- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.961
Canım umarım en kısa sürede kızın kuvözden çıkar kokusu neşesi evinizi sarar bizim de dualarımız sizinleÇook uzun zaman oldu foruma giremeyeli.. O yüzden kimselerden haberim yokk..
Ağustos annesi olacağım diye başlamıştı hamilelik serüvenim.. Fakat Haziran annesi oldum.. Haziran 2 de erken doğumla kızım dünyaya geldi.. Üzüldüm daha çok küçüktü ve daha çok zamanı vardı.. Sevindim çünkü merakla hasretle beklediğim miniğimin yüzünü gördüm..
Sağlıklı şükürler olsun ama tabi küvezde ne kadar kalacağı doktoruna bağlı..
Şimdilik bu kadar fırsat bulduğumda daha ayrıntıları yazarım.. Sizlere bu lohusalık dönemimde tek duam bebeklerinize zamanında sağlıkla kavuşmanız.. Rabbim evlatlarımızı korusun..
Canim hayirli olsun. Insallah kisa surede hastaneden cikar.Çook uzun zaman oldu foruma giremeyeli.. O yüzden kimselerden haberim yokk..
Ağustos annesi olacağım diye başlamıştı hamilelik serüvenim.. Fakat Haziran annesi oldum.. Haziran 2 de erken doğumla kızım dünyaya geldi.. Üzüldüm daha çok küçüktü ve daha çok zamanı vardı.. Sevindim çünkü merakla hasretle beklediğim miniğimin yüzünü gördüm..
Şimdilik bu kadar fırsat bulduğumda daha ayrıntıları yazarım.. Sizlere bu lohusalık dönemimde tek duam bebeklerinize zamanında sağlıkla kavuşmanız.. Rabbim evlatlarımızı korusun..
Son kullanma tarihiyle ilgili sikinti olabiliyor. Ben aldim dogumdan once doguma kadar tarihi gecti gececektiKızlar gittigidiyordan lansinoh göğüs ucu kremi sipariş vericem. Orjinali felan diyor ama arada kaldım. Bir problem olur mu 40 ml 25 lira. Sahte felan olmaz dimi yani ??????
tesekkur ediyorum ama beceremedim hamilelik takvimini bulamıyorumCanim hamilelik takviminin altinda kirmizi yaziyla: hamilelik takvimi- hamilelik gunlugunu imza alanina ekleyiniz cikiyor. Orayi tiklayip bebegin beklenen dogum tarihi yaziyorsun hepsi bu.
hoşbuldumm.ilki kız ikinci erkekhoş geldin.
bebeğni kız mı erkek mi.
Kolay gelsin canım sende gececisin benim gibiIyi geceler kizlar
Şu an herkez uyuyor bende kizimin dolabin kuruyorum
Kolay gelsin canım sende gececisin bemim gibiIyi geceler kizlar
Şu an herkez uyuyor bende kizimin dolabin kuruyorum
Tesekkur ederim canim benimKolay gelsin canım sende gececisin benim gibi
Ben sarı leblebi ile care buldum. Çok iyi geldiÇook teşekkür ediyorum İlaç kullanmayayım demiştim ama mecbur artık yapacak bişey yok
canım Allah çocuğunu biran önce sağlıkla kucağında da görmeyi nasip eylesinÇook uzun zaman oldu foruma giremeyeli.. O yüzden kimselerden haberim yokk..
Günaydın canııııımGünaydın hamişler
aynen banada öyle ded,bnmki de en 15-20arası dedi bakalm seninle yakın tarih cnm
Merhaba arkadaslar,
30. haftanin icindeyiz dunden beri zaman zaman sol kasigimda ve karnimin alt tarafinda agri hissediyorum. Dr'a gitmelimiyim boyle bir sorun yasayan var mi? Agrilar dayanilmaz derecede degil ama yine de kaygilaniyorum usuttum mu acaba?
Selamlar
Çook uzun zaman oldu foruma giremeyeli.. O yüzden kimselerden haberim yokk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?