- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.961
iki defadır şase kullandım hap içmedm.bu seferde geçmezse başka bişey isticem doktorda.aslında suda içiyorum ama nedense geçmiyor.limonlu suyu deniyim bakalım saol cnmCanım monural şase dışında hap falan da kullandın mı? Bende de olmuştu şaseyle geçmeyince piyeloseptyl kullandım.. en önemlisi bol su iç ben bir de limonlu su falan da içmiştim..
benim 2 . hamileliğimde kullandım o şaşe ilacı.Kızlarrr merhabalarrr,hayırlı kandiller diliyorum herkeseee.idrar tahlili yaptırmıştım yine enfeksiyon çıktı geçen ayda çıkmıştı kutulumadım bi türlü ya ilaçta kullandım monurol şase kullandım ama faydası olmuyo sanırım.bide niye bukdr sık oluyo anlamadım? benim gibi yaşayan varmı bu durumu..bebişe zarar vercek diye çok korkuyorumm
canım daha fazla iç 1,5-2 lt az sık sık da enfeksiyonun oluyorsa asgari 2,5-3 lt iç idrara çıktıgında tazyikli yapman lazım idrarını ve idrarını tutma geldiği zaman yapSaol cnm yaa geçmiyo bi türlüen az 1,5-2 lt su içiyorum azda sayılmaz ama anlamadım
maşallah oğluşuna güzel gidiyor.Kızlar biz bugün doktordan geldik.27+5 günlük olmusuz kilomuz 1.020 gr boyumuz 37cm.Ama kafamizdaki genişleme hala yerinde duruyor inşallah doğuma kadar düzelir bu mübarek gecede oğluma da dua edin kızlar. 1 er Ayetel kûrsi bekliyoruz. Hepinize hayırlı bol dualı kandiller
Bizimkinin boyu 37cm mis kilosu 1.020 acaba sizinkinin kilosu nekadarAslında şöyle dedi; baş ve gövde şuanki haftasıyla uyumlu ama bacak boyu 1 hafta geriden geliyo diyince bende orantısızlık mı var diye endişe ettim. Yakın hafta olan arkadaşlar size ne kadar söylediler???
Amin canım inşallah tüm evlatlarimiz sağlıcakla doğar. Benim sat a göre 26 haftalik görünüyor Muş ben şimdi hangisini dikkate alacağım 2 hafta ileriden gidiyor sipamaşallah oğluşuna güzel gidiyor.
inşallah doğuma kadar düzelir canım . Rabbim hepsine sağlık versin . sağlıkla doğmayı nasip etsin canım.
bilemiyorum kiAmin canım inşallah tüm evlatlarimiz sağlıcakla doğar. Benim sat a göre 26 haftalik görünüyor Muş ben şimdi hangisini dikkate alacağım 2 hafta ileriden gidiyor sipa
Canım ben de merak ediyordum bunu ama tarihi çok da önemsemiyorum artık sıpalar canları ne zaman isterse o zaman geliyorlar ve asıl durum son ayda kendisini gösteriyor nasılsa..Amin canım inşallah tüm evlatlarimiz sağlıcakla doğar. Benim sat a göre 26 haftalik görünüyor Muş ben şimdi hangisini dikkate alacağım 2 hafta ileriden gidiyor sipa
Rica ederim canım faydasını görürsün umarım.. suyu sakın ihmal etme :) Ben de tahlil ve kültür yaptıracağım yine.. Bu aylarda çok görülüyormuş çünkü..iki defadır şase kullandım hap içmedm.bu seferde geçmezse başka bişey isticem doktorda.aslında suda içiyorum ama nedense geçmiyor.limonlu suyu deniyim bakalım saol cnm
bana da yapıldı. salı günü hem kan hem idrar tahlili.Canım ben de merak ediyordum bunu ama tarihi çok da önemsemiyorum artık sıpalar canları ne zaman isterse o zaman geliyorlar ve asıl durum son ayda kendisini gösteriyor nasılsa..
Rica ederim canım faydasını görürsün umarım.. suyu sakın ihmal etme :) Ben de tahlil ve kültür yaptıracağım yine.. Bu aylarda çok görülüyormuş çünkü..
canımcım anladım
benim doktorum hiç bir şey söylemedi
ne boy ne kilo ne ölçüm.
her şey normal dedi o kadar
Amin canım inşallah..
Bu mübarek günde hayırlı haberlerle ayrılırsın inşallah kontrolden canım..
İnşallah canım kızının böbreklerindeki genişleme durmuştur inşallah çok güzel haberler alırsın dr. dan mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allahım tüm hastalara şifa versin benimde görümcem meme kanseri bi dua da ona edelim tedavisi ağır oluyor
Bizimkinin boyu 37cm mis kilosu 1.020 acaba sizinkinin kilosu nekadar
Sanırım canım.. İnşallah hiçbirimizde birşey çıkmazbana da yapıldı. salı günü hem kan hem idrar tahlili.
bu ayda yapıyorlar demek ki
Gözün aydın canım..Maşallah kızçene..Kızlar dr dan geldim çok şükür şimdilik tehlikeli bi durum yoktakibe devam edicez :) kızım da kocaman olmuş çoook mutlu oldum Rabbim dua bekleyen herkesin gönlündekini şifasını versin inşallah
canım bebişinin kilosunu söyledi mi drKızlar dr dan geldim çok şükür şimdilik tehlikeli bi durum yoktakibe devam edicez :) kızım da kocaman olmuş çoook mutlu oldum Rabbim dua bekleyen herkesin gönlündekini şifasını versin inşallah
Kızlarrr merhabalarrr,hayırlı kandiller diliyorum herkeseee.idrar tahlili yaptırmıştım yine enfeksiyon çıktı geçen ayda çıkmıştı kutulumadım bi türlü ya ilaçta kullandım monurol şase kullandım ama faydası olmuyo sanırım.bide niye bukdr sık oluyo anlamadım? benim gibi yaşayan varmı bu durumu..bebişe zarar vercek diye çok korkuyorumm
Kızlar dr dan geldim çok şükür şimdilik tehlikeli bi durum yoktakibe devam edicez :) kızım da kocaman olmuş çoook mutlu oldum Rabbim dua bekleyen herkesin gönlündekini şifasını versin inşallah
Maşallah senin kuzucuğa bizimki cılız olacak birazKilosu 1120 gram
Doktora sormayı unuttum şimdi benimki 26 haftaliksa kilosu fazla oluyor ama 28 haftaliksa normal oluyor hangisini baz alicam kafam allak bullak oldubilemiyorum ki
bazen bebekler haftasını ileriki aylarda yakalıyor.
ileri giderken bi bakıyorsan haftasında ilerlemeye başlamış.
bazen de iri oluyor. haftasından önde gidiyor.
en iyisi beklemek canım.
senin de kandilin mübarek olsun
bol bol mola vererek gelin bari gelirken
senin en az 2 saatte bir inip yürümen lazım. dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?