- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.861
yani benim adım Dilek ya. İdil de bana uyar . o var yani.İdil ismi benimde favorilerim arasındaadilemir sende düşünebilirsin :)
evvveeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt canım çok mutlu oldum.hayırlısı ile bak herşey yoluna giriyor.bol tekmeli günlere merhaba de inşallahArkadaslaaaaaaaaarrrrrrrrr gobisimde cok tuhaf biseyler
olduüst üste 2 kere tın tın etti göz seyirmesi gibi bu yoksaaaaa yoksa bebeğim mi
bence onlara uyan bir isim :)İdil ismi benimde favorilerim arasındaadilemir sende düşünebilirsin :)
eşimin kuzeninin kızının ismi o kadar güzel ki maşallah oda bebekken zayıftı şimdi toplanmış boncuk göz Adil Emir' e de uyuyor aslındayani benim adım Dilek ya. İdil de bana uyar . o var yani.
hee demi Adil , İdil.eşimin kuzeninin kızının ismi o kadar güzel ki maşallah oda bebekken zayıftı şimdi toplanmış boncuk göz Adil Emir' e de uyuyor aslında
canım yat dinlen tabikide en önemli şey şuan bebeğinin iyi olması.. bosssverr evi diceeemmm insan ne kadar hastada olsa toparlama gereği duyuyorr.. gözüne gözüne batar çünkü bilirim...bizim sıpa gelmeye kalkışmış canım o yüzden olmuş zorlamış biraz yol yapmış erken doğumu engellemek için fitil verdi pazartesi baktı düzelmiş açtığı yol fitil suda azaltma yapıyormuş onu kontrol etti suyum normal hatırlarsan böbreklerimizde de sıkıntı var suyun azalmaması böbreklerinin çalıştığını gösteriyormuş idrar torbasında çişi var ona baktı pazartesiye kadar kullanacağım fitili pazartesi tekrar bakacak işe gitmiyorum bu hafta evde yatıp dinleniyorum evi de b.k götürüyor resmen :))
sen başka başkasında nasıl durduğuna içine nasıl siniyorsa koy mesela bazıları da akrabamda var diyor sevdiği ismi koymuyor ona da karşıyım ben dayımın kızının adı da Eylül ama ben hiç düşünmeden koydum geçen sene ki kreşte 6 tane Eylül varmış sınıfta düşünebiliyor musunhee demi Adil , İdil.
oğluşuma zaten okulda Emir demiyorlarmış. sınıfta 2 tane olunca benim oğluşuma Adil diyorlarmış.
senin kuzenin kızı güzel mi diyorsun şimdi. du bi düşüneyim o zaman. benim arkadaşın kızı şimdi 9 yaşında . kara kuru . antalamam . bi deri bi kemik.
Ayy maşallah sevindim valla bende bugün bi gobisimi açıp baktım bebegimin oynadı dışarda belli oluyordu bende çok mutlu oldumCanimmm hissettim biraz once hissettim bebegimdi herhalde cok tuhaf anlatilamaz bir duygu kac aydir bekliyordum sonunda oldu cok şükür
Bende de ayni şey oldu pitpit serirme gibi :)))Ne güzel canım.. Doğum günün kutlu olsun.. Tüm sevdiklerinle nice güzel günlerin olsun
Benim ilk olduğunda böyle çok hafif birşey olmuştu damar atması gibi bişi canım.. Bebişindir senin de.. Daha bolca tepiklerini de hissedersin inşallah..
Benim oğluşda öyle günleri saymaya başladı:) yapraklı bi takvim var ağustos 1'e işaret koyduk ooo daha çok var diyor:) hergün bir yaprak kopardıkça seviniyor,canımcım . oğluşlar ismi ne olursa olsun bi an evvel çıksın istiyor.
arada büyük oğlum geliyor anne ıkın çıksın diyor. 8 yaşında kendisi
babamız bi kaç kez çiftliğe götürdüğünde doğumlara denk gelmiş. eşim doğum yaptırırken izlemiş.
ve sanıyor ki bebek popodan çıkıyor.
neyse ben de bozuntuya vermedim o zamanlar. zaten küçüktü.
hala aynı düşüncede kendisi.
küçük de aynı şekilde sadece doğsun istiyor . yeter artık diye arada kızıyor bana
neyi bekliyoruz diyor
arada karnımı yokluyorlar. çok sabırsızlar şu ara.
onun dışında ismi hiç önemli değil onlar için. yeter ki çıksın ordan.
evet canım biliyorum senin o isim de aklımda.
arkadaşımın kızı idil . o kadar zayıf bi kız ki. yani bi deri bi kemik. idil deyince o aklıma geliyor canımcım yaaa. engel olamıyorum
evet canım . okumuştum . belki burda bi arkadaş paylaştı yazıyı. sağ tarafa yatınca ödem artıyor. ya da kk nın takip şeysi varya aşağıda . orada görmüş de olabilirim.
aynen canım kızım biraz dağıtıyor ister istemez hafiften oyuncakları falan topluyorum o okula gittikten sonra çamaşır işini de annem yapıyor yemeği de orada yiyoruz ama anneme süpürüp toz aldırmıyorum yeterince yoruluyor zaten hafta sonu eşim yapsın artıkcanım yat dinlen tabikide en önemli şey şuan bebeğinin iyi olması.. bosssverr evi diceeemmm insan ne kadar hastada olsa toparlama gereği duyuyorr.. gözüne gözüne batar çünkü bilirim...
gelmek için yol yapmış kendine dedinya canım bunu doktor üstten baktıgı usg de mi anladı yoksa muayenelerini vajinal mı oldun ??? yani acılma gibi bi durum olsa doktorlar normal ustten usg muayenesinde anlıyorlar mı??
Doğa'yı bende düşündüm ama eşim hiç beğenmedi.. Anlamıyor onlar:)kızlar biz daha isim netleştiremedik.
benim aklımda sadece doğa ismi var. elçin, elvan, gökçen var.
ama eşim beğenmedi hiç birini.
bana dün diyor ki .
ebigeyl olsun.
he dedim karın amerikalı olsaydı o zaman acayip kaçmazdı da . şimdi bahane de yok diyorum. o ismi koyamazsın.
ben çok sevirim ebigeyl ismini
ondan benle dalga geçiyor her hal.
çok güzel ismi bazen söylediğinde anlamıyor karşı taraf ne diye tekrar soruyor dua ile karıştırıyorlar kuzenimin kızının adı babaaannemiz söyleyemiyor ne biçim isim koymuşlar diyor :)Doğa'yı bende düşündüm ama eşim hiç beğenmedi.. Anlamıyor onlar:)
biz son ana kadar bulamayacağız galiba.Doğa'yı bende düşündüm ama eşim hiç beğenmedi.. Anlamıyor onlar:)
ilaçlarını kullan canım. inşallah vaktinde gelir paşamızaynen canım kızım biraz dağıtıyor ister istemez hafiften oyuncakları falan topluyorum o okula gittikten sonra çamaşır işini de annem yapıyor yemeği de orada yiyoruz ama anneme süpürüp toz aldırmıyorum yeterince yoruluyor zaten hafta sonu eşim yapsın artık
acilde vajinal muayene oldum açılma olup olmadığına baktılar ama yokmuş doktorum ultrasondan baktı önce orada gördü zorlamış biraz şöyle söyleyeyim kese mesela yuvarlak ya bizim kinde dışarı doğru çıkıntı olmuş pazartesi günü kaybolmuştu sonra doktorum da vajinadan muayene etti bir problem görmedi ama bir kere zorladıysa devamı gelebilir dedi o yüzden bir hafta daha ilaç kullanacağım erken doğumu engellemek için
canımcım . oğluşlar ismi ne olursa olsun bi an evvel çıksın istiyor.
arada büyük oğlum geliyor anne ıkın çıksın diyor. 8 yaşında kendisi
babamız bi kaç kez çiftliğe götürdüğünde doğumlara denk gelmiş. eşim doğum yaptırırken izlemiş.
ve sanıyor ki bebek popodan çıkıyor.
neyse ben de bozuntuya vermedim o zamanlar. zaten küçüktü.
hala aynı düşüncede kendisi.
küçük de aynı şekilde sadece doğsun istiyor . yeter artık diye arada kızıyor bana
neyi bekliyoruz diyor
arada karnımı yokluyorlar. çok sabırsızlar şu ara.
onun dışında ismi hiç önemli değil onlar için. yeter ki çıksın ordan.
ayy çok güldüm ya neyi bekliyoruz çıksın daha 3 ay bekliycekler haberleri yok
yok canımcım. ben arkadaşımda o isim var diye düşünmedim hiçsen başka başkasında nasıl durduğuna içine nasıl siniyorsa koy mesela bazıları da akrabamda var diyor sevdiği ismi koymuyor ona da karşıyım ben dayımın kızının adı da Eylül ama ben hiç düşünmeden koydum geçen sene ki kreşte 6 tane Eylül varmış sınıfta düşünebiliyor musunneyseki Denizimiz de var EylülDeniz diyorlar şimdi ki anaokulunda da iki ismiyle çağırıyorlar zor gelmiyor zaten isim tamlaması gibi oldu gitti :)
Ben takıyorum isim konusuna, teyzemin kızı koydu bebişine Ela adını ben ondan vazgeçtim bi aile ye bir Ela yeter:) diye, yoksa seviyorsan neden olmasın ama ben yapamam:)yok canımcım. ben arkadaşımda o isim var diye düşünmedim hiç
çünkü o arkadaşımı 7 yıldır görmüyorum.
o yarı bi ile taşındı. ben ayrı bi ile taşındım
sadece face den görüyorum . o da zaten senede 1 kez facesine bakıyor.
sadece içime iyice sinsin istiyorum bulduğum isim. ondan canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?