korkmuyor değilim hani. sonra yukarılara yanlara vuruyor. karadenizliyaaa horon mu tepiyor anlamadım içeride.. anası gibi oynak olcak herhaldee...doktora gidince sorucam ama nedendir ogrenmek lazım..Günaydın anneler :)
bişey soracağım benim kuzu tekmeleri veya yumrukları
afedersiniz şeyim doğru vuruyor hep bu ara daha sık
Allah korusun aşağıda falan olmasın
korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?