2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok guz l olurdu ama borclardan tatile gitmeye fırsat olmuyor maalesef gidermiyum birgün acaba
ah kuzum sorma bende gidecek gibi değilim aslında ama kafayı yeme noktasına geldim sağlığım için 9 taksitle gidecem hahahahha :) hayatımız borç zaten boşver ayarlamaya çalış 2 gün bile olsa kaç kuzum inşallah sende gidersin.

canım ben tecrubelı anne degılım ama prima almanı öneririm

Eksinin dipinde ayligindan gecn ay yalan gelmesin 50 TL çekti eskilerden cikabilsek bide bebisin masrafları falan derken kaç yıl gerek aman fakirlik gözün kor olsun

Canım bence tuzu kesmelisin. Çok faydasını göreceksin
canım ya birtek yemeklerdeki tuz kullandığım, başka yerde yok ki zaten tuz hayatımda. napsam yemekleri tuzsuz mu yapsam ya benim annemde albüm vardı kardeşime hamileyken acaba genetik bişey mi ondan bende de mi var ki acaba

Günaydın teyzoşlar :) Biz yine sessiz sessiz takip ediyoruz sizi.. Zaman çabucak geçse meleklerimizi sağlıkla kucagımıza alsak özlüyorum yahu Hazırlıkları baya tamamladık ama pertim çıktı yani artık çok çabuk yoruluyorum Şeker yüklememiz yapıldı 50 lik olan yüksek çıktı yarın tekrar 100 lük yapılacak inş çıkmaz da birde diyetle falan uğraşmak çıkmaz

Gunaydin kizlar seker yuklemesi yaptiriyorum.50 gr normalde 1 saatte aliniyorms ama doktor 2. saatide yazmis.bekliyorum ikinciyi vermek icin.sekerimizi kantinden kutu kola seklinde aldik hemde elma aromaliydi hic duymamistim boylesini gazoz gibi ictim :)

şimdi artık böyle yapılıyormuş canım. yeni başlamış galiba bu uygulama

Ah borçlar borçlar Biz de balayına gittik sonrasında hamile kaldım zaten 2-3 günlük de olsa bu aralar tatile gitmek istiyordum ama akraba ziyareti için mecburi Mersin'e gitmek zorunda kalınca ve masraf yapınca tatil yalan oldu.. En azından 2-3 günlüğüne kaçabilseydik bi yerlere çok iyi olacaktı ama maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…