Benim doktorum da 14 martta çağırdı. 20. Hafyanin sonu gibi olcak.
Günaydın canım enson işte gittiğimde erkeğe benziyor dedi 1ay sonra kontrole geldiğinde netlestiririz dedi 1ay çok uzun dayanamıyorum bekliyorum ayin 7sinde saat 1de randevum bakalım ozaman netleşecek canım
oyy çok tatlısınız.. göbekler de öylebnmki de yavaştan çıkmaya başladı da hareket hissetmek için sabırsızlanıyorum artık. Dedim akşamki liverpool maçında kesin bi sevinç ibaresi gösterir ama sıpadan daha ses soluk yok maç heyecanını bile yemedi:)
valla ben 20. haftadan önce hareket hissedecegimi sanmıyorum
Ya öyle yakalarlar işte:) Çok sevindim herşeyim yolunda olmasına. Uzun zamandır gelmeyince insan korka korka soruyor. Kızımızı da aldım listeye:)Çok uzun zamandır giremedim.hemen de yakalandık. Çarşamba randevumuz vardı. Her şey yolundaymis. 12. Hafta d söylendiği gibi bebegimiz kızmış
Günaydınlar, kızlar erkekleri solladı:)
esilaecrin nasıl oldun? Kızlar haberiniz var mı?
@antalya2011 Bugünü kolaylıkla atlatmanı diliyorum canım. İnşallah güzel bir sonuç alacaksın ve sağlıkla kucaklayacaksın.
Ölçmek iyi fikirmiş. Ben de ölçeyim:)Kızlar gülmeyin ama ben anlayamıyorum göbeğim çıktı mi çıkmadı mi diye iki hafta önce aldım elime mezureyi ölçtum karnimi tam göbek deliginin üzerinden92cikmisti ki zaten gobisliydim bugün tekrar baktım 95 olmuş demekki büyüyormus. Neyapcan işte 5yildir bekleyince
Aman çok sevindim. Dinlensin bol bol.Canim esilaecrin çok iyi Allaha Şükür bebekte. konustuk hafif lekelenme devam ediyor ama çok şükür iyi doktordan gelmişti evinde dinleniyor hareketlerine çok dikkat ediyor
canım bende sizleri özlüyorum ancak farmlarınızı okuyacak zaman yaratıyorum şu sıralar malum eşim hep yanımda ve şu an benim ona ihtiyacım olduğu kadar şahsı nedenlerden dolayı desteklemem gereken sorunları var o nedenle ancak tel. dan formda yazılanları takip ediyorum ordanda cevap yazmam çok zor oluyor.şimdi alışverişe gönderdim de biraz bilgisayardan kontrol edip cevap yazabildim.Senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim. Arada mesaj at, ses ver ama. Özlüyoruz. Mart ın ilk haftası epey kişinin cinsiyetleri netleşecek:)
Kizlar size de miniklerinize de masallah :) cok tatlisinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?