2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

başınız sağ olsun canım . Allah mekanını cennet etsin.
Amin canım inşallah..
Bu mübarek günde hayırlı haberlerle ayrılırsın inşallah kontrolden canım..

daha sağlık ocağının bana yaptığı şeker tarama testinin sonucunu alamadım
verdikleri telefon numarasına bakan yok.
yeni bi numara buldum netten ama açan yok

İnşallah canım kızının böbreklerindeki genişleme durmuştur inşallah çok güzel haberler alırsın dr. dan mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allahım tüm hastalara şifa versin benimde görümcem meme kanseri bi dua da ona edelim tedavisi ağır oluyor

7 Kilo aldim hihihiiii
çok güzel vallahi ben de ilk hamileliğimde 12 kilo ile tamamlamıştım ama bu ikinci de çok aldım nedense daha şimdiden 12 kilo almışım hayırlısı artık bakalım kaç kilo ile bitecek

daha sağlık ocağının bana yaptığı şeker tarama testinin sonucunu alamadım
verdikleri telefon numarasına bakan yok.
yeni bi numara buldum netten ama açan yok
canım gidip alsan olmaz mı uzak mı sağlık ocağı

Seneye bu zamanlar diyet topicinde devam ederiz artık :)
evet ya diyeti hiççççç sevmiyorum bennn ama mecbur yapılacak

evet canım ya.
benim evimin orda.
ama ben ilçeye işe geliyorum ya
akşam eve gidene kadar saat 5.45 oluyor . kapanmış oluyor.
verdikleri telefona bakmıyorlar şekercim. bu nasıl bi sağlık ocağıysa artık

cnm biliyorlar begendigimizi.onlar ayri bakscakmis.oyle sey mi olur yaaa...

almayin dedim cnm ben begendim atn onu alcaz dedim.onu alalim madem demediler.gidip bakcaklarmis.hasta olcm.valla
Esinle konus bari o desin neyi istediğini. Madem bi is yapacaklar senin istediğini alsinlar. Ayiptir yahu..

Benim beşiği annem alacak bugün konuştuk. Annem başka şehirde olduğu için istediğin modelin resmini bana yolla onu alayim dedi. Anlayis boyle bisey olsa gerek.

bende en son gittiğimde el ve ayaklarına kramp giriyormu dioye sordu bende hayır dedim eğer olursa kalsıyum verem dedi ordan aklıma geldi kuzummm
Ay beybikooo bu sabah gene oldu. Kocam uyandi sesime ovusturdu bende fzkci nin dediği gibi parmaklarimi cekistirdim geçti. Kontrolde mutlakaaa diceeeemmmm. Hepte ayni ayak anacimmm..

Benim memisimin ucu küçük yavaş yavaş büyüyor inşallah bebeğim için yeterli olur. Ozendim sana simdii koca meme uçlu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…