- 5 Mart 2014
- 959
- 475
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.701
Cok gecmis olsunKızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
Ben aslinda sirt ustu yattigimda hareket ediyordu bu sabah saatlerce yattim oyle hatta uyuya kalmisim hic hareket etmedi bende o yuzden panikledim.yeri daraldigi icin hareket ediyor herhade sirt ustu yatincaCanım benim bebiş de 23+5 bugün. Benimki zaten oldum olası bazı arkadaşların anlattığı gibi kıpır kıpır değil. Çok narin hafif hareketleri oluyor. 2 gün önce benimki de baya geç saatte hareket etti. Seninkinin normalde hareketleri nasıl canım?
Gecmis olsun kardesim Allah sifa versin esine,cok haklisin hepimizin sahibi Allah ol demeyince olmuyo hic bisey...Kızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
Ferrum fort ve elevit kullaniyorum ben cnm. Ferrumu sabah 7de esimi ise yollarken ac olarak alip biraz daha uyuyorum:))Merhaba kızlar,
Demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz?? Bir de aç mı alıyorsunuz demir ilacını??
Dr bana ferro sanol duedonal verdi bu hap hamilelikte pek önerilmiyor sanırım bir de aç alıyorum hapıBunun dışında bir de Vinalac İmmunitum vitamin hapım var.
valla şaştım da kaldım bi el atıverin.
Bende ince minder aldım zaten sana gelmediyse sevindim pimpiriklemiyo olanilirim:) güle güle kullansın meleğin:)bugün geldi arabamız cnm ama dediğin gibi öyle cok sert gelmedi bana.ama öyle yada böyle içine minder güzel olur tabi
Benim de aynen boyle oluyor canim.toplandiginda ozellikle agri yapiyor kasıklarda.buyudukleri icin baski yapiyorlardr belki.dr a sordugunda bana da yazar misin ne dedigini?
Kızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
Ben gyno ferro sanol kullaniyorum ac karnina. Doguma kadar kullanacakmisizz.Merhaba kızlar,
Dr bana ferro sanol duedonal verdi bu hap hamilelikte pek önerilmiyor sanırım bir de aç alıyorum hapıBunun dışında bir de Vinalac İmmunitum vitamin hapım var.
Kızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
Çok yazmasam da yakinen takipciyim bu başlıktaBende ise zorla gelenlerdenim bu arada vajinada ve bacak arasında ki kemiklerde çok aşırı ağrım var adım aramıyorum oturamiyorum agridan yatakta dönerken bile ağrıyor aynı sorunu yasayan varmı:-((
B
Ben aslinda sirt ustu yattigimda hareket ediyordu bu sabah saatlerce yattim oyle hatta uyuya kalmisim hic hareket etmedi bende o yuzden panikledim.yeri daraldigi icin hareket ediyor herhade sirt ustu yatinca
Canım çok geçmiş olsun eşin umarım bi an önce iyileşir kendini ihmal etme eşin ve bebeğinin sana ihtiyacı var onlar için iyi olman gerekiyorKızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
5 kilo alfim cokmu acabaMerhaba kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız,bir de çatlak kremi için önerileriniz nedir
Enfeksiyon mus mikrop yani artik nrden kaptiysam tuvaletlere dikkat dedi hamilleigin 28. Haftasi cok rastlanirmis ins gecèrLokosit ne canim? Mantar gibi bi durum mu? Sabit bir agri miydi? Yoksa dönerken falan mi agriyordu?
Bana doktorum maltofer verdi tup seklinde onu iciyorum gunde bir ama sut ve sut urunlerinden 2 ssat sonra icmem gerekiyo demir etkilesimi varmis diyeMerhaba kızlar,
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin eşine sende dikkat et kendineKızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
canım dün bende çok yürüdüm ve yoruldumYA kızlar dünde yazmıştım çok hareketli kızım diye anam akşamdan beri tık yok az vurdu sabah yemekten geldim şimdi hala tık yoktuhaf değilmi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?