canım bende transferin 8.günü kan tahlli yaptırmıştım değerim 73 çıkmıştı.tek embriyo.şubat 14 de tüp bebek tarnsefirim yapıldı dayanamdım bugun kan testi yaptırdım değerim 0.393 cıktı doktor gebelik varda diyemeyiz yokda diyemeyiz dedi 100 olursa ancak hamile deriz dedi ama kan degerim yükselebilirmiş şimdi ben kacıncı gün testi yaptırmış oldım eğer transfer edilen günü sayarsak dokuz ama saymassak sekizinci gün ben normalde bu perşembe kab verecektim ama dayanamadım gittim verdim ve 0.393 cık acaba bu degerin test gümüme kadar bine ulaşırmı bu labaratuvar bin olunca hamile diğiruz dedi sizinkiler gibi 64 fala gibi rakalarla calışmıyolarmış sabah doktorumun yanına gidecegim ya nasip allahım boşa cıkarmaz inaşşalllah umutlarımızıbilgisi olan varmı bu konuda
5.gün embriyosuydu ama.canım bende transferin 8.günü kan tahlli yaptırmıştım değerim 73 çıkmıştı.tek embriyo.
I imgednz aynen canim.. bu sefer de laboratuvarim azizligi.. doktor bence sıkıntı yok ama sonucu paylasmak zorundayim dedi. Istanbul da sorun yok deyince rahatladik.
sevcanf canim Rüzgar Efendinin tekmeleri disardan hissedilmeye basladi.. onun keyfi yerinde Maşallah..
az once elim karnimda oturuyordum ki elimle hissettim harekerti.. bir iki defa daha yapinca babamizi cagirdim ama ona yapmadi
Canm kıyamam o duyguyu çok iyi bliyrm.söylemştim benm 2.li testim yüksek risk çktı bakalm c.tesi 4 test yaptrcaz sanrm.çok şükür ki senn sorun yokmş sorunlu dr kurtuldun derken şimdide sorunlu labratvr hiç takma kafana şanslsnki istanbuldaki kuzenn bilip yardımcı oluyo Allah evlatlarımıza sağlık versin inşaAllah amin aminopera kac kilo aldin balım?? Benim bu sabahki ölçümüme gore 6 kg oldu.. bu gidişle cok fena yuvarlanicam sanırım.
Bi de soylemeyim dedim ama dayanamadim. 4 lu testimizde sorun cikti. usg olcumune gore degerlendirildiginde bebek 17+3 günlük, sat a gore 16+2.
iki ayri rapor düzenlemişler. 17+3 e gore riskler dusuk. Ama 16+2 ye gore noral tüp defekti yuksek risk 1:357.. yuregimiz agsimiza geldi. Sonucu aliralmaz istanbulu aradim kuzeni.. mom degeri 2.50 nin altindaysa yuksek riskten soz edilemez, ayrica 1:357 yuksek bir risk degil. 1:250 den dusuk olursa yüksek risk olur ama usg ile kesin sonuc görülür dedi.. bu laboratuvarlarin benimle ne alip veremedigi var acep?? Aglamaktan yüzüm gözüm şişti sabahtan beri..
tatlım benim degerim 0.393 senin sadece 73 galiba 0 yok demicanım bende transferin 8.günü kan tahlli yaptırmıştım değerim 73 çıkmıştı.tek embriyo.
Harika, gözünüz aydın:)Merhaba,
Kızımız geliyor, ismi ADA olacak:))
Sevgiler,
opera kac kilo aldin balım?? Benim bu sabahki ölçümüme gore 6 kg oldu.. bu gidişle cok fena yuvarlanicam sanırım.
Bi de soylemeyim dedim ama dayanamadim. 4 lu testimizde sorun cikti. usg olcumune gore degerlendirildiginde bebek 17+3 günlük, sat a gore 16+2.
iki ayri rapor düzenlemişler. 17+3 e gore riskler dusuk. Ama 16+2 ye gore noral tüp defekti yuksek risk 1:357.. yuregimiz agsimiza geldi. Sonucu aliralmaz istanbulu aradim kuzeni.. mom degeri 2.50 nin altindaysa yuksek riskten soz edilemez, ayrica 1:357 yuksek bir risk degil. 1:250 den dusuk olursa yüksek risk olur ama usg ile kesin sonuc görülür dedi.. bu laboratuvarlarin benimle ne alip veremedigi var acep?? Aglamaktan yüzüm gözüm şişti sabahtan beri..
Benim 6. Gun degerim 0.947 idi.. bence cok erken.. en erken 10. Gun yapilmali..tatlım benim degerim 0.393 senin sadece 73 galiba 0 yok demi
Merhaba,
Sevgiler,
Merhaba,
Sevgiler,
Gunaydin guzell annecikler bugun kontrol gunumuz ck heycanliyim :) ♡
Ya bu kahverengi lekeler normal mi kizlar dun doktora gittim hicbisey vermedi.6. Haftasindayim gebeligimin
Yaaa cok heycanliI imgednz aynen canim.. bu sefer de laboratuvarim azizligi.. doktor bence sıkıntı yok ama sonucu paylasmak zorundayim dedi. Istanbul da sorun yok deyince rahatladik.
sevcanf canim Rüzgar Efendinin tekmeleri disardan hissedilmeye basladi.. onun keyfi yerinde Maşallah..
az once elim karnimda oturuyordum ki elimle hissettim harekerti.. bir iki defa daha yapinca babamizi cagirdim ama ona yapmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?