2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Rüyamda seni gördüm, bizimki kızmış diyordun:) Hayrolsun

valla bana da oyle bir sey olabilir gibi geliyor ama dun bir video izledim bebek cinsiyeti nasil anlasiliyor diye, 13-14. Haftalarda erkek bebekte yanilma pek olmaz kiz bebek sonradan erkek cikabilir, o an icin genital organ usg goruntu kesitinde cikmayabilir diyordu. Kiza daha yakindim degisse de uzulmem sevinirim

bnm bildiğim opera 3 hafta dayanamaz, araya iki doktor daha sıkıştırırdı... Annelik yavaş yavaş sabırlı olmayı mı öğretiyo ne

evet ben de sasiriyorum ama bilmemek mutlulukmus bea :)

Hayırlı olsun ... Ne güzel yakışıklı ile kendin daha rahat ilgilenebileceksin:) olur da sıkılırsan ki fırsatın kalmaz bile ama yaparsın yine bi şeyler :)
Nasıl oldun canım. Aklimdaydin baktım burdasin o halde her şey yolunda inşallah.benim minik leke olabiliyor arada kahverengi. Kanama gecti.Korku geçmiyor ama.haftaya pztesi kontrol var.sabırsızlıkla bekliyorum.

Kızlar merhaba, saçını boyatan var mı? Ben hiç boyatmadım ve artık iğrenç hale geldiler. Naapsam, bilemedim..

Kızlar merhaba, saçını boyatan var mı? Ben hiç boyatmadım ve artık iğrenç hale geldiler. Naapsam, bilemedim..
Ben amonyaksız boyayla sadece şakaklarımdaki beyazlara sürdüm canım sacım koyu kahve diye 15dakikada tuttu önce soğuk suyla akıttım deriye geçmesin diye sonra yıkandım önemli olan kokusunu almamak zaten kana karışma miktarı çok az beyazın çoksa boya benim göze batıyodu psikolojimi topladı içim de rahat şahsen...

Tansiyonum 13 çıkıyo genelde 14üstü zararlıymış eskiden hep düşerdi eve tansiyon aleti alcaz ne alalım bilmiyoruz doktorum bilekten al dedi ama sizlerde var mı öneriniz ne acaba

Tansiyonum 13 çıkıyo genelde 14üstü zararlıymış eskiden hep düşerdi eve tansiyon aleti alcaz ne alalım bilmiyoruz doktorum bilekten al dedi ama sizlerde var mı öneriniz ne acaba
Bende medisana diye bir marka var.Omron marka olabilir.benim de dün sağlık ocağında ölçütler. Normalde 9\6 civarıdır düşüktür dedim ama 12\7 çıktı. Tuzlu yeme ve arada olctur dedi Dr. Evinde bulunması iyi olur.simdi olctum 13\10 çıktı hayret

Çok soru sordum bugun ama bana elevit yazdı yerine decavit aldım elevitte domuz katkısı varmış diye...bi de demir hapı verdi gunde 1tane..bunlar mecburi mi kilo yapıyo mu yani vitamin şart mı acaba

Medical ürünler satan bi tanıdığım omron markayı önermişti.babama da eczacı omron alin demiş. Daha iyi diye biliyorum. Benim evdeki koldan otomatik ölçüm yapanlardan internette medical park doktoru bilekten ölçümlerde yuksek tansiyonu daha yuksek ölçtüğü,hassasiyetini daha az olduğunu söylemiş.kol çok sismansa ancak bilekten tercih edin demiş.

Benim tansiyon aletim braun, cok memnunum, bilekten olcen.
ates olcerim arzum, kulaktan ve alindan olcuyor ayrica mama sicakligi olcme ozelligi var, gelecege yatirim diye almistim gecen sene
vitamin olarak elevit ve gynoferrosanol kullaniyorum, gynoferrosanol da folik asit, b12 ve demir var
kilo aldiriyor mu bilmem zaten almiyor muyuz:)

Bu ay 28 çekiyor ya, 2 Mart pıt diye gelecek. 3 hafta olmuyor yani benim açımdan.

Kizlar son günlerde inanilmaz agresifim.. mufettis var dairede.. kosturmadan öldüm. Bi de akli kıtlarin arkasini toparlama var ki cabasi.. surekli kufur eder haldeyim.. Derhal sakinlesmem lazim bu kadar stres oğluma zarar verecek.. var mi onerisi olan?? Çay, ot, Çor, çöp..

Kizlar geldim dr dan minigim buyumus ck sukur hersey yolunda dedi.8 arti 5 siniz dedi. Transfer tarihine gore. 1 ay sonraya cagrdi bilmiyrm nasil dayanirm ki bi ay deyince dedim de bn istersen daha erken de gelebilirsin sen bilirsin ama 15 gunden erken gelme dedi. Ee ikili test dedim iste bi ay sonra geldiginde istiycm onu dedi. E kizlar Lulinda cnm ozellikle ikimizde guvenc beyin hastasi oldugumuz icin soruyorum sana 12 . Hfta ikili test icin gec degilmi? Senden nzmn istemisti?

Ben de netten brauna baktım bilekten yanıltıyo dediler ama gittiğim doktor da bilekten al dedi..
kilo henüz almadım ama zaten kiloluyum 10kiloyu geçmek istemiyorum bu vitamin iştah açıyomuş galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…