2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin kandili mübarek olsun,hayırlı cumalar... Bu yıl dualarımız *2 şeklinde kabul oluyor inş :) görümcem pazartesi doğum yaptı arkadaşlar. Az erken oldu. Bebişlerimiz artk herşeyi duyuyor etkilememek adına olumsuzlukları dile getrmiyoruz şimdide bel fıtığından ameliyata gircek dua istiyorum lütfen

Benim memisimin ucu küçük yavaş yavaş büyüyor inşallah bebeğim için yeterli olur. Ozendim sana simdii koca meme uçlu :))))

AHAHAH allah seni güldüm kız baktım ne yazmışım diye. maşallah diyim de var yani inş yeterlidir hahahha inş seninde büyür kuzum emince bişe olmaz

Kizlar dün gece eşim hadi mersine gidelim dedi gece 3 de mersine geldik memleketimi özlemişim belkide doguma kadar gelemiyecem bunda bile zorlandim elim ayagim şiş iki numara büyüdü ayaklarim bu arada kandiliniz mubarek olsun Rabbim dualarimizikabul etsin

senin de kandilin mübarek olsun
bol bol mola vererek gelin bari gelirken
senin en az 2 saatte bir inip yürümen lazım. dikkat et.

yani haftasıyla uyumlu kilosu. ama 33 cm dediği için boyuna göre fazla gibi geldi ama bu civarda çıkan varmı ya boşamı kafaya takıyorum bilmiyorum
canım şimdi bebekler bi durulur. sonraki ay gidersin boyu daha fazla çıkar. atak yapar. hiç sorun değil. hem 33 cm kısa mı . hiç alakası yok. endişe etme

Kasiklarim surekli agriyodu bide ustune bu eklendi disi agriyo zaten ne bilim
kasık agrısı bende cok oldu canım karın agrısıyla beraber. ama gecti gibi ara ara var genede.. dısı agrıosa bence cok onemli değildir benimde gecenlerde agrıyodu hatta tek taraf boyle hamlık agrısı gibi..kızlara da sordum burda. sonracıgımaaa gectti. eger cok devam ederse ara doktorunu sor canım ya da git kontrole.

Kızlarrr merhabalarrr,hayırlı kandiller diliyorum herkeseee.idrar tahlili yaptırmıştım yine enfeksiyon çıktı geçen ayda çıkmıştı kutulumadım bi türlü ya ilaçta kullandım monurol şase kullandım ama faydası olmuyo sanırım.bide niye bukdr sık oluyo anlamadım? benim gibi yaşayan varmı bu durumu..bebişe zarar vercek diye çok korkuyorumm

canım şimdi bebekler bi durulur. sonraki ay gidersin boyu daha fazla çıkar. atak yapar. hiç sorun değil. hem 33 cm kısa mı . hiç alakası yok. endişe etme

Aslında şöyle dedi; baş ve gövde şuanki haftasıyla uyumlu ama bacak boyu 1 hafta geriden geliyo diyince bende orantısızlık mı var diye endişe ettim. Yakın hafta olan arkadaşlar size ne kadar söylediler???

canım geçmiş olsun suyu az mı tüketiyorsun acaba?

Canım monural şase dışında hap falan da kullandın mı? Bende de olmuştu şaseyle geçmeyince piyeloseptyl kullandım.. en önemlisi bol su iç ben bir de limonlu su falan da içmiştim..

Kızlar biz bugün doktordan geldik.27+5 günlük olmusuz kilomuz 1.020 gr boyumuz 37cm.Ama kafamizdaki genişleme hala yerinde duruyor inşallah doğuma kadar düzelir bu mübarek gecede oğluma da dua edin kızlar. 1 er Ayetel kûrsi bekliyoruz. Hepinize hayırlı bol dualı kandiller

Eklentiler

• 20150515_135305.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 105
Aslında şöyle dedi; baş ve gövde şuanki haftasıyla uyumlu ama bacak boyu 1 hafta geriden geliyo diyince bende orantısızlık mı var diye endişe ettim. Yakın hafta olan arkadaşlar size ne kadar söylediler???
canımcım anladım
benim doktorum hiç bir şey söylemedi
ne boy ne kilo ne ölçüm.
her şey normal dedi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…