2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet düzensiz oluyor bebek hareketleri ben doktoruna sordum yemeklerden sonra oynuyosa sıkıntı yok dedi hepsi değişik bide
Evet düzensiz oluyor bebek hareketleri ben doktoruna sordum yemeklerden sonra oynuyosa sıkıntı yok dedi hepsi değişik bide
evet öyleymiş canım:) bugün doktoruma gittim çok şükür herşey normal dedi :)

Selam tatlı anneler, bugün randevumuz vardı önce kbb kulak temizlettim hamilelikte yapılabiliyomuş, bir sorun olmuyor yani rahatladım çok şükür..
Sonra kızımızı gördük kilomuz ve boyumuz burada yazanlada uyumlu maşallah, 1 kg. geçmiş 1090 gr. boyuda yaklaşık 37 cm. dedi doktorumuz Çok büyük mutluluk şükürler olsun yüzünü görüp kucağımıza alınca daha neler hissedeceğiz bakalım.. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun..
Kuyruk sokumu batan ağıran arkadaşlar bendede aynı sorun var ve bugün doktoruma sordum normal dedi olacak yani simit yastıklar var onlar öneriliyo dedi, ben evdeyim pek gerek olmayabilir fakat aynı sorunu yaşayıp oturarak çalışanlara çözüm olabilir belki..

Oy midem yatınca birden ağırmaya başladı çok fenayim süt içiyorum faydası olur inşallah Çok rahatsızm afedersiniz sanki çıkaracak Gibi rahatsız hissediyorum çok kötü oy Allahım

Kızlar ya bebegin sıvısında fazlalaşma var erken doğum olur diye çok korkuyorum ama büyük ihtimal erken doğum olurmuş böyle fazlalasma devam ederse hiç etrafında tanıdığının başına gelen varmı çok moralim bozuluyor düşündükçe

kızlar benm bazen gün içinde karnım çok sertleşiyo sonra geçio ve tekrar başlıo bebek toplanıo gibi oluo bu kasılmamı ve endişe edilecek bi durummu
Kasılmaymış canım o şekilde olunca 6-7 kere normal dedi bana doktorum
prima diyosun yanii canım.
bu molfixin göbek bagı oyuntusu varmıs yaa acaba o daha mı iyidir diye düşündüm..
ay nasıl bezliceeeeezz biz bebiklerii hiç bişey bilmiyoooomm
Canım alışıp gidiyorsun ilkini bende yapamamıştım heyecandan nasıl oluyor bu ya demiştim hiç unutmam göbek bağına dokunmayacak şekilde bağlıyordum katlayarak gerek yok öyle oyuntuya falan
Maşallah canım kızına

Ben hep azalma oluyor diye duydum fazlalaşmanın nedeni neymiş ne etki ediyormuş

bir arkadaşımın suyu çok fazlaydı tam hatırlayamıyorum ama sanırım iki hafta öncesinde suni sancı vererk doğum başlatıldı çok şükür bir sıkıntı yaşamadı ne çocuk nede kendisi

Ben hep azalma oluyor diye duydum fazlalaşmanın nedeni neymiş ne etki ediyormuş

Canim bi sürü sebebi varmış ana ayrıntılı ultrasonummda bi sebeb görünmedi şekerden şüphelendiler yarın şeker yüklemesi yaptircam kan şekerin den dolayi sıvı fazlalasmasi olabilirmjs

bir arkadaşımın suyu çok fazlaydı tam hatırlayamıyorum ama sanırım iki hafta öncesinde suni sancı vererk doğum başlatıldı çok şükür bir sıkıntı yaşamadı ne çocuk nede kendisi

Inşallah kimse hiç bi sıkıntı yaşamadan sağsalim bebislerini kucaklarina almak nasip olur amin

Canim bi sürü sebebi varmış ana ayrıntılı ultrasonummda bi sebeb görünmedi şekerden şüphelendiler yarın şeker yüklemesi yaptircam kan şekerin den dolayi sıvı fazlalasmasi olabilirmjs
az önce kendim için gebelik şekerini araştırıyordum orda okudum evet şekerden dolayı olabiliyormuş inşallah sonucun iyi çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…