2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar . doktora gittim geldim.
haftasıyla uyumlu bebek dedi.
sıkıntı yok.
hızlıca baktı çok yoğundu.
şeker yükleme için gün verdiler. aldım gün ama gitmeyebilirim. emin değilim.
sağlık ocağında bu sabah kan verdim. şeker taraması yapılacak. riskli görürseler doktora yönlendirecekler. ben o yüzden hastanenin randevusunu da geri çevirmedim. sağlık ocağı yönlendirirse diye.

merhaba arkadaslar ben 24+4 günlük hamileyim sağ bacağımda bir ağrı var bu sizlerde de oluyor mu?
merhaba canım bende 1 hafta öncesine kadar 3 hafta süren sol bacak ve kalça ağrısı çektim, ilk zamanlar topallıyodum resmen daha sonra azaldı ağrısı ama 3 hafta boyunca az da olsa devam etti. inşallah seninki o kadar sürmez baya çektim ben özellikle geceleri yön değiştirirken çok acı veriyordu. yürüyüş çok iyi geliyodu bana yürüdüğüm zamanlar azalıyodu baya ağrısı. şu an tamamen geçti Allah a şükür sana da şifalar dilerim canım

cnm sende hamilelik şekeri çıkıyordu sanırım dimi öncekilerde ben o yüzden ona göre git derim.

cnm sende hamilelik şekeri çıkıyordu sanırım dimi öncekilerde ben o yüzden ona göre git derim.
evet canım çıkıyordu ve diyet yazıyorlardı.
bakalım ya. ne bileyim.
sağlık ocağında bi bakılsın şeker taraması da
çok da gitmek istemiyorum yükleme testine.
ayaklarım geri geri gidiyor hep
yarın öğlenden sonra izin aldım.
kan ve idrar tahlili yazmış doktor. onun sonuçlarını almak için.
ben ilçede çalışıyorum ya. hastane il de.
o nedenle zor oluyor .
direk diyete başlayayım ben en iyisi.

öğlen yemeklerinden sonra çok uykum geliyor duygucum.

şeker yükleme yerine kayıt yaptırdım ya .
ordan da yüklemeye gelmeden 3 gün önce bi liste verdi onları yiycekmişim.
zaten yazılan şeyler var ya . direk şekeri yükseltecek şeyler.
hani önceki gebeliklerimde şekerim yüksek çıkıyordu da bazı gıdaları yasaklıyordu ya doktor.
özellikle onlardan oluşan 3 günlük bi liste.
ben onları yersem zaten şekerim çıkar ki.
çok şaçma yaaa
bir de üstüne şeker yüklemesi yapılacak. düşük çıkması mümkün değiğl .

Selam kızlar.Türkiye tatilimiz bitti işe başladık yeniden kızımızın cicilerinin çoğunu tamamladık fırsat buldukça çekip ihtiyaç listesi ve aldıklarımız başlığında paylaşıcam.Her şey iyi hoşta tatil dönüşünün ertesi günü şeker yüklemesi yapılınca 50 mg lık test 155 çıktı e malum anneler babalar onu ye bunu ye dedikçe bende pek hayır diyemedim perşembe ye kadar dikkat et 3 saatlik olanı yapıcaz dedi acaip dikkat ediyorum o günden beri hatta kilo bile verdim baştan beri böle yapsam bu kadar kiloda almazdım hem neyse inşallah olumlu sonuçlanırda komple diyete girmek zorunda kalmam hem de Allah korusun erken doğum riski oluyomuş

Geçmişe de göz atarken sağ veya sol kasığa bıçak saplanır gibi ağrı girmesinden bahsetmişsiniz benim 15-16 hafta gibi aynı şey vardı ondan 1-2 hafta sonra sabah felaket ağrılarla uyandım erken doğum falan yapıyorum sandım acil gittik hastaneye meğer kum döküyomuşum bol su + istirahat geçti çok şükür.sizde dikkat edin çok sık oluyosa idrar testini ihmal etmeyin

EVET saçmalık bencede çıkarcak şeyleri ver sonra var de saçma bencede sen zaten 2 sinde yaşamışın deneyimlisin direk ötekilerde beslendiğin gibi beslen

EVET saçmalık bencede çıkarcak şeyleri ver sonra var de saçma bencede sen zaten 2 sinde yaşamışın deneyimlisin direk ötekilerde beslendiğin gibi beslen
demi .
sağlık ocağının şeker tarama sonucu da yarın çıkıyor. onu bi göreyim de

Iyi aksamlar annisler gunduz yazamadim dr a gittik bebegim 25+5 haftalik 570gr olmus dr geriden geliyor hala ama iyidir dedi cook sevindim cook şükur

ohhh maşallah subhanallahhh. görüyon mu annesi kızın kocaman oluyorrr gayet iyii sanki hızlanmış kilo artışı bidahaki kontrolüne 1 kilo cıkarrr insalllahhhh.

demi .
sağlık ocağının şeker tarama sonucu da yarın çıkıyor. onu bi göreyim de

EVET bir gör ona göre deneyimlerini kullan biz gibi paniklemezsin sen baya bilgilisin dilekcim.

sen nasılsın bugün .
patronla konuştun mu

konuştum canım, bukadar nasıl için dolmuş yapma bebeğe yazık dedi. adamı tanıyorsun dedi.
yanlış anlama dedi sen evlisin o bekar kız dedi anladınmı canım ne dediğini hayata bak iş nelere kalmış.
döndüğümde beni gönderirler çok durmam belliki tutmazlar.
adam senin ne kadar çalıştığını biliyorum hep arkanda oldum dedi.
ama burda adama ne diyim dedi demeyin asla bişey söyleyin diye gelmedim bilginiz olsun arkamdan kuyumu kazarlar diye geldim dedim. yok ben seni tanıyorum takma sakın dedi. maaşımı devletten değil kendilerinden almayı talep ettim herkeze öyle yapmışlar tamam dedi. iyi oldu rahatladım en azından ruhum daralıyordu. artık hiç gam yemem artık çıkarsalarda kalsamda karda olan benim.
kız hala bişe yapmadığı gibi müdürle kanka :) böyle ekmek kazancaksam kazanmayım zaten. üstüme düşeni yaptım öğrettim hamileyi bayıltana kadar üzenler utansın cnım böyle işte. saol unutmamış sormuşsun yanımda olduğun için çok saol.

o nasıl kızmış öyle beee eski bir Türk filmi vardı müdür dosyalarla çağırıyordu kızı o hesap olmuş :)

konuşmak iyi gelmiş rahatlamışsın bak artık gerisini akışına bırak. döndüğünde neden göndersinler canım oyle dusunme hem cıkarsalarda tazmınatını alırsın ıs bulana kadar rahat edersın en azından.

Kötü düşünme artık iyi düşün iyi olsun

canım yaa
o bekarmış da.
tövbe yarabbim.
bekar olsa bile böyle mi olması gerekiyor. onun kanı bozuk belli ki.
boş ver sen içini dökmüş rahatlamışsın. en azından kafandaki soru işaretleri silinmiş oldu.
paranı toplu almayıp da her ay alacak olman da senin için iyi olmuş. borçlarım var diyordun.
gönlüne göre olmuş her şey.
sen o zaman devam etmeyecek misin burda.
yoksa buranın durumuna göre mi hareket edeceksin.
inşallah gönlüne göre olur .
unutmam canım . merak ediyordum ben de .
çoünkü darda olduğunu biliyorum. iş yeri sıkıntılı olduğu zaman hem eve yansıyor hem de insanın yüzüne yansıyor huzursuzluğu. hiç istemediğim durumlar. Allah karşılaştırmasın kimseleri inşallah.
sağlık olsun da gerisi mühim değil canım.

öğretmenimiz vardı. oğlumun geçen yılki öğretmeni.
bu yıl da okulumuzda ama bıranşı başkaydı. kadro boşalınca kendi branşına geçmişti.
ona kötü bi teşhis konmuş biliyor musunuz.
3 çocuğu var. küçük küçükler.
telefonda konuştuk. o anlattı ve ben ağladım hep. belli etmemek için de normal konuşmaya çalıştım.
Allah dermansız dert vermesin.
o yüzden kesinlikle hayatı güzel yaşamak lazım. küçük şeyleri dert etmemek lazım. kendimize söylüyoruz ama nereye kadar uyguluyoruz belli değil.
Şimdi o çocuklarını düşünüyor. kendi gençliğini düşünüyor. Allah ım böyle hastalıklarla sınamasın inşallah kimseleri.
hepimiz bi gün ölceğiz ama Allah çocuklarımızı büyütmeyi nasip etsin.

Rabbim şifa versin dermansız dert vermesin inşallahhh. Çocuklarına bağışlasın.
HAyat çok kısa gerçekten her anın kıymetini bilmek lazım

Rabbim şifa versin dermansız dert vermesin inşallahhh. Çocuklarına bağışlasın.
HAyat çok kısa gerçekten her anın kıymetini bilmek lazım
gerçekten öyle canımcım.
doktor ne kadar yaşayacağını bile söylemiş . bir kaç yıl aralığı vermiş kendisine

Sen baktırdınmı peki cnm yoksa direk takviyemi başladın.ben güneşe çıkıyorum ama yetiyormu bilmiyorum.perşembe günü aile hekiminde baktıracağım. aile hekimleri bakıyor dimi
son kontrolümde dr baktı canım, ayrıca ayaklarım çok ağrıyor üzerine basamıyorum gibi şikayetlerde bulununca da gerekli gördü sanırım dr

merhaba kızlar ne güzel bebişleriniz kocaman olmuş maşallah bende 2015 aralık annesiyim ilerleyen dönemleri merak ettiğimden biraz yazdıklarınızı okudum :) benim size bir sorum olcak 1 aydır çok feci bulantı sorunum var çalışıyorum bir de çok zor oluyor devamlı ağzımda herşey soruma gelince bulantılarınız ne zaman geçti kızlar nolur bana artık az kaldığını söyleyin dayanamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…