2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Coook cok eskiden ben universitedeyken anet.net.tr diye bi haber kanali vardi outlookda. Bir nevi facebook gibiydi.. orda böyle degisik degisik paylasimlar olurdu. Ordaki nickdi bu.. uye olurken buraya nick begendiremeyince aklima geldi.. sır manasinda kullanirdim..

Ne guzel siz görüşüyorsunuz :)) maşallah bebislere de ... Sağlıkla kocaman kocaman olsunlar ... Benim ki de yeni yeni çıkıyor , daha bi hareket de hissetmiyorum haftaya olur belki :)

Oncelikle tüm kardeslerime hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Cinsiyetleri belli olan bebeklerimizin annelerini tebrik ediyorum.
Canım nasılsın? Seninki kesinlestimi erkekmiymis kesin?

Tatlim dr umozellikle vajinadan dedi. Hem daha ck etki ediyormus hem de agizdan alindiginda sersemlik yapiyomus ama vajinadan alindiginda sarsmiyormus cnm ozmn yatarkn yapaim ama ogleni okulda nasil yapicam bilemedim simdi sen oyle diyince
valla cnm ben aşılamada kullanırken zorlanmıştım alttan geri geliyordu çünkü ya ben becerememiş olabilirim,
ben şimdi günde 1 tane akşam yatmadan önce alıyorum o yüzden sersemlik yapmıyor, ama tabi günde 3 tane olunca bilemedim, alttan zorlanırsan yinede doktora söyler ağızdan alırsın, zaten alttan jel sıkıyorsundur, duruma göre bakarsın artık

Canım nasılsın? Seninki kesinlestimi erkekmiymis kesin?

Günaydın canım enson işte gittiğimde erkeğe benziyor dedi 1ay sonra kontrole geldiğinde netlestiririz dedi 1ay çok uzun dayanamıyorum bekliyorum ayin 7sinde saat 1de randevum bakalım ozaman netleşecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…