- 24 Mart 2015
- 323
- 300
- 103
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.821
canım benim de aynı şekilde.. dün direkt söyledi zaten doktorum ayakları aşağıda baskı yapar dedi.. bir de kaslar kendini doğuma hazırlıyor tabi.. yatakta dönerken tek hamlede dönemiyorum, ayağımla birşey iterken zorlanıyorum dedim.. doktorum korkacak birşey yok olabilir dedi özellikle ayaklardan dolayı canım..canım benimde ara sıra oraya vuruyor. korkmuyor değilim hani. sonra yukarılara yanlara vuruyor. karadenizliyaaa horon mu tepiyor anlamadım içeride.. anası gibi oynak olcak herhaldee...doktora gidince sorucam ama nedendir ogrenmek lazım..
iyiki doğdun canım allah bebeğin ve eşinle bir ömür mutlu musmutlu kutlamanı nasip etsin inşallah...Kızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
Günaydınlar güzel anneler ve tatlı bebişleri..
Dün kontrolüm vardı.. 24+2'de 805 gr olmuşuzDoktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi.. Kontrol periyodunu 3 haftaya düşürdük.. Açlık-tokluk değerlerine bakarak şeker yüklemesi istemedi.. Ama dikkat etmem gereken besinleri söyledi.. Benim kaburgalarımda çok ağrı vardı bir de sol göğsümün altından girip sırtıma doğru vuran.. Ben demeden söyledi kafası tam orada ve baskı yapar özellikle yemekten sonra diye.. Vajinal bölgedeki ağrı da başka arkadaşların yaşadığı gibi bebeğin ayaklarının baskı yapmasından kaynaklıymış.. Bir de yürüyüş yapmamı söyledi mutlaka..
Tüm annelerimiz kontrollerinden güzel haberlerle dönsün inşallah :)
benimde değerlerim normaldi ama yaptırdım oda normal çıktı.maşalah cnm benm doktorum da açlık tokluk şekerime bakıcak direk şeker yüklemsi yapmıycak. aynen benim de karbuga sırt ağrılarım var haftaya kontorlmuz inş herşey güzel cıkar :)
O kadar çok sorunum var ki acaba hangisini soruyorsun canım :)Senin dr.un ne açıklama yaptı durumuna hani yazdıysan okuyamadım ama aklımdaydı bunu da sormak...
Şimdi çok daha iyisindir İnşallah...
Arkadaslaaaaaaaaarrrrrrrrr gobisimde cok tuhaf biseyler
olduüst üste 2 kere tın tın etti göz seyirmesi gibi bu yoksaaaaa yoksa bebeğim mi
Doğum günün kutlu olsun canım her günün böyle mutlu olsun inşallahKızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
Sagol tatlimgözün aydın canımmm...
Aynen canim sagol insallah inşallahgözünaydın canım dün o kadar bahsettik bebişten anne ben iyiyim merak etme diyo sana hadi devamı hep gelsin inşallah
olur mu öyle şey fırıldak gibi dönüyor benim ki o dediği sonlara doğru oluyor doğum pozisyonunu alıyor büyüdüğü için hareket edemiyor sadece el kol vuruyorya kızlar görümcem diyorki bebek sabit hep aynı şekilde yatar doğuma zamnı kafası aşağı döner diyo. burda ayağı aşağıda diyenler var yahu bu bebek dönüyormu ne yapıyor nasıl oluyor? ben öyle koluydu kafasıydı hissetmiyorum. döndüğünüde hissetmiyorum sadece tekmeler var. yada yumruklar
Kanaman olduğu için hastaneye gitmiştin, onu soruyorum " okadar çok kii" dediklerinin hepsi geçecek İnşallah...O kadar çok sorunum var ki acaba hangisini soruyorsun canım :)
Görümcen yanılıyor canım bebek sabit kalmaz 32. haftaya kadar hareketlidir döner kordonu ile oynar yeri var ama sonra yavaşlar hareketleri büyüdüğü için, genelde 32. haftadan sonra başaaşağı durum alır ama bu da bebekden bebeğe değişiyor. o tekmeler yumruklar aslında onun dönme harketleri başka nasılya kızlar görümcem diyorki bebek sabit hep aynı şekilde yatar doğuma zamnı kafası aşağı döner diyo. burda ayağı aşağıda diyenler var yahu bu bebek dönüyormu ne yapıyor nasıl oluyor? ben öyle koluydu kafasıydı hissetmiyorum. döndüğünüde hissetmiyorum sadece tekmeler var. yada yumruklar
Görümcen yanılıyor canım bebek sabit kalmaz 32. haftaya kadar hareketlidir döner kordonu ile oynar yeri var ama sonra yavaşlar hareketleri büyüdüğü için, genelde 32. haftadan sonra başaaşağı durum alır ama bu da bebekden bebeğe değişiyor. o tekmeler yumruklar aslında onun dönme harketleri başka nasıl anlaşılır:)
bizim sıpa gelmeye kalkışmış canım o yüzden olmuş zorlamış biraz yol yapmış erken doğumu engellemek için fitil verdi pazartesi baktı düzelmiş açtığı yol fitil suda azaltma yapıyormuş onu kontrol etti suyum normal hatırlarsan böbreklerimizde de sıkıntı var suyun azalmaması böbreklerinin çalıştığını gösteriyormuş idrar torbasında çişi var ona baktı pazartesiye kadar kullanacağım fitili pazartesi tekrar bakacak işe gitmiyorum bu hafta evde yatıp dinleniyorum evi de b.k götürüyor resmen :))Kanaman olduğu için hastaneye gitmiştin, onu soruyorum " okadar çok kii" dediklerinin hepsi geçecek İnşallah...
Evet konuyu hatırlıyorum kendi dr. una görünecektin onu biliyordum, her şerdeki hayır bak böbreklerinin düzene girmiş olduğunu gördün bebişinin, boş ver evi ya o bi şekilde hallolur sen ve bebişin iyi olun, İnşallah Pazartesi sonuçların çok iyi olacak iyi bir şekilde döneceksiniz kontrolden:)bizim sıpa gelmeye kalkışmış canım o yüzden olmuş zorlamış biraz yol yapmış erken doğumu engellemek için fitil verdi pazartesi baktı düzelmiş açtığı yol fitil suda azaltma yapıyormuş onu kontrol etti suyum normal hatırlarsan böbreklerimizde de sıkıntı var suyun azalmaması böbreklerinin çalıştığını gösteriyormuş idrar torbasında çişi var ona baktı pazartesiye kadar kullanacağım fitili pazartesi tekrar bakacak işe gitmiyorum bu hafta evde yatıp dinleniyorum evi de b.k götürüyor resmen :))
İnşallah canım herkes güzel haberler alsın son 3 aya girdik hayırlısıyla bitsinEvet konuyu hatırlıyorum kendi dr. una görünecektin onu biliyordum, her şerdeki hayır bak böbreklerinin düzene girmiş olduğunu gördün bebişinin, boş ver evi ya o bi şekilde hallolur sen ve bebişin iyi olun, İnşallah Pazartesi sonuçların çok iyi olacak iyi bir şekilde döneceksiniz kontrolden:)
Peki o dönemde doğum yapan olarak en çok neye ihtiyaç oluyor? Neleri stoklayalım, neleri daha çok kullanılır mesela? Sorular sorular :)cok sicakti evet :) yaklasik 10 yada 12 gun sonra disari cikmaya basladim bebek zaten surekli uyuyodu :) ama bi zarari olmadi oyuzden. benim dikisler biraz sorunluydu normal dogum yaptim. yeni dogum yaptim diye hicbisryden geri kalmadim carsi pazar gezdim dolastim. Allahin izniyle hicbisey olmadi:)
İnşallah canım yolundadır herşey, sen de güler yüzle ayrılırsın muayeneden..maşalah cnm benm doktorum da açlık tokluk şekerime bakıcak direk şeker yüklemsi yapmıycak. aynen benim de karbuga sırt ağrılarım var haftaya kontorlmuz inş herşey güzel cıkar :)
canım doktor şimdi kafası burada yarın başka yerde olur dediğine göre hareket ediyor demek ki :) çok bildiğimden değil ama duyduğum kadarıyla sabit kalmıyordur yani :)ya kızlar görümcem diyorki bebek sabit hep aynı şekilde yatar doğuma zamnı kafası aşağı döner diyo. burda ayağı aşağıda diyenler var yahu bu bebek dönüyormu ne yapıyor nasıl oluyor? ben öyle koluydu kafasıydı hissetmiyorum. döndüğünüde hissetmiyorum sadece tekmeler var. yada yumruklar
Aminn canım benim.. Sağlıkla gidin gelin gelin..KUZUM face im yok :) ondan yokum aranızda kaçırıyorum.
bizim bu ay biraz rahatlıyor inş. birde doğuma kenara para koysak sonra bebek olunca bi borcumuz var onu ödemeye başlıcaz anlıcan karışık bizim işler biraz. ben geçen sene zor bi yaz geçirdim iş hamilelik baya kafam gidik inş nasip olursa gideriz bakalım. allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?