2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum dün akşamdan beri aynıyım bebek hiç hareket etmedi nerdeyse konuştum annem korkuyorum dedim inan bi tekme attı bidaha tık yok sabahları çok hareketli olurdu gene tık yok şuan anlamadım bende kuruyorum.
Ne oldu acaba yaa ama benim icime kotu birsey dogmuyor,Allah gostermesin.oluyormus bu haftalarda.ben sirt ustu yattimmi baslardi hic orali olmadi.bakalim Allah korusun bebislerimizi

ohhh ne güzel canım sevindim senin adına
iyi tatiller canım bol bol dinlen eğlen

günaydın cnmm.biraz fazlaymış doğum ücreti artık pazarlıkla fln düşürürüz napalı.memnun kalmana sevindim hastane iyi olsunda

demi .
sağlık ocağının şeker tarama sonucu da yarın çıkıyor. onu bi göreyim de
günaydın dilek nasılsın?
canım sağlık ocağındaki hekimim de bana şeker yüklemeye gerek olmayacak
3 aylık şeker testi yapacağım onu verirsin doktoruna dedi
dün sonucumda glikoz 70 yazıyordu anlamadım bişey
kontrolüm 23 ünde sence yapar mı ki doktor yine de yükleme
aç gel dedi o ama sağlık ocağı sonucunu kaale alır mı ki?

canımmmmm çook ama çooook sevindim
Allah' a binlerce hamd olsun.. zaten hiç inanmamıştım öyle bişey olacağına
Artık derin bir nefes al ve gebeliğinin tadını çıkar canım
öptüm seni de kuzunu da

Günaydınn kızlarrrrrr umarım herkess iyidirr.bebişi az hareket edenler paniklemesin çünkü kafalaraına göre taklıyo sıpalar.benimki çk hareketli normalde ama bazen az hareket ediyor özellikle ben yorgunsam.o yüzden telaş yapmayın

Kızlar bişey sorcam idrarında maya çıkan var mı?? idrar testi yaptırmıştım sonuca baktımda maya gözüküyo ilk defa duyuyorum tehikeli bişey mi acaba

canımcım.
ben bugün arayacağım sağlık ocağını alacağım sonucunu
ama öğlenden sonra için hastaneye gitmem lazım . çünkü tahlil verdim kan ve idrar. onun sonuçlarını alacağım.
ama şeker için gün verdiler ya. 3 gün beslenme programı yazmışlar. öyle şeker tahlili yapacaklarmış
makarna, börek, çörek, pilav. bal , marmelat, reçel , şekerli çay yazmıylar
bunları benim önceki doktorlarım gebelik şekerinden dolayı yasaklamıştı. yememelisin demişti. zaten 3 gün yer gidersem üstüne şekerli su içersem şekerim çıkar

Çok sevindim canımmmmmm

Çokk teşekkür ederim canım

Canım çok teşekkür ederim Aynen binlerce kere hamdolsun Darısı herkesin başına yani hani bebek görmüşmüydün bilmiyorum face koyduğum fotoda el ensede keyif yapıyordu bende sanmıyordum ama garantilemiş olduk çok şükür bizde seni öpüyoz teyzesi

Herkese Günaydınnnnn Bol Tekmeli Günlerimiz Olsun inşallah

ohoooooo bunlar da şeker çıkarmak ister gibi
tövbe tövbe
benim doktorum hiç de öyle böyle ye demedi canım

işte benim şeker 70 çıktı onu da göstereceğim önce bakalım ne diyecek
bana aç gel dedi direk ilk kızım da çıkmamıştı 9 yıl önceydi tabi :)

görmüş olabilirim kuzunun resmini tam hatırlamıyorum canım
hadi bakalım Allah hepimizin de evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla zamanında kucaklamamızı nasip eylesin :)

Herkese merhaba güzel anneler ve bebekler :) beni iyice sabırsızlık basmaya başladı. Psikolojim alt üst durumda hergün sabah ise ağlayarak geliyorum. Sebebi de yataktan kalkmak istememem. Eşime kötü davranıyorum o da garibim işleri çok yoğun çok yanımda olamiyo ama elinden geleni yapiyo. Daha adam akıllı alışveriş yapamadık. Herşey gözümde buyuyo ama bnm tek isteğim sadece yatmak napicam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…