- 28 Şubat 2015
- 631
- 417
- 63
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.521
Hamilelik takviminde yaziyor senin canim olurmuş bu haftalarKasıklarım bir ağrıyor kisanki içeride bişeyler yırtılıyor
yok valla herkes jafasina gore almisYok ben değilimde eşim maraşlı dolayısla artık benimde kütük orda:)evet kullananlar memnun marka tavsiyesi veren var mı?
Ah canim benim Allah yardimcin olsun. Rovamcyne diye bi antibiyotik var bir de parol agri kesici. Ben yeni dogum yaptm bebegm 5 gunluk. Ve hamileligim 3. Ayindan beri 20 lik dis agrisi cektim karanfil kullandm yasakmis dusuk riski olusturyr bol yogurt yedim bol peynir. Artk dis agrisi beni haftalarca uyutmadi en son doktor dis agrisi cekmeye devam eder ve tedavi ettrmezsen bebek erken dogum uyarisi verr dedi ve anestezi istemedgm icin kullandm bu haplari. Bebegm de saglikli cok sukur. Ve bol dua ettm. Allah sifa versinkızlarrrrrrr dişim agrıyoooooo
ne iyi gelirrr bu agrıyaaaaa
BennnnKapsul balik yagi kullanan varmi
bugün geldi arabamız cnm ama dediğin gibi öyle cok sert gelmedi bana.ama öyle yada böyle içine minder güzel olur tabiEvet canım kaba değil gayet güzel bana sadece tam yatay pozisyondayken portbebe mi deniyo ona o şekildeyken çok sert oluyo gibi geldi minder aldım bide içine ama bi kademe yükseltince normale dönüyo sende bi gör bakalımda sanada sert gelicek mi o kısmı
kızlar bebek odalarını aldınız mı ben yatak odasına park yatak alıp cocuk odasınada genc odası döşemeyi düsünüyorum.2-3 yasından sonra gecebilir odasına.ama park yatagın içine nasıl yatak tercih edecegimi bilmiyorum visco mu pamuk mu sünger mi sizler neler yaptınız yada planlıyorsunuz
Çok sevindim canımmmmmmkızlaarrrrrrr günaydınnnnn
Amerika'ya gönderdiğim kan sonucum geldi Allahıma binlerce şükürler olsun oğluşum Denizim canımın içi sağlıklıymış ağlıyorum bi yandan da down yokmuş 0,000001 gibi bişey değerler Rabbim haber bekleyen herkesi benim gibi mutluluktan ağlatsın inşallah Gelab'tan arayanı görünce çok heyecanlandım adam heyecanlanmadan hemen söyleyim herşey yolunca dedi doktora yazdım watsuptan gönderdim maili bide haber bekliyorum ohhhhh herkes çooook güzel haberler alsın inşallah benim gibi tüm dualarımız kabul olsun
hangi siteden verdiniz linki gönderirmisnVisco bebek omurgasi icin uygun degilms.sunger cok terletir.pamuk en iyisi. Biz baya inceledik kraft pamuk kilifli.ici yarisi sunger yarisi pamugumsu.netten sunnybaby siparis verdik.krafttaki pamugumsu yapidan ici komple.daha iyi geldi bize
hangi siteden verdiniz linki gönderirmisn
senin haftalarında bende de olmuştu bir önceki gün çok hareketliyken sonra az oldu sonra yine düzene girdi canımKizlar bgun bebegimin dunden.beri hareketleri cok yavas.normalde sirt ustu yattimmi tekme atardi bu sabah hic orali olmadi bnde saga sola yattim ancak uyandi fakat cok hafif hissediyorum.nedendir ki? Basina gelen varmi aynisi,acaba rahimmi buyuyor anlamadimki.
neden deseydin kuzum sebep neymiş?canım ben daha bakmadım marketlerdekı fıyatlara fakat sıvı deterjanlar baya pahalı( dalin 2 lt 30 tl civarı). ben ya dalin yada haci şakirin makinelerde kullanılan sabun tozunu almayı planlıyorum. onceden bunlar mı vardı sabunla yıkıyordu nenelerımız annelerimiz .
canım soda bende hergun ıcmee calısıyorum ama yınede yanıyor mıdemın acı suyu gelıyor bazen.
ben hazıran ayında yıkamayı planlıyorum. bugun kayınvalidemle konustum ütüleme çocugun camasırlarını dedi ısrarla artık batıl bır ınancmı bılmıyom.
kuzum dün akşamdan beri aynıyım bebek hiç hareket etmedi nerdeyse konuştum annem korkuyorum dedim inan bi tekme attı bidaha tık yok sabahları çok hareketli olurdu gene tık yok şuan anlamadım bende kuruyorum.Kizlar bgun bebegimin dunden.beri hareketleri cok yavas.normalde sirt ustu yattimmi tekme atardi bu sabah hic orali olmadi bnde saga sola yattim ancak uyandi fakat cok hafif hissediyorum.nedendir ki? Basina gelen varmi aynisi,acaba rahimmi buyuyor anlamadimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?