2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Benimde c.tesi kntrolüm var canm inş güzel haberlerle gelirimtlfnmdanmı ne yazamyorm giriş yapyrm ama bazen olmuyo beni deli ediyo diyelimki cevap vermk istediğim bir konu oluyo ay çok uğraşyrm olmuyo sonra oldğnda konu çoktan kapnmş oluyo

bende çarşamba gidicem doktora.ikili test sonucunuda öğrencem herşey iyidir. Eğer gösterirse belki cinsiyetini öğrenebiliriz belki

Canım kendini zorla 17.haftadasın ben liste hazırladım ne yersek kardır..iyi yıkanmış dereotu roka sütten daha çok kalsiyummuş dene..

Bebeğimin biri kız çok istiyodum mutlu oldum cicili bicili şeyler alırım..
diğeri uyuyodu göremedik hiç istifini bozmadı dürtse de doktor..saglıklı olsunlar yeterr tabi...

opera kac kilo aldin balım?? Benim bu sabahki ölçümüme gore 6 kg oldu.. bu gidişle cok fena yuvarlanicam sanırım.
Bi de soylemeyim dedim ama dayanamadim. 4 lu testimizde sorun cikti. usg olcumune gore degerlendirildiginde bebek 17+3 günlük, sat a gore 16+2.
iki ayri rapor düzenlemişler. 17+3 e gore riskler dusuk. Ama 16+2 ye gore noral tüp defekti yuksek risk 1:357.. yuregimiz agsimiza geldi. Sonucu aliralmaz istanbulu aradim kuzeni.. mom degeri 2.50 nin altindaysa yuksek riskten soz edilemez, ayrica 1:357 yuksek bir risk degil. 1:250 den dusuk olursa yüksek risk olur ama usg ile kesin sonuc görülür dedi.. bu laboratuvarlarin benimle ne alip veremedigi var acep?? Aglamaktan yüzüm gözüm şişti sabahtan beri..

Ah kiyamam yaaa.. nasil da insanlarin hayatlarini bir anda zindan edebiliyorlar di mi..
En tarafsiz ve durust yorumu kuzenin yapar ve o yapmis zaten.. her sey yolunda gidiyor uzme sen kendini.
ben sabah tartilmama gore 2,7 kg almisim. Ama inan haftasonu disardaydik hep yemek yok diye, yemekler tika basa, ustune kaymakli tatlilar pastalar.. bugun itibari ile dengeli beslenme alarmi verdim. Artik her hafta yarim kilo almaliymisiz, benim gaz sorunum da var ya, gobegimi gorsen 3 aylik demeye utaniyorum, en az 5 aylik gobegi

Bebeğimin biri kız çok istiyodum mutlu oldum cicili bicili şeyler alırım..
diğeri uyuyodu göremedik hiç istifini bozmadı dürtse de doktor..saglıklı olsunlar yeterr tabi...

Tebrik ederim canim.. sen de erken ogrenmissin, ikizlerin usg goruntusunu paylassana burdan, cok inanilmaz geliyor bana :)

Tebrik ederim canim.. sen de erken ogrenmissin, ikizlerin usg goruntusunu paylassana burdan, cok inanilmaz geliyor bana :)
Canım ikisini hep ayrı çekip veriyo tek karede isticem diğer gidişimde..bi de hiç net değil cihazdan mı kaynaklı bilmiyorum..sana atarım mesaj olarak mutlaka burda koymasam da ..sizinkiler net mi

Canım ikisini hep ayrı çekip veriyo tek karede isticem diğer gidişimde..bi de hiç net değil cihazdan mı kaynaklı bilmiyorum..sana atarım mesaj olarak mutlaka burda koymasam da ..sizinkiler net mi

Valla florence nightingale makinalari da net degil ama memorialde bir resimler veriyor doktor gayet net. Acibademinkiler de cok net oluyor. Sen nereye gidiyordun?

Canıkom üzme kendini. Kuzen en güzel açıklamayı yapmış. 1:357 yüksek değer değildi zaten.
Kiloya dikkat. Yürüyüş yapamıyor musun? Ya da pilates yoga falan yok mu oralarda?
Ben bu sabah tartıldım. Hala aynı ama ben de yemek konusunda problemliyim maalesef. Yavaş yavaş düzeliyor.

Aslinda yememde baslarda artis oldu. Simdi normal. Hamile degilken ne kadar yiyorsam yine ayni yiyorum. Yoga plates yok ama internetten bakio yapcam. Yürüyüş icin havalarin düzelmesini bekliyorum. Cok rüzgâr var son zamanlarda.

20-21. haftalarda bebekler 500gr civarı oluyormuş. 16-17 de 150-200 gram. 3 haftada ne çabuk büyüyor, çok şaşırdım.

Bende daha hoc almamışim hatta 1 kg da vermişim dr vitamin verdi ilk basta kilo yapar diye vermek istememisti ama bu sefer al dedi bebik iui sukur ama bana 10 gun sonra bi ayrıntılı bakalim dedi benim gobisten pek goremiyoda herseferinde kızıyor

Merhaba kizlar,
Yoga egitmenimizin yeni actigi sinifi paylamak istedim sizinle. Ucretsiz olacakmis.

Diğer sefer doktor seni gereksiz üzmüştü değil mi? Bence bunda da sonuç iyi olacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…