2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun
Allahim yardim etsin insallah esine de sana da canim

B
Ben aslinda sirt ustu yattigimda hareket ediyordu bu sabah saatlerce yattim oyle hatta uyuya kalmisim hic hareket etmedi bende o yuzden panikledim.yeri daraldigi icin hareket ediyor herhade sirt ustu yatinca

Merhaba kızlar,
Demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz?? Bir de aç mı alıyorsunuz demir ilacını??
Dr bana ferro sanol duedonal verdi bu hap hamilelikte pek önerilmiyor sanırım bir de aç alıyorum hapı Bunun dışında bir de Vinalac İmmunitum vitamin hapım var.
valla şaştım da kaldım bi el atıverin.

Gecmis olsun kardesim Allah sifa versin esine,cok haklisin hepimizin sahibi Allah ol demeyince olmuyo hic bisey...

Ferrum fort ve elevit kullaniyorum ben cnm. Ferrumu sabah 7de esimi ise yollarken ac olarak alip biraz daha uyuyorum:))
Eleviti de gece yatarken iciyorum.

Benim de aynen boyle oluyor canim.toplandiginda ozellikle agri yapiyor kasıklarda.buyudukleri icin baski yapiyorlardr belki.dr a sordugunda bana da yazar misin ne dedigini?

Ya bir de dikkat ettimde usutunce de sancimiz oluyor. Dikkat etmek lazim.
Yazarim canim merak etme :)

Canim Allah şifa versin eşine. Neyi vardi hayirdir ? Kacirmisim ben.
Dikkat et kendine de bebeğini düşün. Kendini ihmal etme.

Ben gyno ferro sanol kullaniyorum ac karnina. Doguma kadar kullanacakmisizz.

Çok geçmiş olsun cnm.. Hamilelik döneminde zor günler geçirmişşsin..Rabbim şifa versin eşine..

Bende ise zorla gelenlerdenim bu arada vajinada ve bacak arasında ki kemiklerde çok aşırı ağrım var adım aramıyorum oturamiyorum agridan yatakta dönerken bile ağrıyor aynı sorunu yasayan varmı:-((
Çok yazmasam da yakinen takipciyim bu başlıkta ) benim de aynı sorunum var ama biraz yürüyüş yapınca bayagi hafifliyor böyle hafifliyorsa korkma cuma günü doktoruma sordum normal dedi. Bacağınin arasına yastık al öyle uyu , bağdaş kur bunlar iyi geliyor.

B

Ben aslinda sirt ustu yattigimda hareket ediyordu bu sabah saatlerce yattim oyle hatta uyuya kalmisim hic hareket etmedi bende o yuzden panikledim.yeri daraldigi icin hareket ediyor herhade sirt ustu yatinca

Gecen hafta benm de cok hareketli degildi.korkmustum.iki gundur gece gunduz kipir kipir masallah.arada dinlenip güç mü topluyorlar ne üzülme canim.bazen boyle oluyor demekki

Canım çok geçmiş olsun eşin umarım bi an önce iyileşir kendini ihmal etme eşin ve bebeğinin sana ihtiyacı var onlar için iyi olman gerekiyor

Bana doktorum maltofer verdi tup seklinde onu iciyorum gunde bir ama sut ve sut urunlerinden 2 ssat sonra icmem gerekiyo demir etkilesimi varmis diye

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin eşine sende dikkat et kendine

YA kızlar dünde yazmıştım çok hareketli kızım diye anam akşamdan beri tık yok az vurdu sabah yemekten geldim şimdi hala tık yok tuhaf değilmi ya?
canım dün bende çok yürüdüm ve yoruldum
bide dışarıda sıcakta bekledik işle alakalı bişeydi
kuzum doğru düzgün kıpırdamadı korktum baya
akşam dinlenirken de pek oynamadı kalbimi ferah tutmaya çalıştım
ama bugün maşallah.. bu haftalarımızda oluyo öyle diyolar
ama tam bilmiyorum tabi.. bu arada tatlı bişeyler ye bakalım napcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…