2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

son kontrolümde dr baktı canım, ayrıca ayaklarım çok ağrıyor üzerine basamıyorum gibi şikayetlerde bulununca da gerekli gördü sanırım dr
bende baktırıcam canm doktor önemli dedi.nerde baktırıcam bilmiyorum.kendi hastanemde baktırsam şmd hem muayene hem tahlil parası vericem.ücretsiz nerde yaptırabilirm hangi bölüme gidicem

bende baktırıcam canm doktor önemli dedi.nerde baktırıcam bilmiyorum.kendi hastanemde baktırsam şmd hem muayene hem tahlil parası vericem.ücretsiz nerde yaptırabilirm hangi bölüme gidicem
canım dahiliye ye gidebilirsin diye düşünüyorum

Evet canım hep diyorum borçlar var 4 ay almamak bizi bitircekti güveniyordum herkeze verdiler diye.
bekar o anla işte dedi ne iğrenç dimi.
ama hamdolsun benim için kimse bunu diyemedi burdayken bekardım ben 5. yılımdayım 3 yıl bekardım adam beni hiç sevmedi çünki hiç bekarmışım gibi değildim anladın sen.
neyse içim çok rahat.döneceğim ama bunlar kesin senle devam edemicez dicekler çünki tek kişilik iş var burda. konuşma dün o tarz gibi geldi. dön işinin başına arkandayız denmedi ama umrumda değil kız hem az alıyor benden hem bekar!! işte. beni dönünce çıkarsada deneyimim var mesleğim var diplomam var tazminat beni götürür biraz işssizlik parasıda rahatlatır bi süre. hem evladımda az büyür. ama allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin dün, bebekten sonraki planları kapattım.
bakalım neler olacak zamanla göreceğiz.
müdür bugünde toplantı yapıyor hepimiz buraya ekmek kazanmaya geliyoruz birbirinizle iyi geçinin diyor bana laf vuruyor
tek kelime etmem etmedim allah görüyor. allahım sen benden de büyüksün diyen bir insandan ne beklersin dilekcim tarzını anlayıpda üzülmem hataydı evet ama elimde değildi.
yarın gene delirtse gene üzülürüm ama güçlü olacağım inş deneyeceğim yani.
evede yansıdı bu kaç gün haftasonu hiç gülmedi yüzüm ama akşamdan beri iyiyim bakalım neler olur.

u
Besinci ayda gecti benm

cnm benim konuşma öyleydi.
kardayım tazminat beni uçurur :)
artık kötü değil hiç düşünmüyorum içimde huzur var.
vicdanımda rahat. herşeyi anına bırakıyorum dönünce görürüm artık.
artık bebeğin hareketleri okadar çok ki elimi koyup onu dinledimmi dünya duruyor.
hayatta hiç bi zaman böyle bir güzellik yaşayamıcaz. mükemmel bir hismiş dönmesini hissetmek tekmelerden daha güzelmiş.

ohhhh işte böyle :)
tabi kızını Ela'nı düşün herşey cok güzel olcak bak az kaldı iki buçuk üç ay sonra bebeklerimiz kucagımızda olcak Allah'ın izni ile :)

ohhhh işte böyle :)
tabi kızını Ela'nı düşün herşey cok güzel olcak bak az kaldı iki buçuk üç ay sonra bebeklerimiz kucagımızda olcak Allah'ın izni ile :)

inşallah canım inşallahhhhhh yaşayacağız o güzel duyguyu kendiminki kadar sizin yavrularında yüzünü merak ediyorum ya.

allahım sağlıkla kavuştursun bebelere bizi inş.

inşallah canım inşallahhhhhh yaşayacağız o güzel duyguyu kendiminki kadar sizin yavrularında yüzünü merak ediyorum ya.

allahım sağlıkla kavuştursun bebelere bizi inş.
aminnn inşallahhhhh

şu bacak ve ayak şişliklerim mide yanmalarım geçsin bide.
az önce çoraplarımın lastık kısmını kestim makasla bildiğin boğum olmuştu bıleklerım :)

Canım 10. Haftada pik yapar genelde ama her hamilenin bir olmaz bunu düşünüp yıpratma kendini ben 5. Ayda bile kustum hala hassasiyetim var kokuya benim günde 7 ve üzeri idi kusmam ve Heg teşhisi koydular ilaçlı serum yiyordum o biraz topluyordu

aminnn inşallahhhhh

şu bacak ve ayak şişliklerim mide yanmalarım geçsin bide.
az önce çoraplarımın lastık kısmını kestim makasla bildiğin boğum olmuştu bıleklerım :)

hahahah alemsin ya geçende benim öyleydi.şimdilerde daha inik. midemde birgün yanıo iki gün duruyo yemeklerle alakası var bence soda hayatımı kurtarıyor sende dene cnm.

ya bebeklerin kıyafetini yıkamak için sence hangi sıcı deterjan yada hangi deterjan ben başlıcam yıkamaya

canım ben daha bakmadım marketlerdekı fıyatlara fakat sıvı deterjanlar baya pahalı( dalin 2 lt 30 tl civarı). ben ya dalin yada haci şakirin makinelerde kullanılan sabun tozunu almayı planlıyorum. onceden bunlar mı vardı sabunla yıkıyordu nenelerımız annelerimiz .
canım soda bende hergun ıcmee calısıyorum ama yınede yanıyor mıdemın acı suyu gelıyor bazen.
ben hazıran ayında yıkamayı planlıyorum. bugun kayınvalidemle konustum ütüleme çocugun camasırlarını dedi ısrarla artık batıl bır ınancmı bılmıyom.

İnşallah canım. Vallahi hastaneye girince bir karışık geldi medstardan sonra ilk defa gittim oraya muayene 75 miş evet, doğum 1750 normal sezaryen fark etmiyormuş tek kişilik özel oda kapı süsü ilk doktor muayenesi ilk aşısı topuk kanı dahil diyetisyenden de çok memnun ayrıldım ve medstardaki ücretten daha az verdim

seninde zor geçmiş canım biliyorum herkeste farklı ama bi umut işte sanki güzel şeyler söyleseler geçecek gibi hissediyo insan inş çabucak geçer bu zamanlar benim bebişimde büyür bulandırmaz artık annesinin midesini :) hepinize hayırlı doğumlar güzel anneler kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…