2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar minik kızıma 'Selin Ece' ismini uygun buldum en çok..
Hep Duru diyordum ama artık herkezde var.. Diğer yeni isimlerden de hiç hiç hoşlanmıyorum..
Çok mu demode sizce? Yada Selin'i koymasam mı..
Çok zormuş isim seçmek

çk saol cnm tek ben yaşamıyorum demekki.ben bilerek aramadm doktoru normal ağrılar olabilir diyeceği için aramadım bugn biraz daha hafifledi sanki dün daha kötüydü.inşşş geçer tez zamanda.masa başı iş yaptığım içn oturuyorum mecburen ama yürüyüşlerimi ihmal etmiyorum

kızlarrrrr bir haftadır ellerim özellikle de ayaklarım çok şişiyor. ayakkabıyı bir numara büyüttüm o da sıkıyor sanırım ödem denilen şey bu olsa gerek aranızda başka şişen var mı, ne yapıcaz nasıl olacak böyle 40. haftaya kadar of offff. bu zamana kadar hiçbir şikayetim olmamıştı çok şükür. işte benim için hamilelik şimdi başlıyor

canım tuzu kesip bol su içip yürüyüş yapmalısın

canım katılıyorum eylüldeniz arkadaşıma. tuzu kesmelisin.
bir de soluna yatmalısın daha çok. sağ tarafa yattıkça da ödem artıyormuş. toplar damara baskı nedeniyle.

kızlar biz daha isim netleştiremedik.
benim aklımda sadece doğa ismi var. elçin, elvan, gökçen var.
ama eşim beğenmedi hiç birini.
bana dün diyor ki .
ebigeyl olsun.
he dedim karın amerikalı olsaydı o zaman acayip kaçmazdı da . şimdi bahane de yok diyorum. o ismi koyamazsın.
ben çok sevirim ebigeyl ismini
ondan benle dalga geçiyor her hal.

bol bol citcitli atlet kisa yada sifir kollu ince penye ve taytlar bez ve islak mendil :) kendiniz icinde makyaj malzemeleri parfumler :))))

Tansiyon takibi yaptırıyor musun canım benim 2 ay önceki kontrolümde yüzüm şişmişti dr haftada bir tansiyon takibi istedi belki sanada ister

yaramaz erkenden gelip napcaksa takılsın işte rahat rahat göbüşünde.böbrek sorununun düzeldiğine çk sevindm cnm insan hafifliyoru gerçekten sıkıntılar geçince.çünkü kontroller sevinç ve mutluluk anından çk gerginlik korku ve stres yaşatıyordu.şmd çok şükür rahatça gidiyorum kontrollere.inş brdaha yaramazlık yapmaz senin ufaklık

Benim ilk gebeliğimde olmuştu, o dönemde karbonhidratlı gıdaları kesmiştim sadece sağlıklı karbonhidrat tüketmiştim kurubaklagiller gibi, proteini artırmıştık, tuzu kesmemişti dr.umuz tuz da gerekli demişti ama benim o dönemde tansiyornum da normaldi yüksekse tuz azaltılmalı demişti yani protein ağırlıklı su içimini kesmeden ve kivi, ananas, meyve olarak birde yürüyüş, akşamları da yatmadan öce bi 10 dakika kadar ayaklarını 10 cm. yükseklikte dinlendirmen iyi gelecektir...

Doğa ve Elçin bu iki ismi beğendim
oğluşların ne düşünüyor isim konusunda
sen kararsız kalınca hiç olmadı ebigeyl olur demiş:)

canım katılıyorum eylüldeniz arkadaşıma. tuzu kesmelisin.
bir de soluna yatmalısın daha çok. sağ tarafa yattıkça da ödem artıyormuş. toplar damara baskı nedeniyle.
işte yatış pozisyonumu kontrol edemiyorum, uyandığımda kendimi hep sağ tarafta buluyorum. ondan da bu kadar şişiyor olabilirmiyim ki

Tansiyon takibi yaptırıyor musun canım benim 2 ay önceki kontrolümde yüzüm şişmişti dr haftada bir tansiyon takibi istedi belki sanada ister
yok yaptırmıyorum canım. yüzümde yok şuan şişlik ama özellikle ayaklarım çok rahatsız etmeye başladı. c.tesi gidicem kontrole belki ister benden de

karbonhidratı azaltsam iyi olacak o zaman. gebeli zehirlenmesi olabilir mi diye korkmaya da başladım

ben hala ısrarla İDİL diyorum
inşallah beklemeyi tercih eder oğlum canım
böbrek sorunumuz geçmedi hatta küçülme yok büyüme var ama işlevini yerine getiriyorlar takibi devam edecek yani ama içim rahat çok şükür

karbonhidratı azaltsam iyi olacak o zaman. gebeli zehirlenmesi olabilir mi diye korkmaya da başladım
Dr. kontrolünde bu konuyu bi sor istersen daha sağlıklı olur ve aklına da öyle kötü şeyle getirme, gebeliğin 2. 3 ayından sonra bu tarz şikayetler olabilirmiş, benim şimdeye kadar olmadı ama başlayabilirde tabii ben kiloya dikkat olayımdan dolayı yiyeceklerim az ve sağlıklı olanlardan ve suyumuda kilom artıkça 1 bardak arttırıyorum, yürüş yapmamında çok büyük faydası var, sende başla, normal gezi yürüyüşü yapabiliyorum o bile yetiyor belli bir tempoda olması gerekmiyor günlük 20 dakika ile başlayıp artırabilirsin hatta evde isen çalışmıyorsan günde 3 posta yürü derim 20 şer dakikadan:)

İdil ismi benimde favorilerim arasında adilemir sende düşünebilirsin :)

Doğa ve Elçin bu iki ismi beğendim
oğluşların ne düşünüyor isim konusunda
sen kararsız kalınca hiç olmadı ebigeyl olur demiş:)
canımcım . oğluşlar ismi ne olursa olsun bi an evvel çıksın istiyor.
arada büyük oğlum geliyor anne ıkın çıksın diyor. 8 yaşında kendisi
babamız bi kaç kez çiftliğe götürdüğünde doğumlara denk gelmiş. eşim doğum yaptırırken izlemiş.
ve sanıyor ki bebek popodan çıkıyor.
neyse ben de bozuntuya vermedim o zamanlar. zaten küçüktü.
hala aynı düşüncede kendisi.

küçük de aynı şekilde sadece doğsun istiyor . yeter artık diye arada kızıyor bana
neyi bekliyoruz diyor
arada karnımı yokluyorlar. çok sabırsızlar şu ara.
onun dışında ismi hiç önemli değil onlar için. yeter ki çıksın ordan.
evet canım biliyorum senin o isim de aklımda.
arkadaşımın kızı idil . o kadar zayıf bi kız ki. yani bi deri bi kemik. idil deyince o aklıma geliyor canımcım yaaa. engel olamıyorum
işte yatış pozisyonumu kontrol edemiyorum, uyandığımda kendimi hep sağ tarafta buluyorum. ondan da bu kadar şişiyor olabilirmiyim ki
evet canım . okumuştum . belki burda bi arkadaş paylaştı yazıyı. sağ tarafa yatınca ödem artıyor. ya da kk nın takip şeysi varya aşağıda . orada görmüş de olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…