- 22 Aralık 2014
- 162
- 85
- 18
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.561
bu sağlık ocağında 70 çıkan sonucunda aç karnına mı yapılmıştı canımcım.ohoooooo bunlar da şeker çıkarmak ister gibi
tövbe tövbe
benim doktorum hiç de öyle böyle ye demedi canım
işte benim şeker 70 çıktı onu da göstereceğim önce bakalım ne diyecek
bana aç gel dedi direk ilk kızım da çıkmamıştı 9 yıl önceydi tabi :)
bende yok canım . doktorunu bi arasan ya.Bende ise zorla gelenlerdenim bu arada vajinada ve bacak arasında ki kemiklerde çok aşırı ağrım var adım aramıyorum oturamiyorum agridan yatakta dönerken bile ağrıyor aynı sorunu yasayan varmı:-((
canımcım.
ben bugün arayacağım sağlık ocağını alacağım sonucunu
ama öğlenden sonra için hastaneye gitmem lazım . çünkü tahlil verdim kan ve idrar. onun sonuçlarını alacağım.
ama şeker için gün verdiler ya. 3 gün beslenme programı yazmışlar. öyle şeker tahlili yapacaklarmış
makarna, börek, çörek, pilav. bal , marmelat, reçel , şekerli çay yazmıylar
bunları benim önceki doktorlarım gebelik şekerinden dolayı yasaklamıştı. yememelisin demişti. zaten 3 gün yer gidersem üstüne şekerli su içersem şekerim çıkar
Bende de var canım hem de baya uzun süredir.. Yatakta tek hamlede dönemiyorum, ayağımla birşey iterken veya ani kaşkışlarda falan acıyor..Bende ise zorla gelenlerdenim bu arada vajinada ve bacak arasında ki kemiklerde çok aşırı ağrım var adım aramıyorum oturamiyorum agridan yatakta dönerken bile ağrıyor aynı sorunu yasayan varmı:-((
sıpa mıbu sağlık ocağında 70 çıkan sonucunda aç karnına mı yapılmıştı canımcım.
sağlık ocağını arıyorum açmıyorlar sıpalar
Bende ise zorla gelenlerdenim bu arada vajinada ve bacak arasında ki kemiklerde çok aşırı ağrım var adım aramıyorum oturamiyorum agridan yatakta dönerken bile ağrıyor aynı sorunu yasayan varmı:-((
çok ilginç demi.benimde normal hayatımda seker sorunum var.hamileliktede bastan beri dikkatli gidiyorum.
Ankara Atatürk eğitim ve arastırma hastanesine baglı endokrinoloji hastanesinde de tokluk sekerine bakılırken öncesinde 3 gunluk size verilen diyet veriliyor.akabinde sekere bakıyorlar
ama hatırladıgım kadarıyla marmelat ,reçel yoktu,bol bol meyve vardı
Bende ise zorla gelenlerdenim bu arada vajinada ve bacak arasında ki kemiklerde çok aşırı ağrım var adım aramıyorum oturamiyorum agridan yatakta dönerken bile ağrıyor aynı sorunu yasayan varmı:-((
Aradım gerek varsa geleyim dayanamıyorum dedim ama doktor sekreterine bebek büyüyor ondan dir demişbende yok canım . doktorunu bi arasan ya.
biraz fazla olmuş ağrıların sanki . yürüyemeyecek kadar .
he yasıpa mı
evet canım aç karnına yapıldı
3 aylık yapacağım şeker yükleme de neymiş o eski de kaldı geri de kalmış onlar dedi ama bilmiyorum tabi
doktorum ne der :)
bide diyen aile hekimim de 60 yaşlarında
Herkese merhaba güzel anneler ve bebekler :) beni iyice sabırsızlık basmaya başladı. Psikolojim alt üst durumda hergün sabah ise ağlayarak geliyorum. Sebebi de yataktan kalkmak istememem. Eşime kötü davranıyorum o da garibim işleri çok yoğun çok yanımda olamiyo ama elinden geleni yapiyo. Daha adam akıllı alışveriş yapamadık. Herşey gözümde buyuyo ama bnm tek isteğim sadece yatmaknapicam ben
ağrı eşiğin düşük müdür canım. yani adet ağrıların olur muydu. bunlardan yola çıkarak ağrı eşiğinin durumunu bilirsin.Aradım gerek varsa geleyim dayanamıyorum dedim ama doktor sekreterine bebek büyüyor ondan dir demiş
Çok kötü ya bende bikac gün oldu aşırı var hiç yataktan çıkmak istemiyorumBende de var canım hem de baya uzun süredir.. Yatakta tek hamlede dönemiyorum, ayağımla birşey iterken veya ani kaşkışlarda falan acıyor..
Bu durum hem bebeğin ayaklarının aşağıda olmasından kaynaklı oraya baskı yapıyormuş.. Bir de pubik-pelvik kasları kaynaklı ağrı olabiliyormuş.. Kaslar kendisini doğuma hazırlıyormuş çünkü.. Genelde son zamanlarda olsa da bende epeydir var.. Çok şükür sızısı dışında bir problem yok.. ben alıştım artık o ağrıyla yaşamaya :)
normalde agriya çok dayanirim o yüzden panik oldum da bakalım gecmezse doktorun gerek yok demesini dinlemeyecem geçen hafta kontrole gitmiştim yine giderim:-(ağrı eşiğin düşük müdür canım. yani adet ağrıların olur muydu. bunlardan yola çıkarak ağrı eşiğinin durumunu bilirsin.
çok hissedebilirsin normal bi ağrıyı o yüzden sordum.
bende 27 mayısta yaptrcam şeker yuklemesi hiç yaptırmak ıstemıyorum aslında sırf doktor dedi dıye yaptırcam.he ya
sıpa bunlar. kötü insan değiller de . biraz sorumsuzlar galiba. dün telefon numarası verdi. bugün açmıyor.
eskiden yoktu evet.
gerçekten diyet yapmazlarsa bebekler çok iri doğuyordu. 5 kilo bile doğum oluyordu. belki 5,5 kilo
anne de aynı şekilde 30 kilo alıyordu.
şimdi yapılıyor ya. hani ben 2 hamilelikte yaptırdım ya. dikkat etmeme rağmen şekerim çıkmıştı. tedbir amaçlı diyet yazmıştı doktor.
bilmek iyi aslında . ama böyle börek çörek ye . üstüne şekerli su iç . ondan sonra öğren biraz garip geliyor.
ama sen ve ben yaptırdık . aç karnına şeker tarama . bak o uygun . bana uyar. o yüzden yaptırdım zatii
o zaman git doktora canım .N
normalde agriya çok dayanirim o yüzden panik oldum da bakalım gecmezse doktorun gerek yok demesini dinlemeyecem geçen hafta kontrole gitmiştim yine giderim:-(
aynısı bende var hiç bişe yapmak istemiyorum kuzum herşey dağ gibi geliyor bian kafam arapsaçı oluo
ama saldım kendimi sende kasma bu güzel günler zehir olmasın karnına dokun yavrunu hisset unutuyosun herşeyi
herşey olcak elbet üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?