- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.461
merhaba canım bende 1 hafta öncesine kadar 3 hafta süren sol bacak ve kalça ağrısı çektim, ilk zamanlar topallıyodum resmen daha sonra azaldı ağrısı ama 3 hafta boyunca az da olsa devam etti. inşallah seninki o kadar sürmez baya çektim ben özellikle geceleri yön değiştirirken çok acı veriyordu. yürüyüş çok iyi geliyodu bana yürüdüğüm zamanlar azalıyodu baya ağrısı. şu an tamamen geçti Allah a şükür sana da şifalar dilerim canımmerhaba arkadaslar ben 24+4 günlük hamileyim sağ bacağımda bir ağrı var bu sizlerde de oluyor mu?
merhaba kızlar . doktora gittim geldim.
haftasıyla uyumlu bebek dedi.
sıkıntı yok.
hızlıca baktı çok yoğundu.
şeker yükleme için gün verdiler. aldım gün ama gitmeyebilirim. emin değilim.
sağlık ocağında bu sabah kan verdim. şeker taraması yapılacak. riskli görürseler doktora yönlendirecekler. ben o yüzden hastanenin randevusunu da geri çevirmedim. sağlık ocağı yönlendirirse diye.
evet canım çıkıyordu ve diyet yazıyorlardı.cnm sende hamilelik şekeri çıkıyordu sanırım dimi öncekilerde ben o yüzden ona göre git derim.
evet canım çıkıyordu ve diyet yazıyorlardı.
bakalım ya. ne bileyim.
sağlık ocağında bi bakılsın şeker taraması da
çok da gitmek istemiyorum yükleme testine.
ayaklarım geri geri gidiyor hep
yarın öğlenden sonra izin aldım.
kan ve idrar tahlili yazmış doktor. onun sonuçlarını almak için.
ben ilçede çalışıyorum ya. hastane il de.
o nedenle zor oluyor .
direk diyete başlayayım ben en iyisi.
öğlen yemeklerinden sonra çok uykum geliyor duygucum.
şeker yükleme yerine kayıt yaptırdım ya .
ordan da yüklemeye gelmeden 3 gün önce bi liste verdi onları yiycekmişim.
zaten yazılan şeyler var ya . direk şekeri yükseltecek şeyler.
hani önceki gebeliklerimde şekerim yüksek çıkıyordu da bazı gıdaları yasaklıyordu ya doktor.
özellikle onlardan oluşan 3 günlük bi liste.
ben onları yersem zaten şekerim çıkar ki.
çok şaçma yaaa
bir de üstüne şeker yüklemesi yapılacak. düşük çıkması mümkün değiğl .
demi .EVET saçmalık bencede çıkarcak şeyleri ver sonra var de saçma bencede sen zaten 2 sinde yaşamışın deneyimlisin direk ötekilerde beslendiğin gibi beslen
Iyi aksamlar annisler gunduz yazamadim dr a gittik bebegim 25+5 haftalik 570gr olmus dr geriden geliyor hala ama iyidir dedi cook sevindim cook şükur
sen nasılsın bugün .EVET saçmalık bencede çıkarcak şeyleri ver sonra var de saçma bencede sen zaten 2 sinde yaşamışın deneyimlisin direk ötekilerde beslendiğin gibi beslen
demi .
sağlık ocağının şeker tarama sonucu da yarın çıkıyor. onu bi göreyim de
sen nasılsın bugün .
patronla konuştun mu
EVET bir gör ona göre deneyimlerini kullan biz gibi paniklemezsin sen baya bilgilisin dilekcim.
konuştum canım, bukadar nasıl için dolmuş yapma bebeğe yazık dedi. adamı tanıyorsun dedi.
yanlış anlama dedi sen evlisin o bekar kız dedi anladınmı canım ne dediğinihayata bak iş nelere kalmış.
döndüğümde beni gönderirler çok durmam belliki tutmazlar.
adam senin ne kadar çalıştığını biliyorum hep arkanda oldum dedi.
ama burda adama ne diyim dedi demeyin asla bişey söyleyin diye gelmedim bilginiz olsun arkamdan kuyumu kazarlar diye geldim dedim. yok ben seni tanıyorum takma sakın dedi. maaşımı devletten değil kendilerinden almayı talep ettim herkeze öyle yapmışlar tamam dedi. iyi oldu rahatladım en azından ruhum daralıyordu. artık hiç gam yemem artık çıkarsalarda kalsamda karda olan benim.
kız hala bişe yapmadığı gibi müdürle kanka :) böyle ekmek kazancaksam kazanmayım zaten. üstüme düşeni yaptım öğrettim hamileyi bayıltana kadar üzenler utansın cnım böyle işte. saol unutmamış sormuşsun yanımda olduğun için çok saol.
canım yaaEVET bir gör ona göre deneyimlerini kullan biz gibi paniklemezsin sen baya bilgilisin dilekcim.
konuştum canım, bukadar nasıl için dolmuş yapma bebeğe yazık dedi. adamı tanıyorsun dedi.
yanlış anlama dedi sen evlisin o bekar kız dedi anladınmı canım ne dediğinihayata bak iş nelere kalmış.
döndüğümde beni gönderirler çok durmam belliki tutmazlar.
adam senin ne kadar çalıştığını biliyorum hep arkanda oldum dedi.
ama burda adama ne diyim dedi demeyin asla bişey söyleyin diye gelmedim bilginiz olsun arkamdan kuyumu kazarlar diye geldim dedim. yok ben seni tanıyorum takma sakın dedi. maaşımı devletten değil kendilerinden almayı talep ettim herkeze öyle yapmışlar tamam dedi. iyi oldu rahatladım en azından ruhum daralıyordu. artık hiç gam yemem artık çıkarsalarda kalsamda karda olan benim.
kız hala bişe yapmadığı gibi müdürle kanka :) böyle ekmek kazancaksam kazanmayım zaten. üstüme düşeni yaptım öğrettim hamileyi bayıltana kadar üzenler utansın cnım böyle işte. saol unutmamış sormuşsun yanımda olduğun için çok saol.
Rabbim şifa versin dermansız dert vermesin inşallahhh. Çocuklarına bağışlasın.öğretmenimiz vardı. oğlumun geçen yılki öğretmeni.
bu yıl da okulumuzda ama bıranşı başkaydı. kadro boşalınca kendi branşına geçmişti.
ona kötü bi teşhis konmuş biliyor musunuz.
3 çocuğu var. küçük küçükler.
telefonda konuştuk. o anlattı ve ben ağladım hep. belli etmemek için de normal konuşmaya çalıştım.
Allah dermansız dert vermesin.
o yüzden kesinlikle hayatı güzel yaşamak lazım. küçük şeyleri dert etmemek lazım. kendimize söylüyoruz ama nereye kadar uyguluyoruz belli değil.
Şimdi o çocuklarını düşünüyor. kendi gençliğini düşünüyor. Allah ım böyle hastalıklarla sınamasın inşallah kimseleri.
hepimiz bi gün ölceğiz ama Allah çocuklarımızı büyütmeyi nasip etsin.
gerçekten öyle canımcım.Rabbim şifa versin dermansız dert vermesin inşallahhh. Çocuklarına bağışlasın.
HAyat çok kısa gerçekten her anın kıymetini bilmek lazım
off yaaaa
gerçekten öyle canımcım.
doktor ne kadar yaşayacağını bile söylemiş . bir kaç yıl aralığı vermiş kendisine
son kontrolümde dr baktı canım, ayrıca ayaklarım çok ağrıyor üzerine basamıyorum gibi şikayetlerde bulununca da gerekli gördü sanırım drSen baktırdınmı peki cnm yoksa direk takviyemi başladın.ben güneşe çıkıyorum ama yetiyormu bilmiyorum.perşembe günü aile hekiminde baktıracağım. aile hekimleri bakıyor dimi
Canım ben de spor çantası aldım fiyatı da uygun lotto marka fikir olsun diye ekliyorum . Resimdeki kadar büyük değil orta boy sayılır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?