- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 108
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.941
ah kuzum sorma bende gidecek gibi değilim aslında ama kafayı yeme noktasına geldim sağlığım için 9 taksitle gidecem hahahahha :) hayatımız borç zaten boşver ayarlamaya çalış 2 gün bile olsa kaç kuzumÇok guz l olurdu ama borclardan tatile gitmeye fırsat olmuyor maalesef gidermiyum birgün acaba
bende özellikle kızım da çok istiyordu tatilÇok guz l olurdu ama borclardan tatile gitmeye fırsat olmuyor maalesef gidermiyum birgün acaba
evet canım ödüllendirdim kendimi akşam saat 7 de yattım yatış o yatış sabah 7:30 da uyandım :)şu dakikadan itibaren iyice bir dinlen, bu yorgunluk için kendine bi ödül belirle keyfini çıkar daha da iyi gelir:)
canım ben tecrubelı anne degılım ama prima almanı öneririmkızlarrrrrrr
bebek bezi hangisi iyidirr markafoni ve civilde indirim var.
markafonide yenidogan prima 80 li 28 lira.. fiyatları cok bilmem ama uygun geldi.
civildeki de molfixin göbek bagı oyuntulu oda 44 lü 20 lira.
tecrübeli anneler bi cvp verinnn de fikir oluşsun bende ona göreee alayım..
İnşallah gideriz balayinada gidemedik içime oturdu :))))bende özellikle kızım da çok istiyordu tatil
ama işte bizde aynen borçlardan gidemiyoruz
ne yapalım kısmet artık Allah sağlık versin de bir dahaki senelerde inşallah
Eksinin dipinde ayligindan gecn ay yalan gelmesin 50 TL çekti eskilerden cikabilsek bide bebisin masrafları falan derken kaç yıl gerek aman fakirlik gözün kor olsunah kuzum sorma bende gidecek gibi değilim aslında ama kafayı yeme noktasına geldim sağlığım için 9 taksitle gidecem hahahahha :) hayatımız borç zaten boşver ayarlamaya çalış 2 gün bile olsa kaç kuzuminşallah sende gidersin.
bu ismi çocuklar da söylüyor morxx çim.bak emir ediz ela daha ne olsun kız dilek
inşallah sen de kısa bile olsa bi tatile gidersin canımcım.Eksinin dipinde ayligindan gecn ay yalan gelmesin 50 TL çekti eskilerden cikabilsek bide bebisin masrafları falan derken kaç yıl gerek aman fakirlik gözün kor olsun
canım ya birtek yemeklerdeki tuz kullandığım, başka yerde yok ki zaten tuz hayatımda. napsam yemekleri tuzsuz mu yapsamCanım bence tuzu kesmelisin. Çok faydasını göreceksin
şimdi artık böyle yapılıyormuş canım. yeni başlamış galiba bu uygulamaGunaydin kizlar seker yuklemesi yaptiriyorum.50 gr normalde 1 saatte aliniyorms ama doktor 2. saatide yazmis.bekliyorum ikinciyi vermek icin.sekerimizi kantinden kutu kola seklinde aldik hemde elma aromaliydi hic duymamistim boylesini gazoz gibi ictim :)
Ah borçlar borçlarah kuzum sorma bende gidecek gibi değilim aslında ama kafayı yeme noktasına geldim sağlığım için 9 taksitle gidecem hahahahha :) hayatımız borç zaten boşver ayarlamaya çalış 2 gün bile olsa kaç kuzuminşallah sende gidersin.
EDA DA OLABİLİR BENCEbu ismi çocuklar da söylüyor morxx çim.
biz kararsızız.
hala kesin net bu olsun diyemiyoruz.
senin gerçek ismin neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?