2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

annen gene yükünü hafifletiyormuş canımmm.. ahh ana gibi yar olmazz. bende ailemden uzağım bazen keskee annem burda olsaa da ona yaptırsam bazı şeyleri diyorum..
hımmm alttan muayene edildin demek. bende onu merak ettim ki normal usg de anlasılıyor mu acaba diyeeee.. senin oglan uslu dursunda üzmesin anasını vakti zamanında gelsin insallahhh.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr
bebek bezi hangisi iyidirr markafoni ve civilde indirim var.
markafonide yenidogan prima 80 li 28 lira.. fiyatları cok bilmem ama uygun geldi.
civildeki de molfixin göbek bagı oyuntulu oda 44 lü 20 lira.

tecrübeli anneler bi cvp verinnn de fikir oluşsun bende ona göreee alayım..

ben kızımda hep prima kullandım yine prima alacağım care olanından

bugün bende bi acayipimmm.. eşime bana dokunma benden bişey isteme diyorum adam yemek için sipariş veriyooo yarın daha güzel bir gün olsun insallah.
hele ben bir gün gülüyorum bir gün asık surat ...sebepsız gunlerce surat asıp konusmuyorum filan yanı degısık duygular da idim bu ara iyyiim ama valla Allah kocalarımıza da sabır versin

kızlar benm bazen gün içinde karnım çok sertleşiyo sonra geçio ve tekrar başlıo bebek toplanıo gibi oluo bu kasılmamı ve endişe edilecek bi durummu

eceyi bende çok beğeniyorum bence tekte koyabilirsin eşim tamam dese bende koyarım ama maalesef yakınımızda kötü bir örnek olduğu için istemiyor

işte yatış pozisyonumu kontrol edemiyorum, uyandığımda kendimi hep sağ tarafta buluyorum. ondan da bu kadar şişiyor olabilirmiyim ki
bana soğuk su iyi gelmişti ama yazın yapıyordum bunu birden kaşıntı gibi garip bir his oluyordu daha sonra şişiyordu bende soğuk suyun altına tutmaya başladım son zamanlar çok rahatlatmış ve şişmeyi azaltmıştı tabi bol su ve az tuzla birlikte

ben ilk çocuğumda mokfix yenidoğan almıştım ama sonra farkettim o bez biraz kalın primaya göre eğer hala aynıysa prima çok daha iyidir yeni doğana. molfixte bebeğin bacakaları sanki ayrık duruyordu bezin kalınlığından.molfixin oyuntusu var diye almıştım ama okadar azdıki oyuntu göbek bağına pek faydası olmadı

hele ben bir gün gülüyorum bir gün asık surat ...sebepsız gunlerce surat asıp konusmuyorum filan yanı degısık duygular da idim bu ara iyyiim ama valla Allah kocalarımıza da sabır versin
demekkiii hamileliktenn.. walla benimki saolsun hiiiiç huyuma gitmiyooor. ben gelemem naza niyaza diyoo.. bende oglana perran kutman ın şener şen e yaptıgı gibi tükür babaya oglum diyoooom gülooz felann.. velhasıl benim adam nazdan anlamıyoo. depresyondayımmmmm diyooom dalga geçoo benlee

kızlar benm bazen gün içinde karnım çok sertleşiyo sonra geçio ve tekrar başlıo bebek toplanıo gibi oluo bu kasılmamı ve endişe edilecek bi durummu
cok sık oluyorsa bi doktoruna sor canımm.. benimde oluyor ama cok sık değil. gidince sorucaamm.

ahhhhaaaa aradıgım cevap. demek oyuntusu hem az hemde bezi kalın...cok bir avantajı yok yanii.. demek oluyorkiii prima alıcazzz. saollll yavrimuuuuu.

ha ha en iyisini yapıyorsun canım ah benim koca iyi dayanıyor hiç çekilmezim çekiyor naz sağolsun

İnş canım. İşin aslı hepimize lazım 3-5 günlük bi tatil

kızlarrrr kızlarrrrrr
az önce iğnemi oldum. ve göbeğim acıktı birsey farkettim.. gobeğimin sag tarafı sola göre şişik.. ve ara sıra gaz sancısı gibi bir şişme oluyordu gün boyu..
bebeğimde sag tarafta hareketliydi gün boyu..
sag taraf şişikken bebeğim ardarda vurdu. ovdum felan göbeğim dalgalandı resmen gördüm... ama sag tarafım şiş yanii.. sürekli değil tabi bebeğim dolaşırken şişiyor öyle gördümm.. ay anlatabilmişimdir umarım..
bir sorun yoktur dimi ??
sertleşmede canım yanıyordu. bu sertlesme gibi deil gaz sancısı gibi...

bir de bir deee göbek cevremde iğne batması gibi zaman zaman acı oluyorr. sizde de var mıı ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…