2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oturduğumuz evi kışın ısıtmak zor oluo diye prensesimiz gelmeden taşınalım dedik :) ama hakikaten çook ama çok zor birşeymiş bu taşınmak hele de bu haldeyken

beslenme konusunu hiç açma ah ahhhh kendimle ilgilenemiyordum birkaç gündür ve dünden beri grip mi nezle mi ne olduğunu anlayamadığım bişey yapıştı yakama sesim gitti, boğazım ağrıyor, gözlerim yanıyor, burnumun direği sızlıyor of offff

Son düzenleme:
Allah ıslah etsin onları. size de tez vakitte rahatlık nasip etsin inşallah Allahım. Bencil insanlar, sanki o çocuk senin evladın değil. Çocuğu zor durumdayken nasıl başını o yastığa rahat koyuyorlar anlamıyorum. çok sinirlendim şimdi, biraz bizimkilere benziyorlar

canım geçmiş olsun ıhlamur iç ama günde iki bardaktan fazla içme. birde ballı limon yap. kendine dikkat et

canım geçmiş olsun ıhlamur iç ama günde iki bardaktan fazla içme. birde ballı limon yap. kendine dikkat et
saol canım, ah bir yapabilsem şu dediklerini işten güçten fırsat mı bulabiliyorum. eve gidiyorum ayak üstü bişeyler yiyorum bir dalıyorum işe saat 11-12 olmuş tek yaptığım iyi şey ballı süt içmek

kuzucum kendi için değil bebeğin için zaman ayırmalısın ve dikkat etmelisin

ne diyossunnn öyle şey mi olur yazık eltine de sömürmüşler kadını resmen. sanki kolay toplanıyor. yazık yazık... Allah ıslah etsinn.. bedava adam bulup calıstırma peşindeler demek. bak nasıl sinir oldum simdi..
walla eger kocan illa gidicem toplucam felan derse fındıgıda bırakmasın onlara gitsin elden satıp parasını alsın.. sakınnn anasıgillere bırakmasın satınca yollarsınız parasını gibisinden..
hangi ildeler bu arada ??? merak ettim..

anladım canımm soguk ev zor tabii. iyi yapmıssınız tabi de kendinede dikkat et bak hastalanmıssın bilee..

Giresun'da canım bizde istanbulda oturuyoruz doğuma oraya gideceğim annem çağırdı babam kalp hastası o yüzden onu bırakıp gelemeyecek.Kaynanada bunu fırsat bilmiş oradayken oğluna ve bana fındığı yamamak ben zaten verselerde gitmem esimde gider ve bişey alamazsa bidaha yüzlerine bakmaz o yüzden gitsinde görsün herseyi diyorum

hıııı kendin ailende giresunda yaniii. seni cok iyi anladım canım. illaa bi şekilde iş kocana patlayacak belli yani.. insallah lehinize bi durum gelişir Allah yardımcınız olsun...

kuzum dün akşamdan beri aynıyım bebek hiç hareket etmedi nerdeyse konuştum annem korkuyorum dedim inan bi tekme attı bidaha tık yok sabahları çok hareketli olurdu gene tık yok şuan anlamadım bende kuruyorum.
Benimki bir kac kere hareket etti.sende varmi hareket cnm.

Benim de aynen boyle oluyor canim.toplandiginda ozellikle agri yapiyor kasıklarda.buyudukleri icin baski yapiyorlardr belki.dr a sordugunda bana da yazar misin ne dedigini?

Bende yatakta donerken agri oluyor agirlasti bebisler artik:)

Kizlar.mrb benimde dun geceden beri alt karin bolgem agriyodu donemiyordum batiyodu surekli bugun doktora gittim tahlil yaptilar lokosit ve bakteri.cikti serum.verdiler hemen antibiyotik ve agri kesici de yazdilar yani bu haftalarda olabiliyormus ins gecer cok korktum erken dogum belirtisi diye

Benimki bir kac kere hareket etti.sende varmi hareket cnm.
Canım benim bebiş de 23+5 bugün. Benimki zaten oldum olası bazı arkadaşların anlattığı gibi kıpır kıpır değil. Çok narin hafif hareketleri oluyor. 2 gün önce benimki de baya geç saatte hareket etti. Seninkinin normalde hareketleri nasıl canım?

Kızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki

Geçmiş olsun canım Rabbim eşine acil şifalar versin biran önce iyileşsin Inşallah.

Lokosit ne canim? Mantar gibi bi durum mu? Sabit bir agri miydi? Yoksa dönerken falan mi agriyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…