2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Rüyamda seni gördüm, bizimki kızmış diyordun:) Hayrolsun

Bu hafta cuma günü ofisimi kapatıyorum Taşınma telaşı, hüznü ve yorgunluğu var. Sanki 15 yılın yorgunluğu.
2 elemanım ofisten çıkan malzemeleri alarak kendi işlerini kurmaya karar verdi. Biri de 2 hafta sonra yeni işine başlayacak. En azından onlar adına kafam rahat.
Son siparişimi de yarın teslim ediyorum. Ondan sonra sen sağ ben selamet:)
15 yıl sonra ilk kez ev günlerim başlayacak. İnşallah sıkılmam, hiç alışkın değilim.

Hakkında hayırlısı olsun.Bu aralar evde olup dinlenmek,kendine vakit ayırmak iyi gelicektir bence.Hayırlısıyla doğumdan sonra ne güzel tamamen bebeğinle ilgilenirsin,sıkılırsanda bir şekilde evden devam edersin belki

Sıkılmaya çok vaktin olmayacak sanki. Hem takip ettiğim kadarıyla birçok uğraşın da var. Bi de Ali var .

hayırlı olsun diyelim o zaman... Anneliğin keyfini çıkar. hem de kaç kişinin kendi işini kurmasına vesile olmuşsun ne güzel.. bu arada neyle uğraşıyodun? bnm de en çok istediğim kendi küçük işletmemi kurmak. ufak bir pansiyon ya da 5-6 odalı butik bir otel... bahçesinde tamamen organik ürünler yetiştirip misafirlere onları sunacağım... insanın zamanla idealleri de daha mütevazi hale geliyo.. zamanında üst düzey yöneticilik hayallerim bile vardı... şimdi ülke koşullarında trafikten, iş hayatından, kapitalist sistemden nefret eder hale geldim. nerden nereye.. hey gidi...

off içimi dökesim varmış

Teşekkürler.Evden devam etmesi çok zor ama denenebilir başka yöntemlerle.

Sıkılmaya çok vaktin olmayacak sanki. Hem takip ettiğim kadarıyla birçok uğraşın da var. Bi de Ali var .
Biraz spora veririm kendimi. Aslında bahçe işlerini çok seviyorum ama hamileyken çapa, eğil kalk zor olur. Ha kocaya talimat verebilirim o ayrı:)

Sağol canım. Ben moda ve çanta tasarımcısıyım. Kendi markalarım da var. Başka müşterilerime toptan bayan giyim de üretip satıyordum. Evden konfeksiyon kısmını yürütmek imkansız ama çanta kısmına belki devam edebilirim. Ilerde zaten konfeksiyona dönmeyi düşünmüyorum. 5 yıl sonra ( eşim emekli olunca, anam yaşlar da çıkıyor:) ) zaten Istanbul da yaşamayı düşünmüyoruz. O zaman senin butik otel, restoran ve ya tarım işlerine bizim de hevesimiz var. Burda da küçük bir bahçemiz var. Yerel tohumlarla ufak ufak birşeyler yetiştiriyoruz.

Sağol canım. Ben moda ve çanta tasarımcısıyım. Kendi markalarım da var. Başka müşterilerime toptan bayan giyim de üretip satıyordum. Evden konfeksiyon kısmını yürütmek imkansız ama çanta kısmına belki devam edebilirim. Ilerde zaten konfeksiyona dönmeyi düşünmüyorum. 5 yıl sonra ( eşim emekli olunca, anam yaşlar da çıkıyor:) ) zaten Istanbul da yaşamayı düşünmüyoruz. O zaman senin butik otel, restoran ve ya tarım işlerine bizim de hevesimiz var. Burda da küçük bir bahçemiz var. Yerel tohumlarla ufak ufak birşeyler yetiştiriyoruz.[/QUOTE]

ayy ne güzel. umarım herkes bir gün istediği işi yapar.. sanırım çocuk sahibi olunca daha bi önem kazanıyor insan hayatında huzur...

ayy ne güzel. umarım herkes bir gün istediği işi yapar.. sanırım çocuk sahibi olunca daha bi önem kazanıyor insan hayatında huzur...[/QUOTE]
Kesinlikle:) Inşallah sen de kavuşursun hayallerine iş konusunda. Ama şimdiden Söyleyeyim, kendi işini yapmak başkasının yanında çalışmaktan 10 kat daha zor. Hele yanında eleman çalışıyorsa.

ayy ne güzel. umarım herkes bir gün istediği işi yapar.. sanırım çocuk sahibi olunca daha bi önem kazanıyor insan hayatında huzur...
Kesinlikle:) Inşallah sen de kavuşursun hayallerine iş konusunda. Ama şimdiden Söyleyeyim, kendi işini yapmak başkasının yanında çalışmaktan 10 kat daha zor. Hele yanında eleman çalışıyorsa.[/QUOTE]

evet tahmin edebiliyorum. aslında biraz da o yüzden erteliyorum. şimdi başkasına çalışıyoruz ama en azında eve gidince ya da haftasonu tatilde bayramda kafamız rahat. kendi işin olunca kafan hep meşgul... onun da ayrı güzellikleri var tabi..

Acıbadem online ın gebelik takibine göre 16. Hafta:

Bebeğinizi neler bekliyor?
Bu hafta bebeğiniz hızlı bir büyüme evresine daha başlıyor. Önümüzdeki hafta içinde boyu ve kilosu ikiye katlanacak. Gözleri ve kulakları yerine geçerkenn ve kafası daha dik duracak. Kafatası ve saç derisi hatta ayak tırnakları bile oluşmaya başlayacak. Daha heyecan verici haber ise minik kalbinin kan pompalamaya başlamış olması. Büyüklüğünü merak ediyorsanız şimdilik bir avokado kadar diyebiliriz.

Bebeğinizin hareketlerini çok az da olsa hissetmeye başlayabilirsiniz; ama hareket olmazsa da paniğe kapılmayın. Çünkü ilk gebeliklerde bu süreç 20. haftaya kadar uzayabilir.

Bu haftada bebeğiniz rahim içerisinde kafasını oynatabilir. Bu hareket bebeğinizin sinir kaslarının gelişiminin başladığına dair bir belirtidir. Bebeğinizin cinsiyet tespiti bu haftada tam olarak belli olabilir. Alışverişe başlayabilirsiniz.

Sizi neler bekliyor?
Hamilelik sırasında normal olarak lökore denilen ince, beyazımsı bir akıntı oluşur.Hamileliğiniz devam ederken bu akıntının fazlalaştığını fark edebilirsiniz. Eğer akıntınız renk değiştirirse (sarı ya da yeşilimtırak olursa), koyulaşırsa, yanma kaşıntı eşlik ederse veya idrara çıkarken ağrı olursa doktorunuzla temasa geçin. Bunlar üzerine düşünülmesi gereken semptomlar olabilir. Öte yandan doktorunuz gerekli görürse üçlü tarama testinizi bu haftalarda yaptırabilirsiniz.

Bu haftadan itibaren kalbiniz hamileliğinize destek vermek için yüzde 40-50 daha fazla çalışacaktır. Genel olarak bu ilave iş yükü problem oluşturmaz; sağlıklı bir kalp artan taleple başa çıkabilir.

Geriden takip ediyor. Ben haftaya giremeden okumaliyim ki yarari olsun, ne yaşayacağımı bileyim.. di mi ama..

Kızlar benim geçenlerde uzun zaman önce kanal yapılan dişim vardı.birşey yerken böle kırıntı gibi iki üç parça geldi.sonradan farkettim sağ en arkadaki dişin bir önündekinde kırık olmuş küçük.ama son dişide etkilio tam arası yediklerim oraya giriyor.dişlerimi fırçalıyorum ama tekrar baktığım zana arayı tekrar temizlemek zorunda kalıyorum.yarın doktoruma sorucam diş doktoruna gidibilir miyim diye belki geçici olarak birşey yapabilir hamilelikte diş hassasiyetinin daha çok olduğunu biliyorum genelde diş eti problemi oluyomuş benimki biraz değişik oldu.doktora gitmek te doğru olurmu beklemem mi gerek beklersem daha mı kötü olur ilerde kafamda deli sorular..bide size şey sorucam florür içermeyen diş macunu mu kullanmamız gerekiyor siz hangi diş macununu kullanıyorsunuz

@sevcanf canim ayin 14unde gitmistik o gun 141 gr di..
@quzu tatlim senin de yuregini ferahlatacak haberlerini alicaz eminim.. 4lu testin sonucunu bana da yollarsan yorumlatabilirim.
Bu bebişler pek Nazlı :) her doktor ayrı yüreğimizi ağzınıza getiriyorlar bir , neyse ki sorun yokmuş şükür çok sevindim adına:) benim 4 lü test 20 Mart'ta yapılacak , inşallah güzel sonuçlar alırız . :)

Hayırlı olsun ... Ne güzel yakışıklı ile kendin daha rahat ilgilenebileceksin:) olur da sıkılırsan ki fırsatın kalmaz bile ama yaparsın yine bi şeyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…