2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ise zorla gelenlerdenim bu arada vajinada ve bacak arasında ki kemiklerde çok aşırı ağrım var adım aramıyorum oturamiyorum agridan yatakta dönerken bile ağrıyor aynı sorunu yasayan varmı:-((

bu sağlık ocağında 70 çıkan sonucunda aç karnına mı yapılmıştı canımcım.
sağlık ocağını arıyorum açmıyorlar sıpalar

Bende ise zorla gelenlerdenim bu arada vajinada ve bacak arasında ki kemiklerde çok aşırı ağrım var adım aramıyorum oturamiyorum agridan yatakta dönerken bile ağrıyor aynı sorunu yasayan varmı:-((
bende yok canım . doktorunu bi arasan ya.
biraz fazla olmuş ağrıların sanki . yürüyemeyecek kadar .

benimde normal hayatımda seker sorunum var.hamileliktede bastan beri dikkatli gidiyorum.

Ankara Atatürk eğitim ve arastırma hastanesine baglı endokrinoloji hastanesinde de tokluk sekerine bakılırken öncesinde 3 gunluk size verilen diyet veriliyor.akabinde sekere bakıyorlar
ama hatırladıgım kadarıyla marmelat ,reçel yoktu,bol bol meyve vardı

Bende de var canım hem de baya uzun süredir.. Yatakta tek hamlede dönemiyorum, ayağımla birşey iterken veya ani kaşkışlarda falan acıyor..
Bu durum hem bebeğin ayaklarının aşağıda olmasından kaynaklı oraya baskı yapıyormuş.. Bir de pubik-pelvik kasları kaynaklı ağrı olabiliyormuş.. Kaslar kendisini doğuma hazırlıyormuş çünkü.. Genelde son zamanlarda olsa da bende epeydir var.. Çok şükür sızısı dışında bir problem yok.. ben alıştım artık o ağrıyla yaşamaya :)

bu sağlık ocağında 70 çıkan sonucunda aç karnına mı yapılmıştı canımcım.
sağlık ocağını arıyorum açmıyorlar sıpalar
sıpa mı
evet canım aç karnına yapıldı
3 aylık yapacağım şeker yükleme de neymiş o eski de kaldı geri de kalmış onlar dedi ama bilmiyorum tabi
doktorum ne der :)
bide diyen aile hekimim de 60 yaşlarında

Benimde bebeğin hareketleri alt kısma baskı yapiyo bazen karnım taş gibi oluyo yarın kontrolum var doktora sorucam ınşallah hepsini

çok ilginç demi.
bol bol meyve olsa neyse, doğal şeker onlar. bal , reçel , marmelat , şekerli çay yazmışlar. ki ben çayı şekersiz içerim
pirinç makarna börek bana yasaktı önceki gebeliklerde. bunları her gün pişirmiyorum ki.
yani zaten pişirsem de yemiyorum. şekerden dolayı.
işte böyle arkadaşım.
yani saçma bi liste olmuş.
ben kahvaltıda yumurta yedim.
1 kase yoğurt yedim . içine az şeker attım.
öğlende sebze yemeği ve yoğurt getirdim. yoğurduma az şeker atarım yine.

akşama da yine sebze yemeğim var. biraz et yerim. mecburiyetten.

ceviz , kuru erik, elma , ara öğünlerim.

yani liste ile çok tezat

canım benımde bır bı ara baya yogundu harket ettıkce yurudukce ağrı gırıyordu doktorum bebek ters ayakları baskı yapıyor demıstı. ama doktorunu ara sor derim .
geçmiş olsun

he ya
sıpa bunlar. kötü insan değiller de . biraz sorumsuzlar galiba. dün telefon numarası verdi. bugün açmıyor.

eskiden yoktu evet.
gerçekten diyet yapmazlarsa bebekler çok iri doğuyordu. 5 kilo bile doğum oluyordu. belki 5,5 kilo
anne de aynı şekilde 30 kilo alıyordu.
şimdi yapılıyor ya. hani ben 2 hamilelikte yaptırdım ya. dikkat etmeme rağmen şekerim çıkmıştı. tedbir amaçlı diyet yazmıştı doktor.
bilmek iyi aslında . ama böyle börek çörek ye . üstüne şekerli su iç . ondan sonra öğren biraz garip geliyor.
ama sen ve ben yaptırdık . aç karnına şeker tarama . bak o uygun . bana uyar. o yüzden yaptırdım zatii

aynısı bende var hiç bişe yapmak istemiyorum kuzum herşey dağ gibi geliyor bian kafam arapsaçı oluo
ama saldım kendimi sende kasma bu güzel günler zehir olmasın karnına dokun yavrunu hisset unutuyosun herşeyi
herşey olcak elbet üzülme.

Aradım gerek varsa geleyim dayanamıyorum dedim ama doktor sekreterine bebek büyüyor ondan dir demiş
ağrı eşiğin düşük müdür canım. yani adet ağrıların olur muydu. bunlardan yola çıkarak ağrı eşiğinin durumunu bilirsin.
çok hissedebilirsin normal bi ağrıyı o yüzden sordum.

Çok kötü ya bende bikac gün oldu aşırı var hiç yataktan çıkmak istemiyorum

GÜNAYDIN KIZLAR BİZ BUGÜN 25+0 OLDUK BİR HAFTAMIZ DAHA BİTTİ MELEK KIZIMA KAVUŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM ARTIK :)

N
ağrı eşiğin düşük müdür canım. yani adet ağrıların olur muydu. bunlardan yola çıkarak ağrı eşiğinin durumunu bilirsin.
çok hissedebilirsin normal bi ağrıyı o yüzden sordum.
normalde agriya çok dayanirim o yüzden panik oldum da bakalım gecmezse doktorun gerek yok demesini dinlemeyecem geçen hafta kontrole gitmiştim yine giderim:-(

bende 27 mayısta yaptrcam şeker yuklemesi hiç yaptırmak ıstemıyorum aslında sırf doktor dedi dıye yaptırcam.

bende toplamda 12 kılo aldım acaba dıyetısyene mı gıtsem dıyorum neticede en cok kılo alacagımız doneme girdim bı yandan da seker yuklemesını bekleyim diyorum sonucuna gore giderim kafamda deli sorularrrrr :)

Cnm saol. Dün anneme de anlattım biraz rahatladım. Ama sabah uyandım yine ayniyim ağlayarak çıktım evden. Bi yandan üzülüyorum da en güzel zamanları hamileliğin bebegimi de uzuyorum. Hep böyle bi git gel ruh halim. Allah yardimcimiz olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…