- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.941
evet o işe yarıyor kuzum yap öyle geçmiş olsunAy beybikooo bu sabah gene oldu. Kocam uyandi sesime ovusturdu bende @fzkci nin dediği gibi parmaklarimi cekistirdim geçti. Kontrolde mutlakaaa diceeeemmmm. Hepte ayni ayak anacimmm..
Nasil bi agri canim? acilma olmasi icin herhalde baski felan olmasi lazim yada tecrubeli anneler daha iyi bilir.kizlar bise dicem benim dunden beri seyim agriyo yine agriyo bilmiyorum erkenn acilma falan olmaz demi
Ağırlığı için ne dedi doktor?
evet ama haftasıyla uyumlu biraz boy acısından mınyon demiş sanırım ...doğunca uzar cnm inşallah zatenağırlığına 1100 gram dedi buda biraz çok gibi geldi boyuna göre
bana da normal geldi bizde tam 28 de gittik boyu 37 cm kilosu 1.150 gram doktorumuz da gayet güzel haftasıyla uyumlu dediağırlığına 1100 gram dedi buda biraz çok gibi geldi boyuna göre
Benim memisimin ucu küçük yavaş yavaş büyüyor inşallah bebeğim için yeterli olur. Ozendim sana simdii koca meme uçlu :))))
Kasiklarim surekli agriyodu bide ustune bu eklendi disi agriyo zaten ne bilimNasil bi agri canim? acilma olmasi icin herhalde baski felan olmasi lazim yada tecrubeli anneler daha iyi bilir.
bana da normal geldi bizde tam 28 de gittik boyu 37 cm kilosu 1.150 gram doktorumuz da gayet güzel haftasıyla uyumlu dedi
senin de kandilin mübarek olsunKizlar dün gece eşim hadi mersine gidelim dedi gece 3 de mersine geldik memleketimi özlemişim belkide doguma kadar gelemiyecem bunda bile zorlandim elim ayagim şiş iki numara büyüdü ayaklarim bu arada kandiliniz mubarek olsun Rabbim dualarimizikabul etsin
canım şimdi bebekler bi durulur. sonraki ay gidersin boyu daha fazla çıkar. atak yapar. hiç sorun değil. hem 33 cm kısa mı . hiç alakası yok. endişe etmeyani haftasıyla uyumlu kilosu. ama 33 cm dediği için boyuna göre fazla gibi geldi ama bu civarda çıkan varmı ya boşamı kafaya takıyorum bilmiyorum
kasık agrısı bende cok oldu canım karın agrısıyla beraber. ama gecti gibi ara ara var genede.. dısı agrıosa bence cok onemli değildir benimde gecenlerde agrıyodu hatta tek taraf boyle hamlık agrısı gibi..kızlara da sordum burda. sonracıgımaaa gectti. eger cok devam ederse ara doktorunu sor canım ya da git kontrole.Kasiklarim surekli agriyodu bide ustune bu eklendi disi agriyo zaten ne bilim
canım şimdi bebekler bi durulur. sonraki ay gidersin boyu daha fazla çıkar. atak yapar. hiç sorun değil. hem 33 cm kısa mı . hiç alakası yok. endişe etme
canım geçmiş olsun suyu az mı tüketiyorsun acaba?Kızlarrr merhabalarrr,hayırlı kandiller diliyorum herkeseee.idrar tahlili yaptırmıştım yine enfeksiyon çıktı geçen ayda çıkmıştı kutulumadım bi türlü ya ilaçta kullandım monurol şase kullandım ama faydası olmuyo sanırım.bide niye bukdr sık oluyo anlamadım? benim gibi yaşayan varmı bu durumu..bebişe zarar vercek diye çok korkuyorumm
Canım monural şase dışında hap falan da kullandın mı? Bende de olmuştu şaseyle geçmeyince piyeloseptyl kullandım.. en önemlisi bol su iç ben bir de limonlu su falan da içmiştim..Kızlarrr merhabalarrr,hayırlı kandiller diliyorum herkeseee.idrar tahlili yaptırmıştım yine enfeksiyon çıktı geçen ayda çıkmıştı kutulumadım bi türlü ya ilaçta kullandım monurol şase kullandım ama faydası olmuyo sanırım.bide niye bukdr sık oluyo anlamadım? benim gibi yaşayan varmı bu durumu..bebişe zarar vercek diye çok korkuyorumm
Saol cnm yaa geçmiyo bi türlücanım geçmiş olsun suyu az mı tüketiyorsun acaba?
canımcım anladımAslında şöyle dedi; baş ve gövde şuanki haftasıyla uyumlu ama bacak boyu 1 hafta geriden geliyo diyince bende orantısızlık mı var diye endişe ettim. Yakın hafta olan arkadaşlar size ne kadar söylediler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?