2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım migros kipa vs. gibi buyuk marketlerde ındırıme gırıyor bu bezler ıcınde daha cok oluyor hem çok da ındırımlı degıl yanı fıyatı

Evet adet olarak az geldi bana da. Bende liste oluştururken alacağım bu tarz ürünlerin fiyatlarını öncelikle internette araştırıyorum bir kenara yazıyorum. Mesela Prima premium care 1 no. yazıyorum google a akakce.com diye bir site çıkıyor. En ucuzdan en pahalıya satan siteleri sıralıyor. Ordan fikir ediniyorum. Büyük ihtimalle ürünleri hep internetten alacağım.. En hesaplıları orda çıkıyor gibi geldi bana..

canimm seni o kadar iyi anlıyorumkii bide istemeden hamile kalmıştım bulantı beni mahvetmişti herşeyden nefret ediyordum ama inan 16 17. haftalarda iyice azalıp geçti sonra şimdi çok şükür o kadar iyiyimki güya istemiyodum şimdi deli gibi bebeğimi bekliyorum hareket ettikçe o kadar güzelki şuan hala inanmasan bile geçecek inşallah bende aynı şekilde senin gibi sürekli topiğe bakar dururdum ama inan canım geçecek kendine çok iyi bak

selam kizlar nasilsiniz ?.
bende ayri bir heyecan var esimle surprizz bir sekilde karar verdik tatile cikiyoruz
ilk tatilimiz olacak asiri heyecanliyim hele hele ilk kez ucaga binicem
bakalim nasil gecicek insallah hava guzel olur da doya doya geciririz tatilimizi
pazar gunu sabah erkenden bodruma kaciyoruz 1 hafta 1 haftadir
dogum icinde morel olur bana

çok sağol canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah

oh ne güzel canım tadını çıkar ya :)biz de erzurum da güneş açSa diye can atıyoruz eşim izinli. memlekete gidelim dedi bari ama ben yolculuk çekmeyeyim diye evde boş boş oturuyoruz kafa yi beraber yiyoruz :)

oh ne güzel canım tadını çıkar ya :)biz de erzurum da güneş açSa diye can atıyoruz eşim izinli. memlekete gidelim dedi bari ama ben yolculuk çekmeyeyim diye evde boş boş oturuyoruz kafa yi beraber yiyoruz :)

valla canim asiri heyecanliyim ilk olucak bakalim hava guzel olursa 1 hafta guzel gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…