Listede ilk 20de bebişinin cinsiyeti belli olmayan arkadaşlar, nerelerdesiniz?
Listede ilk 20de bebişinin cinsiyeti belli olmayan arkadaşlar, nerelerdesiniz?
Duygularima tercuman olmussun :)
Canım kendini zorla 17.haftadasın ben liste hazırladım ne yersek kardır..iyi yıkanmış dereotu roka sütten daha çok kalsiyummuş dene..Ben hic sut icemiyorumyogutta yiyemiyorum belki ayran günde 1 tane valla internette omega alin bu haftadan itibaren diyor ama ne ceviz ne balık nede sebze yiyebiliyorum ette yiyemiyorum eskiden hayatımın anlamı olan yemekten simdi nefret ediyorum aç kalınca da midem bulanmasa hic yemeyecegim
opera kac kilo aldin balım?? Benim bu sabahki ölçümüme gore 6 kg oldu.. bu gidişle cok fena yuvarlanicam sanırım.
Bi de soylemeyim dedim ama dayanamadim. 4 lu testimizde sorun cikti. usg olcumune gore degerlendirildiginde bebek 17+3 günlük, sat a gore 16+2.
iki ayri rapor düzenlemişler. 17+3 e gore riskler dusuk. Ama 16+2 ye gore noral tüp defekti yuksek risk 1:357.. yuregimiz agsimiza geldi. Sonucu aliralmaz istanbulu aradim kuzeni.. mom degeri 2.50 nin altindaysa yuksek riskten soz edilemez, ayrica 1:357 yuksek bir risk degil. 1:250 den dusuk olursa yüksek risk olur ama usg ile kesin sonuc görülür dedi.. bu laboratuvarlarin benimle ne alip veremedigi var acep?? Aglamaktan yüzüm gözüm şişti sabahtan beri..
Bebeğimin biri kız çok istiyodum mutlu oldum cicili bicili şeyler alırım..
diğeri uyuyodu göremedik hiç istifini bozmadı dürtse de doktor..saglıklı olsunlar yeterr tabi...
Canım ikisini hep ayrı çekip veriyo tek karede isticem diğer gidişimde..bi de hiç net değil cihazdan mı kaynaklı bilmiyorum..sana atarım mesaj olarak mutlaka burda koymasam da ..sizinkiler net miTebrik ederim canim.. sen de erken ogrenmissin, ikizlerin usg goruntusunu paylassana burdan, cok inanilmaz geliyor bana :)
Canım ikisini hep ayrı çekip veriyo tek karede isticem diğer gidişimde..bi de hiç net değil cihazdan mı kaynaklı bilmiyorum..sana atarım mesaj olarak mutlaka burda koymasam da ..sizinkiler net mi
Canıkom üzme kendini. Kuzen en güzel açıklamayı yapmış. 1:357 yüksek değer değildi zaten.opera kac kilo aldin balım?? Benim bu sabahki ölçümüme gore 6 kg oldu.. bu gidişle cok fena yuvarlanicam sanırım.
Bi de soylemeyim dedim ama dayanamadim. 4 lu testimizde sorun cikti. usg olcumune gore degerlendirildiginde bebek 17+3 günlük, sat a gore 16+2.
iki ayri rapor düzenlemişler. 17+3 e gore riskler dusuk. Ama 16+2 ye gore noral tüp defekti yuksek risk 1:357.. yuregimiz agsimiza geldi. Sonucu aliralmaz istanbulu aradim kuzeni.. mom degeri 2.50 nin altindaysa yuksek riskten soz edilemez, ayrica 1:357 yuksek bir risk degil. 1:250 den dusuk olursa yüksek risk olur ama usg ile kesin sonuc görülür dedi.. bu laboratuvarlarin benimle ne alip veremedigi var acep?? Aglamaktan yüzüm gözüm şişti sabahtan beri..
Benim Acıbadem deki çok net. Tüp bebk doktorundaki eh işte.Canım ikisini hep ayrı çekip veriyo tek karede isticem diğer gidişimde..bi de hiç net değil cihazdan mı kaynaklı bilmiyorum..sana atarım mesaj olarak mutlaka burda koymasam da ..sizinkiler net mi
Diğer sefer doktor seni gereksiz üzmüştü değil mi? Bence bunda da sonuç iyi olacak insallah.opera kac kilo aldin balım?? Benim bu sabahki ölçümüme gore 6 kg oldu.. bu gidişle cok fena yuvarlanicam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?