- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Evet bende yemek yiyebilmek ne Allahın insanlara verdiği bir lutufmus diyorum, yiyememek çok fenaGunaydin herkese.Mutlu, sorunsuz ve keyifli bir hafta olsun hepimiz icin.ben de balığı cok sevmeme rağmen simdi dusuncesi bile kötü geliyor. Süt de rahatsiz ediyor.bir seyi caninin istemesi büyük lüksmüş:)
bu cümlelerin akabinde saglikla dogsun da raziyim cumlesini de ekleyim ortak fikir olarak.
Valla çok doğru diyorsun benimde hayal ettiğim gibi olmadı bu is bende eşimi geceleri canım sunu istedi diye biraz kullanmayı planliyordum ama olmadıyani anlamıyorum ki... gecenin bi yarısı kadınların eşlerini yataktan kaldırıp markete manava göndermesi falan şehir efsanesi miymişyoksa biz mi öyle bi hamileliğe denk gelemedik... hiç düşündüğüm gibi bi dönem diilmiş ucunda şu minnaklar da olmasa.... oyyy yerim onları ben...
Valla benimde çok pişman etmisligim var :) bana herkes psikolojik diyor ama değil sadece kardeşim anlıyor beni bide doktorum sanırım bu genetik olabiliyor annem ve kardeşim de boyle geçirdi benim kardeşime midem bulanıyor diyorum abla seni anlıyorum ama bebeğini kucağına alınca unutacaksin diye moral veriyorEvet onu bende anlamıyorum. Yiyemiyorum dediğimde ooo öyle olmaz yiycen sonra istersen ...... diyorlar öyle olmuyor deyince nazlaniyorsun diyorlar. Gerçekten kadınlar bile anlamıyor. Eşim benide Dr a şikayet etti ama kendimi zorlayıcı yemek için pişman oldu. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Geçmiş olsunbenimde faranjitim costu yine öksürük sesim gitti poff ya hep sikayet hep sikayet bir günde bugün bomba gibiyim diyemiycez galiba
Istah patlamam bir iki gun surdu benim sonraa normale dondum ben. Sut icmiyorum, hem cok gaz yapiyor hem de uht gormus, laktozsuz vs sutun faydasina inanmiyorum. Yogurt da gaz yapiyor yiyemiyorum, benim gaz sorunum ciddi boyutlarda..
doktor(figen hn) calsium hapi verdi osteocare diye, daha almadim ama sut icemeyenlere tavsiye ederim.
Kızlar sizin tansiyonunun kaç çıkıyor yazmıştım ama cvp veren olmadı
Yok canım, şehir efsanesi değilmiş. 6 aydan sonra oluyormuş o aşerme. Nisan gibi bulması ne zor düşünüp istemek lazımyani anlamıyorum ki... gecenin bi yarısı kadınların eşlerini yataktan kaldırıp markete manava göndermesi falan şehir efsanesi miymişyoksa biz mi öyle bi hamileliğe denk gelemedik... hiç düşündüğüm gibi bi dönem diilmiş ucunda şu minnaklar da olmasa.... oyyy yerim onları ben...
Kızlar sizin tansiyonunun kaç çıkıyor yazmıştım ama cvp veren olmadı
Benim 1 kez 13-9 çıkmıştı tehlikeli tuzlu yeme dediler ama mecburen tuzlu yiyorum yiyebildiklerimi.Kızlar sizin tansiyonunun kaç çıkıyor yazmıştım ama cvp veren olmadı
merhaba kızlar.bende 13 haftalık hamileyim.ayrılı ultrasano girince problem olsa ne olacakki.aldırcakmıyız ki.ben kıyamam.kötü netice denirse ne yapılıyor aklıma talıldı.lütfen yardımcı olun.Kizlar 20. Hafta ayrintili usg icin onerilen unlu doktorlar var, randevulari aylar oncesinden alinan..
bu konuda fikri olan var mi? Kendi doktorunuza mi yaptiracaksiniz?
merhaba kızlar.bende 13 haftalık hamileyim.ayrılı ultrasano girince problem olsa ne olacakki.aldırcakmıyız ki.ben kıyamam.kötü netice denirse ne yapılıyor aklıma talıldı.lütfen yardımcı olun.
cevabınız için tşkler.cnm o karar seninle ilgili tabi ama en azından bir sağlık probleminin olup olmadığını bilirsek doğduğunda ona göre önlem alınabilir diye önemli bence.. İyi düşünelim iyi olsun... Allah onları sağlıkla sıhhatle bizlere kavuştursun, bahtlarını açık etsin inşallah...
Ayrıntılu ultrasona gelene kadar zaten pek çok test yapılıyor. 2li,3-lü, 4 lü gibi. Ayrıca prenatal testler de var Harmony gibi. Zaten çogu hasar 20.haftaya gelmeden tespit edilebiliyor. Dolayısıyla aldırıp aldırmama kararı daha erken teshiste kişiye bağlı olarak uygulanabilir.merhaba kızlar.bende 13 haftalık hamileyim.ayrılı ultrasano girince problem olsa ne olacakki.aldırcakmıyız ki.ben kıyamam.kötü netice denirse ne yapılıyor aklıma talıldı.lütfen yardımcı olun.
Planlanmamış ofis yoğunluğundan okuyamıyorum forumları :) Malum burayı da okuyorum çok seviyorum vaktim her olduğunda.Umarım tüm anne adaylarının sağlıkları yerinde, bebekleri keyfindedir
Lulinda maharetli gebeş, liste konusunda harikalar yaratmışsın. Zeki kadının zeki oğlu tabloları bilerek doğacak :) Her ayın hamileleri çok olsun 300lere 3000lere ilerlesin :)
Herkese sağlıklı haftalar
Başlangıcında süpermen patlaması yerine bazıları için tüpçü müdahalesi olsa da rahimdeki 9 ayı 4 dakikaya sığdırıp anlatmışlar. Genital organ belirmesinde direkt Lulinda geldi aklıma "maşallahlı pipiden" :)
Cinsiyetlerin niye hemen net şekilde belirtilmediğini de biraz anlatıyor.
Sevgiler
Selam canım, hoşgeldin tekrar aramıza. Özletme kendini. Harika bir video, çok teşekkürler.Planlanmamış ofis yoğunluğundan okuyamıyorum forumları :) Malum burayı da okuyorum çok seviyorum vaktim her olduğunda.Umarım tüm anne adaylarının sağlıkları yerinde, bebekleri keyfindedir
Lulinda maharetli gebeş, liste konusunda harikalar yaratmışsın. Zeki kadının zeki oğlu tabloları bilerek doğacak :) Her ayın hamileleri çok olsun 300lere 3000lere ilerlesin :)
Herkese sağlıklı haftalar
Başlangıcında süpermen patlaması yerine bazıları için tüpçü müdahalesi olsa da rahimdeki 9 ayı 4 dakikaya sığdırıp anlatmışlar. Genital organ belirmesinde direkt Lulinda geldi aklıma "maşallahlı pipiden" :)
Cinsiyetlerin niye hemen net şekilde belirtilmediğini de biraz anlatıyor.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?