2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eşimin kuzeninin kızının ismi o kadar güzel ki maşallah oda bebekken zayıftı şimdi toplanmış boncuk göz Adil Emir' e de uyuyor aslında
hee demi Adil , İdil.
oğluşuma zaten okulda Emir demiyorlarmış. sınıfta 2 tane olunca benim oğluşuma Adil diyorlarmış.
senin kuzenin kızı güzel mi diyorsun şimdi. du bi düşüneyim o zaman. benim arkadaşın kızı şimdi 9 yaşında . kara kuru . antalamam . bi deri bi kemik.

canım yat dinlen tabikide en önemli şey şuan bebeğinin iyi olması.. bosssverr evi diceeemmm insan ne kadar hastada olsa toparlama gereği duyuyorr.. gözüne gözüne batar çünkü bilirim...
gelmek için yol yapmış kendine dedinya canım bunu doktor üstten baktıgı usg de mi anladı yoksa muayenelerini vajinal mı oldun ??? yani acılma gibi bi durum olsa doktorlar normal ustten usg muayenesinde anlıyorlar mı??

sen başka başkasında nasıl durduğuna içine nasıl siniyorsa koy mesela bazıları da akrabamda var diyor sevdiği ismi koymuyor ona da karşıyım ben dayımın kızının adı da Eylül ama ben hiç düşünmeden koydum geçen sene ki kreşte 6 tane Eylül varmış sınıfta düşünebiliyor musun neyseki Denizimiz de var EylülDeniz diyorlar şimdi ki anaokulunda da iki ismiyle çağırıyorlar zor gelmiyor zaten isim tamlaması gibi oldu gitti :)

Bende de ayni şey oldu pitpit serirme gibi :)))

Benim oğluşda öyle günleri saymaya başladı:) yapraklı bi takvim var ağustos 1'e işaret koyduk ooo daha çok var diyor:) hergün bir yaprak kopardıkça seviniyor,
bi yakınında o isimden olunca bi düşünüyorsun ben de öyle,
Ela çok aklımda olandı ama olamıyor şimdi, oğluma bıraktık isim işini o karar verecek seçtiklerimiz arasından

aynen canım kızım biraz dağıtıyor ister istemez hafiften oyuncakları falan topluyorum o okula gittikten sonra çamaşır işini de annem yapıyor yemeği de orada yiyoruz ama anneme süpürüp toz aldırmıyorum yeterince yoruluyor zaten hafta sonu eşim yapsın artık
acilde vajinal muayene oldum açılma olup olmadığına baktılar ama yokmuş doktorum ultrasondan baktı önce orada gördü zorlamış biraz şöyle söyleyeyim kese mesela yuvarlak ya bizim kinde dışarı doğru çıkıntı olmuş pazartesi günü kaybolmuştu sonra doktorum da vajinadan muayene etti bir problem görmedi ama bir kere zorladıysa devamı gelebilir dedi o yüzden bir hafta daha ilaç kullanacağım erken doğumu engellemek için

Doğa'yı bende düşündüm ama eşim hiç beğenmedi.. Anlamıyor onlar:)

Kızlar selam bugünkü geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir. Sabah 7 'den beri ayaktayım gece de uyuyamadım zaten heyecan yaptım şeker yüklemesi yaptıracağım için. Neyse ki yaptırdım sonuç normal çıktı. 50 glık hiç öyle şekerli gelmedi hatta bana. Ben kaşık kaşık nutella yiyordum tadı bildiğin az şekerli şerbetli su. O yüzen çok şaşırdım tatsız olmasına :) sonuçlar öğleden sonra çıkacağı için tüm gün hastanede bekledim ancak eve geldim çok yorulduk kızımla..

Doğa'yı bende düşündüm ama eşim hiç beğenmedi.. Anlamıyor onlar:)
biz son ana kadar bulamayacağız galiba.
ilaçlarını kullan canım. inşallah vaktinde gelir paşamız

yok canımcım. ben arkadaşımda o isim var diye düşünmedim hiç
çünkü o arkadaşımı 7 yıldır görmüyorum.
o yarı bi ile taşındı. ben ayrı bi ile taşındım
sadece face den görüyorum . o da zaten senede 1 kez facesine bakıyor.
sadece içime iyice sinsin istiyorum bulduğum isim. ondan canımcım

canım aynı şeyi az önce kreş dönüşü de yaptı.
tutturdu artık bebek gelsin diye.
her gün aynı şeyler
karnında da bebek . doğunca da bebek olacak ki. illa karnında büyümesi şart değil diyor
çıksın artık şu bebek diyor.
mız mız etti yine.
neyse iş yerime geldik de bahçemizde kedimiz doğum yaptı.
kediler 3 haftalık oldu
onlar ayaklanmış az az . onları yoğurdu. kucakları bebek gibi taşıdı . mıncırdı . hevesi geçti biraz biraz .

Ben takıyorum isim konusuna, teyzemin kızı koydu bebişine Ela adını ben ondan vazgeçtim bi aile ye bir Ela yeter:) diye, yoksa seviyorsan neden olmasın ama ben yapamam:)
Bizde doğduğunda karar vericez bulduklarımız arasından İnşallah:) Kısmetlerinde hangi isim varsa adlarıyla yaşasınlar mutluca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…