Opera saçlarına bayıldım yaaa hep düz saçım olsun isterdim
Operacim profil Resmime bak o benim 10dk kaldiricam
Waoww saclarin ne kadar uzun, benim bu fotodakindan daha uzun olmadi hic, ilk kez uzatiyorumkeratin isini yapsan sampuan reklamindakiler gibi saclarin olur
Coook cok eskiden ben universitedeyken anet.net.tr diye bi haber kanali vardi outlookda. Bir nevi facebook gibiydi.. orda böyle degisik degisik paylasimlar olurdu. Ordaki nickdi bu.. uye olurken buraya nick begendiremeyince aklima geldi.. sır manasinda kullanirdim..Yaa bak bir de ne sorucam sana, burada herkesin adinin yani kullanici adinin asagi yukari bir anlami kestirilebiliyor, gecen gun konsere gitmistik esimle, arada cepten foruma bakmistim , 2. Yari aklima takildi durdu, asmakilit diye kullanici adi almak insanin aklina nerden gelir diye
Oy oy oy.. simdi gordum.. ay cok tatlisiniz.. memnun olduk.. göbüşler hele maşallah.. En büyük göbüş benimki ama
Canım ben dun doktora gittim 4 lu test icin , detaylı USG için 20. Haftada yaptirirsin dediharmony yapınca doktor gerek yok demişti herhalde ama yine de bi sorayım dedim, ayrıntılı ne zaman onu da merak ettim tabi.
Çok güzel cikmissiniz, gobekte bebek olunca insan göstermek istiyor tabi :)Oy oy oy.. simdi gordum.. ay cok tatlisiniz.. memnun olduk.. göbüşler hele maşallah.. En büyük göbüş benimki amaAllahim kocaman oldum
Benim esim de kiz olsaydi Ayşe koycam diyordu.. ben kesinlikle istemiyordum.. diyeceksin niye??
E benim Ayşe
Canım nasılsın? Seninki kesinlestimi erkekmiymis kesin?Oncelikle tüm kardeslerime hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Cinsiyetleri belli olan bebeklerimizin annelerini tebrik ediyorum.
Ama sana uzun sac çok yakışıyor bence, hatta bu boy çok iyiymis bende çok begendimWaoww saclarin ne kadar uzun, benim bu fotodakindan daha uzun olmadi hic, ilk kez uzatiyorumkeratin isini yapsan sampuan reklamindakiler gibi saclarin olur
Çok uzun zamandır giremedim.hemen de yakalandık. Çarşamba randevumuz vardı. Her şey yolundaymis. 12. Hafta d söylendiği gibi bebegimiz kızmışve @antalya2011
Kaçaklar aranıyor:), nerelerdesiniz?
valla cnm ben aşılamada kullanırken zorlanmıştım alttan geri geliyordu çünkü ya ben becerememiş olabilirim,Tatlim dr umozellikle vajinadan dedi. Hem daha ck etki ediyormus hem de agizdan alindiginda sersemlik yapiyomus ama vajinadan alindiginda sarsmiyormus cnm ozmn yatarkn yapaim ama ogleni okulda nasil yapicam bilemedim simdi sen oyle diyince
he iyi bari o zaman :)Yok canım başka test yok bizim. 20-21. Haftada Detaylı ultrasona girecekmişiz.
çarşamba günü doktora gidicem 18 oluyoruz, o zaman 2 hafta sonra da detaylıya gidicem kısmetseCanım ben dun doktora gittim 4 lu test icin , detaylı USG için 20. Haftada yaptirirsin dedi
Canım nasılsın? Seninki kesinlestimi erkekmiymis kesin?
Çok uzun zamandır giremedim.hemen de yakalandık. Çarşamba randevumuz vardı. Her şey yolundaymis. 12. Hafta d söylendiği gibi bebegimiz kızmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?