- 27 Nisan 2012
- 15.890
- 19.218
- 498
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.541
Sagol cnm,icim rahatladi:)senin haftalarında bende de olmuştu bir önceki gün çok hareketliyken sonra az oldu sonra yine düzene girdi canım
Ne oldu acaba yaakuzum dün akşamdan beri aynıyım bebek hiç hareket etmedi nerdeyse konuştum annem korkuyorum dedim inan bi tekme attı bidaha tık yok sabahları çok hareketli olurdu gene tık yok şuan anlamadım bende kuruyorum.
Takipte olmakta fayda var canım elinle biraz oynat uyanır hareket ederNe oldu acaba yaaama benim icime kotu birsey dogmuyor,Allah gostermesin.oluyormus bu haftalarda.ben sirt ustu yattimmi baslardi hic orali olmadi.bakalim Allah korusun bebislerimizi
ohhh ne güzel canım sevindim senin adınaselam kizlar nasilsiniz ?.
bende ayri bir heyecan var esimle surprizz bir sekilde karar verdik tatile cikiyoruz
ilk tatilimiz olacak asiri heyecanliyim hele hele ilk kez ucaga binicem
bakalim nasil gecicek insallah hava guzel olur da doya doya geciririz tatilimizi
pazar gunu sabah erkenden bodruma kaciyoruz 1 hafta 1 haftadir
dogum icinde morel olur bana
günaydın cnmm.biraz fazlaymış doğum ücreti artık pazarlıkla fln düşürürüz napalı.memnun kalmana sevindim hastane iyi olsundaİnşallah canım. Vallahi hastaneye girince bir karışık geldi medstardan sonra ilk defa gittim oraya muayene 75 miş evet, doğum 1750 normal sezaryen fark etmiyormuş tek kişilik özel oda kapı süsü ilk doktor muayenesi ilk aşısı topuk kanı dahil diyetisyenden de çok memnun ayrıldım ve medstardaki ücretten daha az verdim
günaydın dilek nasılsın?demi .
sağlık ocağının şeker tarama sonucu da yarın çıkıyor. onu bi göreyim de
canımmmmm çook ama çooook sevindimkızlaarrrrrrr günaydınnnnn
Amerika'ya gönderdiğim kan sonucum geldi Allahıma binlerce şükürler olsun oğluşum Denizim canımın içi sağlıklıymış ağlıyorum bi yandan da down yokmuş 0,000001 gibi bişey değerler Rabbim haber bekleyen herkesi benim gibi mutluluktan ağlatsın inşallah Gelab'tan arayanı görünce çok heyecanlandım adam heyecanlanmadan hemen söyleyim herşey yolunca dedi doktora yazdım watsuptan gönderdim maili bide haber bekliyorum ohhhhh herkes çooook güzel haberler alsın inşallah benim gibi tüm dualarımız kabul olsun
neden deseydin kuzum sebep neymiş?
canımcım.günaydın dilek nasılsın?
canım sağlık ocağındaki hekimim de bana şeker yüklemeye gerek olmayacak
3 aylık şeker testi yapacağım onu verirsin doktoruna dedi
dün sonucumda glikoz 70 yazıyordu anlamadım bişey
kontrolüm 23 ünde sence yapar mı ki doktor yine de yükleme
aç gel dedi o ama sağlık ocağı sonucunu kaale alır mı ki?
Çok sevindim canımmmmmm
canımmmmm çook ama çooook sevindim
Allah' a binlerce hamd olsun.. zaten hiç inanmamıştım öyle bişey olacağına
Artık derin bir nefes al ve gebeliğinin tadını çıkar canım
öptüm seni de kuzunu da
ohoooooo bunlar da şeker çıkarmak ister gibicanımcım.
ben bugün arayacağım sağlık ocağını alacağım sonucunu
ama öğlenden sonra için hastaneye gitmem lazım . çünkü tahlil verdim kan ve idrar. onun sonuçlarını alacağım.
ama şeker için gün verdiler ya. 3 gün beslenme programı yazmışlar. öyle şeker tahlili yapacaklarmış
makarna, börek, çörek, pilav. bal , marmelat, reçel , şekerli çay yazmıylar
bunları benim önceki doktorlarım gebelik şekerinden dolayı yasaklamıştı. yememelisin demişti. zaten 3 gün yer gidersem üstüne şekerli su içersem şekerim çıkar
görmüş olabilirim kuzunun resmini tam hatırlamıyorum canımÇokk teşekkür ederim canım
Canım çok teşekkür ederim Aynen binlerce kere hamdolsun Darısı herkesin başına yani hani bebek görmüşmüydün bilmiyorum face koyduğum fotoda el ensede keyif yapıyordu bende sanmıyordum ama garantilemiş olduk çok şükür bizde seni öpüyoz teyzesi
Herkese Günaydınnnnn Bol Tekmeli Günlerimiz Olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?