- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.481
inşallah canım inşallah.off yaaaa
o hiç belli olmaz Allah'tan ümit kesilmez
Allah korusun erken doğum olur ozaman.açılmanın başlaması demek doğumun başlaması demek bildiğim kadarıylaNiyeki anam ben bise de bilmiom daha
benimde geçen hafta olmuştu iki gün ağrıdı sonra geçti.bebek hep sağ tarafamı toplanuyormerhaba arkadaslar ben 24+4 günlük hamileyim sağ bacağımda bir ağrı var bu sizlerde de oluyor mu?
bende baktırıcam canm doktor önemli dedi.nerde baktırıcam bilmiyorum.kendi hastanemde baktırsam şmd hem muayene hem tahlil parası vericem.ücretsiz nerde yaptırabilirm hangi bölüme gidicemson kontrolümde dr baktı canım, ayrıca ayaklarım çok ağrıyor üzerine basamıyorum gibi şikayetlerde bulununca da gerekli gördü sanırım dr
canım dahiliye ye gidebilirsin diye düşünüyorumbende baktırıcam canm doktor önemli dedi.nerde baktırıcam bilmiyorum.kendi hastanemde baktırsam şmd hem muayene hem tahlil parası vericem.ücretsiz nerde yaptırabilirm hangi bölüme gidicem
canım yaa
o bekarmış da.
tövbe yarabbim.
bekar olsa bile böyle mi olması gerekiyor. onun kanı bozuk belli ki.
boş ver sen içini dökmüş rahatlamışsın. en azından kafandaki soru işaretleri silinmiş oldu.
paranı toplu almayıp da her ay alacak olman da senin için iyi olmuş. borçlarım var diyordun.
gönlüne göre olmuş her şey.
sen o zaman devam etmeyecek misin burda.
yoksa buranın durumuna göre mi hareket edeceksin.
inşallah gönlüne göre olur .
unutmam canım . merak ediyordum ben de .
çoünkü darda olduğunu biliyorum. iş yeri sıkıntılı olduğu zaman hem eve yansıyor hem de insanın yüzüne yansıyor huzursuzluğu. hiç istemediğim durumlar. Allah karşılaştırmasın kimseleri inşallah.
sağlık olsun da gerisi mühim değil canım.
umerhaba kızlar ne güzel bebişleriniz kocaman olmuş maşallahbende 2015 aralık annesiyim ilerleyen dönemleri merak ettiğimden biraz yazdıklarınızı okudum :) benim size bir sorum olcak 1 aydır çok feci bulantı sorunum var çalışıyorum bir de çok zor oluyor devamlı ağzımda herşey soruma gelince bulantılarınız ne zaman geçti kızlar nolur bana artık az kaldığını söyleyin dayanamıyorum artık
o nasıl kızmış öyle beee eski bir Türk filmi vardı müdür dosyalarla çağırıyordu kızı o hesap olmuş :)
konuşmak iyi gelmiş rahatlamışsın bak artık gerisini akışına bırak. döndüğünde neden göndersinler canım oyle dusunme hem cıkarsalarda tazmınatını alırsın ıs bulana kadar rahat edersın en azından.
Kötü düşünme artık iyi düşün iyi olsun
ohhhh işte böyle :)cnm benim konuşma öyleydi.
kardayım tazminat beni uçurur :)
artık kötü değil hiç düşünmüyorum içimde huzur var.
vicdanımda rahat. herşeyi anına bırakıyorum dönünce görürüm artık.
artık bebeğin hareketleri okadar çok ki elimi koyup onu dinledimmi dünya duruyor.
hayatta hiç bi zaman böyle bir güzellik yaşayamıcaz. mükemmel bir hismiş dönmesini hissetmek tekmelerden daha güzelmiş.
ohhhh işte böyle :)
tabi kızını Ela'nı düşün herşey cok güzel olcak bak az kaldı iki buçuk üç ay sonra bebeklerimiz kucagımızda olcak Allah'ın izni ile :)
aminnn inşallahhhhhinşallah canım inşallahhhhhh yaşayacağız o güzel duyguyu kendiminki kadar sizin yavrularında yüzünü merak ediyorum ya.
allahım sağlıkla kavuştursun bebelere bizi inş.
Canım 10. Haftada pik yapar genelde ama her hamilenin bir olmaz bunu düşünüp yıpratma kendini ben 5. Ayda bile kustum hala hassasiyetim var kokuya benim günde 7 ve üzeri idi kusmam ve Heg teşhisi koydular ilaçlı serum yiyordum o biraz topluyordumerhaba kızlar ne güzel bebişleriniz kocaman olmuş maşallahbende 2015 aralık annesiyim ilerleyen dönemleri merak ettiğimden biraz yazdıklarınızı okudum :) benim size bir sorum olcak 1 aydır çok feci bulantı sorunum var çalışıyorum bir de çok zor oluyor devamlı ağzımda herşey soruma gelince bulantılarınız ne zaman geçti kızlar nolur bana artık az kaldığını söyleyin dayanamıyorum artık
aminnn inşallahhhhh
şu bacak ve ayak şişliklerim mide yanmalarım geçsin bide.
az önce çoraplarımın lastık kısmını kestim makasla bildiğin boğum olmuştu bıleklerım :)
hahahah alemsin ya geçende benim öyleydi.şimdilerde daha inik. midemde birgün yanıo iki gün duruyo yemeklerle alakası var bence soda hayatımı kurtarıyor sende dene cnm.
ya bebeklerin kıyafetini yıkamak için sence hangi sıcı deterjan yada hangi deterjan ben başlıcam yıkamaya
İnşallah canım. Vallahi hastaneye girince bir karışık geldi medstardan sonra ilk defa gittim oraya muayene 75 miş evet, doğum 1750 normal sezaryen fark etmiyormuş tek kişilik özel oda kapı süsü ilk doktor muayenesi ilk aşısı topuk kanı dahil diyetisyenden de çok memnun ayrıldım ve medstardaki ücretten daha az verdiminşş öyle bişey olmazda vaktinde gelir cnm bebişin.iyi olur sorman en azından ne kadarmış öğrenelim.muayene ücreti 75 tl öğrendim arayıp.hastaneyle ilgili izlenimlerini bekliyorum inşş iyi bir hastanedir.
Az ama bez sayısıhttp://www.e-bebek.com/arama?isnew=...prima&from=slider&instock=1&OM.OSB=Prima_Yeni
kızlar uygunmu sizce bana öyle geldi. 2 numaradan alsak olmazmı bize uymazmı yeni doğandan hemen sonra kullancaz zaten. uygunken alıp atsak nolur ki?
seninde zor geçmiş canım biliyorum herkeste farklı ama bi umut işte sanki güzel şeyler söyleseler geçecek gibi hissediyo insan inş çabucak geçer bu zamanlar benim bebişimde büyür bulandırmaz artık annesinin midesini :) hepinize hayırlı doğumlar güzel anneler kendinize iyi bakın...Canım 10. Haftada pik yapar genelde ama her hamilenin bir olmaz bunu düşünüp yıpratma kendini ben 5. Ayda bile kustum hala hassasiyetim var kokuya benim günde 7 ve üzeri idi kusmam ve Heg teşhisi koydular ilaçlı serum yiyordum o biraz topluyordu
canım migros kipa vs. gibi buyuk marketlerde ındırıme gırıyor bu bezler ıcınde daha cok oluyor hem çok da ındırımlı degıl yanı fıyatıhttp://www.e-bebek.com/arama?isnew=[1+TO+2]&f_subcategory=bebek_bezi&f_brand=prima&from=slider&instock=1&OM.OSB=Prima_Yeni
kızlar uygunmu sizce bana öyle geldi. 2 numaradan alsak olmazmı bize uymazmı yeni doğandan hemen sonra kullancaz zaten. uygunken alıp atsak nolur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?