2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım monural şase dışında hap falan da kullandın mı? Bende de olmuştu şaseyle geçmeyince piyeloseptyl kullandım.. en önemlisi bol su iç ben bir de limonlu su falan da içmiştim..
iki defadır şase kullandım hap içmedm.bu seferde geçmezse başka bişey isticem doktorda.aslında suda içiyorum ama nedense geçmiyor.limonlu suyu deniyim bakalım saol cnm

benim 2 . hamileliğimde kullandım o şaşe ilacı.
işe yaramıştı.
ikinciye gerek kalmamıştı.
tekrar eden bi enfeksiyon var demek .
çalışıyorsan iş yerinde wc lerin temizliğinden emin ol canımcım.

Saol cnm yaa geçmiyo bi türlü en az 1,5-2 lt su içiyorum azda sayılmaz ama anlamadım
canım daha fazla iç 1,5-2 lt az sık sık da enfeksiyonun oluyorsa asgari 2,5-3 lt iç idrara çıktıgında tazyikli yapman lazım idrarını ve idrarını tutma geldiği zaman yap

maşallah oğluşuna güzel gidiyor.
inşallah doğuma kadar düzelir canım . Rabbim hepsine sağlık versin . sağlıkla doğmayı nasip etsin canım.

Aslında şöyle dedi; baş ve gövde şuanki haftasıyla uyumlu ama bacak boyu 1 hafta geriden geliyo diyince bende orantısızlık mı var diye endişe ettim. Yakın hafta olan arkadaşlar size ne kadar söylediler???
Bizimkinin boyu 37cm mis kilosu 1.020 acaba sizinkinin kilosu nekadar

maşallah oğluşuna güzel gidiyor.
inşallah doğuma kadar düzelir canım . Rabbim hepsine sağlık versin . sağlıkla doğmayı nasip etsin canım.
Amin canım inşallah tüm evlatlarimiz sağlıcakla doğar. Benim sat a göre 26 haftalik görünüyor Muş ben şimdi hangisini dikkate alacağım 2 hafta ileriden gidiyor sipa

Amin canım inşallah tüm evlatlarimiz sağlıcakla doğar. Benim sat a göre 26 haftalik görünüyor Muş ben şimdi hangisini dikkate alacağım 2 hafta ileriden gidiyor sipa
bilemiyorum ki
bazen bebekler haftasını ileriki aylarda yakalıyor.
ileri giderken bi bakıyorsan haftasında ilerlemeye başlamış.
bazen de iri oluyor. haftasından önde gidiyor.
en iyisi beklemek canım.

Canım ben de merak ediyordum bunu ama tarihi çok da önemsemiyorum artık sıpalar canları ne zaman isterse o zaman geliyorlar ve asıl durum son ayda kendisini gösteriyor nasılsa..
iki defadır şase kullandım hap içmedm.bu seferde geçmezse başka bişey isticem doktorda.aslında suda içiyorum ama nedense geçmiyor.limonlu suyu deniyim bakalım saol cnm
Rica ederim canım faydasını görürsün umarım.. suyu sakın ihmal etme :) Ben de tahlil ve kültür yaptıracağım yine.. Bu aylarda çok görülüyormuş çünkü..

bana da yapıldı. salı günü hem kan hem idrar tahlili.
bu ayda yapıyorlar demek ki

Amin canım inşallah..

Bu mübarek günde hayırlı haberlerle ayrılırsın inşallah kontrolden canım..

Kızlar dr dan geldim çok şükür şimdilik tehlikeli bi durum yok takibe devam edicez :) kızım da kocaman olmuş çoook mutlu oldum Rabbim dua bekleyen herkesin gönlündekini şifasını versin inşallah

bana da yapıldı. salı günü hem kan hem idrar tahlili.
bu ayda yapıyorlar demek ki
Sanırım canım.. İnşallah hiçbirimizde birşey çıkmaz
Kızlar dr dan geldim çok şükür şimdilik tehlikeli bi durum yok takibe devam edicez :) kızım da kocaman olmuş çoook mutlu oldum Rabbim dua bekleyen herkesin gönlündekini şifasını versin inşallah
Gözün aydın canım..Maşallah kızçene..

Kızlar birşey soracağım bir de topuklu ayakkabı giyiyor musunuz? ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç giymedim neredeyse yarın kuzenimin nişanı var ve abiyenin altına babet giymek

canım benim idrarımda da bakteri vardı dr tek kullanımlık ilaç verdi pazartesi günü tekrar gideceğim bakalım tekra var mı yok mu bakacak

maşallah çok sevindim gözün aydın darısı benim gibi iyi haber bekleyenlere

bilemiyorum ki
bazen bebekler haftasını ileriki aylarda yakalıyor.
ileri giderken bi bakıyorsan haftasında ilerlemeye başlamış.
bazen de iri oluyor. haftasından önde gidiyor.
en iyisi beklemek canım.
Doktora sormayı unuttum şimdi benimki 26 haftaliksa kilosu fazla oluyor ama 28 haftaliksa normal oluyor hangisini baz alicam kafam allak bullak oldu

KIZLAR 300 tl paramızı alacağız tabi bazılarımız 400 ve 600 birde bakacağımız zaman uzasa ahh ahhh oda seçimden önce oldu oldu olmazsa bidaha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…