2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim de aynı şekilde.. dün direkt söyledi zaten doktorum ayakları aşağıda baskı yapar dedi.. bir de kaslar kendini doğuma hazırlıyor tabi.. yatakta dönerken tek hamlede dönemiyorum, ayağımla birşey iterken zorlanıyorum dedim.. doktorum korkacak birşey yok olabilir dedi özellikle ayaklardan dolayı canım..

iyiki doğdun canım allah bebeğin ve eşinle bir ömür mutlu musmutlu kutlamanı nasip etsin inşallah...

maşalah cnm benm doktorum da açlık tokluk şekerime bakıcak direk şeker yüklemsi yapmıycak. aynen benim de karbuga sırt ağrılarım var haftaya kontorlmuz inş herşey güzel cıkar :)

ya kızlar görümcem diyorki bebek sabit hep aynı şekilde yatar doğuma zamnı kafası aşağı döner diyo. burda ayağı aşağıda diyenler var yahu bu bebek dönüyormu ne yapıyor nasıl oluyor? ben öyle koluydu kafasıydı hissetmiyorum. döndüğünüde hissetmiyorum sadece tekmeler var. yada yumruklar

Arkadaslaaaaaaaaarrrrrrrrr gobisimde cok tuhaf biseyler
oldu üst üste 2 kere tın tın etti göz seyirmesi gibi bu yoksaaaaa yoksa bebeğim mi

gözünaydın canım dün o kadar bahsettik bebişten anne ben iyiyim merak etme diyo sana hadi devamı hep gelsin inşallah

olur mu öyle şey fırıldak gibi dönüyor benim ki o dediği sonlara doğru oluyor doğum pozisyonunu alıyor büyüdüğü için hareket edemiyor sadece el kol vuruyor

Görümcen yanılıyor canım bebek sabit kalmaz 32. haftaya kadar hareketlidir döner kordonu ile oynar yeri var ama sonra yavaşlar hareketleri büyüdüğü için, genelde 32. haftadan sonra başaaşağı durum alır ama bu da bebekden bebeğe değişiyor. o tekmeler yumruklar aslında onun dönme harketleri başka nasıl

Kanaman olduğu için hastaneye gitmiştin, onu soruyorum " okadar çok kii" dediklerinin hepsi geçecek İnşallah...
bizim sıpa gelmeye kalkışmış canım o yüzden olmuş zorlamış biraz yol yapmış erken doğumu engellemek için fitil verdi pazartesi baktı düzelmiş açtığı yol fitil suda azaltma yapıyormuş onu kontrol etti suyum normal hatırlarsan böbreklerimizde de sıkıntı var suyun azalmaması böbreklerinin çalıştığını gösteriyormuş idrar torbasında çişi var ona baktı pazartesiye kadar kullanacağım fitili pazartesi tekrar bakacak işe gitmiyorum bu hafta evde yatıp dinleniyorum evi de b.k götürüyor resmen :))

Evet konuyu hatırlıyorum kendi dr. una görünecektin onu biliyordum, her şerdeki hayır bak böbreklerinin düzene girmiş olduğunu gördün bebişinin, boş ver evi ya o bi şekilde hallolur sen ve bebişin iyi olun, İnşallah Pazartesi sonuçların çok iyi olacak iyi bir şekilde döneceksiniz kontrolden:)

İnşallah canım herkes güzel haberler alsın son 3 aya girdik hayırlısıyla bitsin

Peki o dönemde doğum yapan olarak en çok neye ihtiyaç oluyor? Neleri stoklayalım, neleri daha çok kullanılır mesela? Sorular sorular :)
maşalah cnm benm doktorum da açlık tokluk şekerime bakıcak direk şeker yüklemsi yapmıycak. aynen benim de karbuga sırt ağrılarım var haftaya kontorlmuz inş herşey güzel cıkar :)
İnşallah canım yolundadır herşey, sen de güler yüzle ayrılırsın muayeneden..
canım doktor şimdi kafası burada yarın başka yerde olur dediğine göre hareket ediyor demek ki :) çok bildiğimden değil ama duyduğum kadarıyla sabit kalmıyordur yani :)

Aminn canım benim.. Sağlıkla gidin gelin gelin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…