- 10 Mart 2014
- 1.596
- 1.470
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.681
oturduğumuz evi kışın ısıtmak zor oluo diye prensesimiz gelmeden taşınalım dedik :) ama hakikaten çook ama çok zor birşeymiş bu taşınmak hele de bu haldeykenhayırdırr canım ne ev tasıması hamiş hamiş??? zor oluyordur işin Allah yardımcın olsun.. beslenmene dikkat et hee ihmal etme iş yaparken.
bizde bi odaları boyayalım dedik kacgündür ev toplanmadı ayoool canım darlandı.. bir de cabuk yoruluyorum. Allah senin yardımcın olsun bir de gittiğin yerde yerleştirmesi var. anan kardesin görümcen kim varsa cagır yardıma. zorlama kendini..
Allah ıslah etsin onları. size de tez vakitte rahatlık nasip etsin inşallah Allahım. Bencil insanlar, sanki o çocuk senin evladın değil. Çocuğu zor durumdayken nasıl başını o yastığa rahat koyuyorlar anlamıyorum. çok sinirlendim şimdi, biraz bizimkilere benziyorlarOffff offff moralim çok bozuk kızlar. Eşim bi arkadaşıyla ortaklığa girdi adam bunu dolandirdi 50 bin TL borcu bize kakaladi ve kıbrısa kaçtı.1sene önce o gün bugündür karın tokluguyla yaşıyoruz üstüne bebekte olunca daha da zorlandik.Benim hamilelik sorunlu geçince iştende çıktım. 30 bin TL de benim kredi ödemem ile birlikte borç oldu 80 bin .Ve kaynanamlar bu durumu biliyor ve bize 1 senedir tek kuruş gondermediler. Dün eşim aramış biraz yardım edin bana demiş. Kaynanada gelin bu sene topladiginiz fındık sizin olsun demiş ay şaka gibi ozaman ben daha 10 günlük doğum yapmış falan olacağım eşimde tek başına ne toplayacak.toplayacak.Dedim onlar bizimle dalgami geçiyor dogumdan sonra yardım etmezlerse torun yüzü falan goremezler diye bağırdıM. Bide sadece bi yelek dokumus bana fotosunu gondermisler istemiyorum deddedim.tek çöp aldıkları yok doğumu benim ailem karşılayacak bebek için lazım olan herseyi de onlar alıyor. Bu kadar olur mu ya nasıl bir aile bunlar.sanki erkek ailesi değiller ama para istemeye gelince yüzsüzlükleri tavan yapıyor.vallahi burası da olmasa kime anlatıp rahatlardim bilemiyorum iyi ki varsınız
oturduğumuz evi kışın ısıtmak zor oluo diye prensesimiz gelmeden taşınalım dedik :) ama hakikaten çook ama çok zor birşeymiş bu taşınmak hele de bu haldeyken
beslenme konusunu hiç açma ah ahhhhkendimle ilgilenemiyordum birkaç gündür ve dünden beri grip mi nezle ne olduğunu anlayamadığım bişey yapıştı yakama sesim gitti, boğazım ağrıyor, gözlerim yanıyor, burnumun direği sızlıyor of offff
saol canım, ah bir yapabilsem şu dediklerinicanım geçmiş olsun ıhlamur iç ama günde iki bardaktan fazla içme. birde ballı limon yap. kendine dikkat et
kuzucum kendi için değil bebeğin için zaman ayırmalısın ve dikkat etmelisinsaol canım, ah bir yapabilsem şu dedikleriniişten güçten fırsat mı bulabiliyorum. eve gidiyorum ayak üstü bişeyler yiyorum bir dalıyorum işe saat 11-12 olmuş tek yaptığım iyi şey ballı süt içmek
ne diyossunnn öyle şey mi olur yazık eltine de sömürmüşler kadını resmen. sanki kolay toplanıyor. yazık yazık... Allah ıslah etsinn.. bedava adam bulup calıstırma peşindeler demek. bak nasıl sinir oldum simdi..Canim okadar fındık yok zaten bunların amacı bizi çalıştırıp zırnık koklatmamak. Eltim 13yıllık evli her seferinde gelin toplayın sana bilezik alıcam çocukların okul masraflarını karşilayacagiz demişler senelerdir toplatmislar otobüs parasini bile vermeden geri def etmişler. Şimdi Eltim de artık gitmiyor kancayı bize takmaya çalışıyorlar benim koca da saf hala verecekler diye inanıyor.bende git topla gör ananin yapacaklarinı dedim artık karışmıyorum allahindan bulsun herkes
anladım canımm soguk ev zor tabii. iyi yapmıssınız tabi de kendinede dikkat et bak hastalanmıssın bilee..oturduğumuz evi kışın ısıtmak zor oluo diye prensesimiz gelmeden taşınalım dedik :) ama hakikaten çook ama çok zor birşeymiş bu taşınmak hele de bu haldeyken
beslenme konusunu hiç açma ah ahhhhkendimle ilgilenemiyordum birkaç gündür ve dünden beri grip mi nezle mi ne olduğunu anlayamadığım bişey yapıştı yakama sesim gitti, boğazım ağrıyor, gözlerim yanıyor, burnumun direği sızlıyor of offff
Giresun'da canım bizde istanbulda oturuyoruz doğuma oraya gideceğim annem çağırdı babam kalp hastası o yüzden onu bırakıp gelemeyecek.Kaynanada bunu fırsat bilmiş oradayken oğluna ve bana fındığı yamamak ben zaten verselerde gitmem esimde gider ve bişey alamazsa bidaha yüzlerine bakmaz o yüzden gitsinde görsün herseyi diyorumne diyossunnn öyle şey mi olur yazık eltine de sömürmüşler kadını resmen. sanki kolay toplanıyor. yazık yazık... Allah ıslah etsinn.. bedava adam bulup calıstırma peşindeler demek. bak nasıl sinir oldum simdi..
walla eger kocan illa gidicem toplucam felan derse fındıgıda bırakmasın onlara gitsin elden satıp parasını alsın.. sakınnn anasıgillere bırakmasın satınca yollarsınız parasını gibisinden..
hangi ildeler bu arada ??? merak ettim..
hıııı kendin ailende giresunda yaniii. seni cok iyi anladım canım. illaa bi şekilde iş kocana patlayacak belli yani.. insallah lehinize bi durum gelişir Allah yardımcınız olsun...Giresun'da canım bizde istanbulda oturuyoruz doğuma oraya gideceğim annem çağırdı babam kalp hastası o yüzden onu bırakıp gelemeyecek.Kaynanada bunu fırsat bilmiş oradayken oğluna ve bana fındığı yamamak ben zaten verselerde gitmem esimde gider ve bişey alamazsa bidaha yüzlerine bakmaz o yüzden gitsinde görsün herseyi diyorum
Benimki bir kac kere hareket etti.sende varmi hareket cnm.kuzum dün akşamdan beri aynıyım bebek hiç hareket etmedi nerdeyse konuştum annem korkuyorum dedim inan bi tekme attı bidaha tık yok sabahları çok hareketli olurdu gene tık yok şuan anlamadım bende kuruyorum.
canım ben sırt üstü ve sola yatıyorum. dönüşlerimde desteksiz dönemiyorum. zorlanıyorum. sola yatınca mesela bebeğim sola geliyor asagıda oluyor. sırt üstü yatınca da asagıda hissediyorum.
birde gündüzleri böyle bir karın agrısı gibi agrı oluyor karnıma bakıyorum sag tarafa toplanmaya baslıyor o an. şişiriyor yani karnımı. hemen geciyor agrısı tabi ama haftaya doktora gittiğimde sorucam bunları yazdım hepsini bir de unutmayayım diyeee.
Bende yatakta donerken agri oluyor agirlasti bebisler artik:)Bende de var canım hem de baya uzun süredir.. Yatakta tek hamlede dönemiyorum, ayağımla birşey iterken veya ani kaşkışlarda falan acıyor..
Bu durum hem bebeğin ayaklarının aşağıda olmasından kaynaklı oraya baskı yapıyormuş.. Bir de pubik-pelvik kasları kaynaklı ağrı olabiliyormuş.. Kaslar kendisini doğuma hazırlıyormuş çünkü.. Genelde son zamanlarda olsa da bende epeydir var.. Çok şükür sızısı dışında bir problem yok.. ben alıştım artık o ağrıyla yaşamaya :)
Canım benim bebiş de 23+5 bugün. Benimki zaten oldum olası bazı arkadaşların anlattığı gibi kıpır kıpır değil. Çok narin hafif hareketleri oluyor. 2 gün önce benimki de baya geç saatte hareket etti. Seninkinin normalde hareketleri nasıl canım?Benimki bir kac kere hareket etti.sende varmi hareket cnm.
Geçmiş olsun canım Rabbim eşine acil şifalar versin biran önce iyileşsin Inşallah.Kızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
canım sen dodex mi kullanıyordunbende yapmadı canım ama ınan b12 nın dıger zararlarını bılsen kıloyu dert etmezsin
Kizlar.mrb benimde dun geceden beri alt karin bolgem agriyodu donemiyordum batiyodu surekli bugun doktora gittim tahlil yaptilar lokosit ve bakteri.cikti serum.verdiler hemen antibiyotik ve agri kesici de yazdilar yani bu haftalarda olabiliyormus ins gecer cok korktum erken dogum belirtisi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?