- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.901
annen gene yükünü hafifletiyormuş canımmm.. ahh ana gibi yar olmazz. bende ailemden uzağım bazen keskee annem burda olsaa da ona yaptırsam bazı şeyleri diyorum..aynen canım kızım biraz dağıtıyor ister istemez hafiften oyuncakları falan topluyorum o okula gittikten sonra çamaşır işini de annem yapıyor yemeği de orada yiyoruz ama anneme süpürüp toz aldırmıyorum yeterince yoruluyor zaten hafta sonu eşim yapsın artık
acilde vajinal muayene oldum açılma olup olmadığına baktılar ama yokmuş doktorum ultrasondan baktı önce orada gördü zorlamış biraz şöyle söyleyeyim kese mesela yuvarlak ya bizim kinde dışarı doğru çıkıntı olmuş pazartesi günü kaybolmuştu sonra doktorum da vajinadan muayene etti bir problem görmedi ama bir kere zorladıysa devamı gelebilir dedi o yüzden bir hafta daha ilaç kullanacağım erken doğumu engellemek için
canımmmmmmm canımmmmmmm hadi gözünaydınnn.. daha sert pıtlarını hissedersinn insalllahhh..Coook sagol tatlim ya insallah hersey yoluna giriyor
bugün bende bi acayipimmm.. eşime bana dokunma benden bişey isteme diyorum adam yemek için sipariş veriyoooHamilelikten midir nedir pek mutsuz, yalnız hissediyorum kendimi.. Herkes ve her şey batıyor resmen
ben kızımda hep prima kullandım yine prima alacağım care olanındankızlarrrrrrr
bebek bezi hangisi iyidirr markafoni ve civilde indirim var.
markafonide yenidogan prima 80 li 28 lira.. fiyatları cok bilmem ama uygun geldi.
civildeki de molfixin göbek bagı oyuntulu oda 44 lü 20 lira.
tecrübeli anneler bi cvp verinnn de fikir oluşsun bende ona göreee alayım..
hele ben bir gün gülüyorum bir gün asık surat ...sebepsız gunlerce surat asıp konusmuyorum filan yanı degısık duygular da idim bu ara iyyiim ama valla Allah kocalarımıza da sabır versinbugün bende bi acayipimmm.. eşime bana dokunma benden bişey isteme diyorum adam yemek için sipariş veriyoooyarın daha güzel bir gün olsun insallah.
eceyi bende çok beğeniyorum bence tekte koyabilirsin eşim tamam dese bende koyarım ama maalesef yakınımızda kötü bir örnek olduğu için istemiyorKızlar minik kızıma 'Selin Ece' ismini uygun buldum en çok..
Hep Duru diyordum ama artık herkezde var.. Diğer yeni isimlerden de hiç hiç hoşlanmıyorum..
Çok mu demode sizce? Yada Selin'i koymasam mı..
Çok zormuş isim seçmek
bana soğuk su iyi gelmişti ama yazın yapıyordum bunu birden kaşıntı gibi garip bir his oluyordu daha sonra şişiyordu bende soğuk suyun altına tutmaya başladım son zamanlar çok rahatlatmış ve şişmeyi azaltmıştı tabi bol su ve az tuzla birlikteişte yatış pozisyonumu kontrol edemiyorum, uyandığımda kendimi hep sağ tarafta buluyorum. ondan da bu kadar şişiyor olabilirmiyim ki
prima diyosun yanii canım.ben kızımda hep prima kullandım yine prima alacağım care olanından
ben ilk çocuğumda mokfix yenidoğan almıştım ama sonra farkettim o bez biraz kalın primaya göre eğer hala aynıysa prima çok daha iyidir yeni doğana. molfixte bebeğin bacakaları sanki ayrık duruyordu bezin kalınlığından.molfixin oyuntusu var diye almıştım ama okadar azdıki oyuntu göbek bağına pek faydası olmadıkızlarrrrrrr
bebek bezi hangisi iyidirr markafoni ve civilde indirim var.
markafonide yenidogan prima 80 li 28 lira.. fiyatları cok bilmem ama uygun geldi.
civildeki de molfixin göbek bagı oyuntulu oda 44 lü 20 lira.
tecrübeli anneler bi cvp verinnn de fikir oluşsun bende ona göreee alayım..
demekkiii hamileliktenn.. walla benimki saolsun hiiiiç huyuma gitmiyooor. ben gelemem naza niyaza diyoo.. bende oglana perran kutman ın şener şen e yaptıgı gibi tükür babaya oglum diyoooomhele ben bir gün gülüyorum bir gün asık surat ...sebepsız gunlerce surat asıp konusmuyorum filan yanı degısık duygular da idim bu ara iyyiim ama valla Allah kocalarımıza da sabır versin
cok sık oluyorsa bi doktoruna sor canımm.. benimde oluyor ama cok sık değil. gidince sorucaamm.kızlar benm bazen gün içinde karnım çok sertleşiyo sonra geçio ve tekrar başlıo bebek toplanıo gibi oluo bu kasılmamı ve endişe edilecek bi durummu
ahhhhaaaa aradıgım cevap. demek oyuntusu hem az hemde bezi kalın...cok bir avantajı yok yanii.. demek oluyorkiii prima alıcazzz. saollll yavrimuuuuu.ben ilk çocuğumda mokfix yenidoğan almıştım ama sonra farkettim o bez biraz kalın primaya göre eğer hala aynıysa prima çok daha iyidir yeni doğana. molfixte bebeğin bacakaları sanki ayrık duruyordu bezin kalınlığından.molfixin oyuntusu var diye almıştım ama okadar azdıki oyuntu göbek bağına pek faydası olmadı
demekkiii hamileliktenn.. walla benimki saolsun hiiiiç huyuma gitmiyooor. ben gelemem naza niyaza diyoo.. bende oglana perran kutman ın şener şen e yaptıgı gibi tükür babaya oglum diyoooomgülooz felann.. velhasıl benim adam nazdan anlamıyoo. depresyondayımmmmm diyooom dalga geçoo benlee
Tesekkur ederim bitanemmcanımmmmmmm canımmmmmmm hadi gözünaydınnn.. daha sert pıtlarını hissedersinn insalllahhh..
Canimmm hissettim biraz once hissettim bebegimdi herhalde cok tuhaf anlatilamaz bir duygu kac aydir bekliyordum sonunda oldu cok şükür
İnş canım. İşin aslı hepimize lazım 3-5 günlük bi tatilcanım açıkçası deniz değil havuz olur diye düşünüyorum havuza hiç girmem denize de girer hemen çıkarım bikini değişirim diyorum. inş sağlıklı olursam gidebiliriz tabi allahım hayırlısıyla nasip eder inş.
Kızlar günaydın :) Bugün doğumgünüm harika bir şekilde uyandım enerjik ve mutlu olarak karnışımda minik prensesimin tekmeleriyle ve eşimin gülümseyen yüzüyle :) Herkese musmutlu bir gün diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?