- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.881
GEL SEnde ela koy kuzumyok canımcım. ben arkadaşımda o isim var diye düşünmedim hiç
çünkü o arkadaşımı 7 yıldır görmüyorum.
o yarı bi ile taşındı. ben ayrı bi ile taşındım
sadece face den görüyorum . o da zaten senede 1 kez facesine bakıyor.
sadece içime iyice sinsin istiyorum bulduğum isim. ondan canımcım
ne tatlıdır bebeği konuşurken yerim ben o bal oğlunu yaaaaaa. zaten bebek sevgim artıyor gittikçe hormonlardan herhaldecanım aynı şeyi az önce kreş dönüşü de yaptı.
tutturdu artık bebek gelsin diye.
her gün aynı şeyler
karnında da bebek . doğunca da bebek olacak ki. illa karnında büyümesi şart değil diyor
çıksın artık şu bebek diyor.
mız mız etti yine.
neyse iş yerime geldik de bahçemizde kedimiz doğum yaptı.
kediler 3 haftalık oldu
onlar ayaklanmış az az . onları yoğurdu. kucakları bebek gibi taşıdı . mıncırdı . hevesi geçti biraz biraz .
Ayy insanlar benzetme konusunda komik oluyor ciddençok güzel ismi bazen söylediğinde anlamıyor karşı taraf ne diye tekrar soruyor dua ile karıştırıyorlar kuzenimin kızının adı babaaannemiz söyleyemiyor ne biçim isim koymuşlar diyor :)
Olabilir canım yükselmesinde tansiyonlarımız en önemlisi o :)bizimde cmt çoook güzel haberlerle gelelimmm:)yok yaptırmıyorum canım. yüzümde yok şuan şişlik ama özellikle ayaklarım çok rahatsız etmeye başladı. c.tesi gidicem kontrole belki ister benden de
Bende Cumartesi kontroldeyim:) çok ama çok güzel haberlerle gelelimOlabilir canım yükselmesinde tansiyonlarımız en önemlisi o :)bizimde cmt çoook güzel haberlerle gelelimmm:)
Canım bence tuzu kesmelisin. Çok faydasını göreceksinkızlarrrrr bir haftadır ellerim özellikle de ayaklarım çok şişiyor. ayakkabıyı bir numara büyüttüm o da sıkıyorsanırım ödem denilen şey bu olsa gerek aranızda başka şişen var mı, ne yapıcaz nasıl olacak böyle 40. haftaya kadar of offff. bu zamana kadar hiçbir şikayetim olmamıştı çok şükür. işte benim için hamilelik şimdi başlıyor
Bende Cumartesi kontroldeyim:) çok ama çok güzel haberlerle gelelim
Teşekkür ederiz...İNŞ KIZLAR harika haberlerle dönersiniz canlar...
Çok iyiymiş ya yerim ben onları.. ne güzel kıskanmıyorlar kardeşlerini maşallah.. Doğa ismi çok güzel bu arada severim ben de.. Nil, idil, ela, defne, nehir, yaprak, yağmur benim beğendiğim isimler :)canım aynı şeyi az önce kreş dönüşü de yaptı.
tutturdu artık bebek gelsin diye.
her gün aynı şeyler
karnında da bebek . doğunca da bebek olacak ki. illa karnında büyümesi şart değil diyor
çıksın artık şu bebek diyor.
mız mız etti yine.
neyse iş yerime geldik de bahçemizde kedimiz doğum yaptı.
kediler 3 haftalık oldu
onlar ayaklanmış az az . onları yoğurdu. kucakları bebek gibi taşıdı . mıncırdı . hevesi geçti biraz biraz .
şu dakikadan itibaren iyice bir dinlen, bu yorgunluk için kendine bi ödül belirle keyfini çıkar daha da iyi gelir:)kızlar selammmmm geberdim bugün yorgunluktan valla anca girebildim geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ve sağlıklıdır
Bende oleyim yanlız hissediyomHamilelikten midir nedir pek mutsuz, yalnız hissediyorum kendimi.. Herkes ve her şey batıyor resmen
Benmki uç aylıkken beri Birkan diye seviyo ole konuşuyor oğluyla :)))))))kızlar erkekde yiğit bu ara kulağıma çok hoş geliyor erkek bebişlere düşünebilirsiniz. canlar
Anlamadım nedenBende oleyim yanlız hissediyom
Coook sagol tatlim ya insallah hersey yoluna giriyorevvveeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt canım çok mutlu oldum.hayırlısı ile bak herşey yoluna giriyor.bol tekmeli günlere merhaba de inşallah
Seninde gözün aydın canim çook sagol Hep mutlu ol insallahAyy maşallah sevindim valla bende bugün bi gobisimi açıp baktım bebegimin oynadı dışarda belli oluyordu bende çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?