2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

canım bende transferin 8.günü kan tahlli yaptırmıştım değerim 73 çıkmıştı.tek embriyo.

I imgednz aynen canim.. bu sefer de laboratuvarim azizligi.. doktor bence sıkıntı yok ama sonucu paylasmak zorundayim dedi. Istanbul da sorun yok deyince rahatladik.
sevcanf canim Rüzgar Efendinin tekmeleri disardan hissedilmeye basladi.. onun keyfi yerinde Maşallah..
az once elim karnimda oturuyordum ki elimle hissettim harekerti.. bir iki defa daha yapinca babamizi cagirdim ama ona yapmadi

yapmazlar cnm bende hissediyorum babasi gelince naza çekiyor hemen kizim nazli biraz senin kac gr olmus

Canm kıyamam o duyguyu çok iyi bliyrm.söylemştim benm 2.li testim yüksek risk çktı bakalm c.tesi 4 test yaptrcaz sanrm.çok şükür ki senn sorun yokmş sorunlu dr kurtuldun derken şimdide sorunlu labratvr hiç takma kafana şanslsnki istanbuldaki kuzenn bilip yardımcı oluyo Allah evlatlarımıza sağlık versin inşaAllah amin amin

OTE="asmakilit, post: 39593685, member: 639105"] sevcanf canim ayin 14unde gitmistik o gun 141 gr di..
quzu tatlim senin de yuregini ferahlatacak haberlerini alicaz eminim.. 4lu testin sonucunu bana da yollarsan yorumlatabilirim.[/QUOTE]
inşaAllah cnm hayırlısıyla testlrmi yapm sonucumu mutlaka sizlerle paylaşcam.bütün annelere hayırlı gecelr güzel uykular güzel sabahlara uyanmak dileğiyle

Canım üzülme bak riskin yüksek değil. Geçecek hepsi ve bebeğin kucağında emzirirken herşeyi unutacaksın:)

Ya bu kahverengi lekeler normal mi kizlar dun doktora gittim hicbisey vermedi.6. Haftasindayim gebeligimin

Merhaba,

Kızımız geliyor, ismi ADA olacak:))

Sevgiler,

tebrik ederim, ben de kisa isimleri seviyorum max. 4 harfli olsun istiyorum

Gunaydin guzell annecikler bugun kontrol gunumuz ck heycanliyim :) ♡

Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz :)

Ya bu kahverengi lekeler normal mi kizlar dun doktora gittim hicbisey vermedi.6. Haftasindayim gebeligimin

kahverengi lekelenmeleri normal karsiliyor doktor, kimisi progesteron hapi veriyor, istirahat edip yormamaya calis kendini. Bu arada hamilelik takvimin 8. Hafta gorunuyor sen 6. Hafta demissin.

Evet o takvim i yeni kullanmaya basladim 6 haftalik birine baktim oyle yaptim ama yanlis yaptim sanirim

Yaaa cok heycanli buarada sonuc ins sikintizmis cnm boswer sen lab raporunu dr lar in dedigine bak uzme kndini sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…