- 9 Ocak 2015
- 435
- 496
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.921
amin canım hadi inşallah bu mübarek günde güzel haberlerle dönersinHayırlı kandiller kızlar..öğleden sonra kontrole gidicem nolur dua edin kızçemin böbreklerindeki genişleme durmuş olsunbu arada Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın korusun hasta olanlara şifa versin inşllah..
canım sana da hayırlı kandiller.
inşallah düzelmiştir artık. git gel yaz bize.
amin canım hadi inşallah bu mübarek günde güzel haberlerle dönersin
maşallah canım bebeğin tosun olacak herhalde
sen kaç kilo almıştın da sıkıntı oldu ki
sana da maşallah o zaman kuzum ben de 12 kilo aldım şimdilik almaya devam ediyorum :))15 kilo
Him ay ne bilim ilk gebeligim daha biseyde bilmiyorm agrida olunca korktum druamda iki haftam varcanım dr un daha iyi bilir ama yalancı kasılmalar da olabilir bunlar belli olmaz
7 Kilo aldim hihihiiiisana da maşallah o zaman kuzum ben de 12 kilo aldım şimdilik almaya devam ediyorum :))
Amin canım inşallah..başınız sağ olsun canım . Allah mekanını cennet etsin.
Bu mübarek günde hayırlı haberlerle ayrılırsın inşallah kontrolden canım..Hayırlı kandiller kızlar..öğleden sonra kontrole gidicem nolur dua edin kızçemin böbreklerindeki genişleme durmuş olsunbu arada Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın korusun hasta olanlara şifa versin inşllah..
geçmişler olsun . ne güzel sıkıntı yokkkHastaneden aradilar biraz once seker sonucum iyi cikmis bi problem yok cok sukur. Ben baya bogazimi tutamadigim için kilo almışım bu kadar :) aman bi sıkıntı olmasın da kilo verilir
Hayırlı kandiller kızlar..öğleden sonra kontrole gidicem nolur dua edin kızçemin böbreklerindeki genişleme durmuş olsunbu arada Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın korusun hasta olanlara şifa versin inşllah..
sana da maşallah o zaman kuzum ben de 12 kilo aldım şimdilik almaya devam ediyorum :))
geçmişler olsun . ne güzel sıkıntı yokkk
çok güzel vallahi ben de ilk hamileliğimde 12 kilo ile tamamlamıştım ama bu ikinci de çok aldım nedense daha şimdiden 12 kilo almışım hayırlısı artık bakalım kaç kilo ile bitecek7 Kilo aldim hihihiiii
canım gidip alsan olmaz mı uzak mı sağlık ocağıdaha sağlık ocağının bana yaptığı şeker tarama testinin sonucunu alamadım
verdikleri telefon numarasına bakan yok.
yeni bi numara buldum netten ama açan yok
Seneye bu zamanlar diyet topicinde devam ederiz artık :)
evet canım ya.çok güzel vallahi ben de ilk hamileliğimde 12 kilo ile tamamlamıştım ama bu ikinci de çok aldım nedense daha şimdiden 12 kilo almışım hayırlısı artık bakalım kaç kilo ile bitecek
canım gidip alsan olmaz mı uzak mı sağlık ocağı
evet ya diyeti hiççççç sevmiyorum bennn ama mecbur yapılacak
Esinle konus bari o desin neyi istediğini. Madem bi is yapacaklar senin istediğini alsinlar. Ayiptir yahu..cnm biliyorlar begendigimizi.onlar ayri bakscakmis.oyle sey mi olur yaaa...
almayin dedim cnm ben begendim atn onu alcaz dedim.onu alalim madem demediler.gidip bakcaklarmis.hasta olcm.valla
Ay beybikooo bu sabah gene oldu. Kocam uyandi sesime ovusturdu bendebende en son gittiğimde el ve ayaklarına kramp giriyormu dioye sordu bende hayır dedim eğer olursa kalsıyum verem dedi ordan aklıma geldi kuzummm
Benim memisimin ucu küçük yavaş yavaş büyüyor inşallah bebeğim için yeterli olur. Ozendim sana simdii koca meme uçlu :))))haklısın cnm benim meme ucum baya büyük sadece pet aldım akarsa süt diye. birde ben bebeği illa ebebk gibi yerlerdeki sulardan alıp birde bebek silme pamuğu alıp silmek zorundamıyım. yeni doğan ıslak mendil kötümüdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?