2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar benim ikili test sınırda çıktı 1:292 doktorum dan tel bekliyorum sanırım benden test isteyecek çok mu kötü sonucum sizce
Canm 8 snr sayılmazki 250 nin altnda snr sayılıyo sen buna üzyosun ya ben napym benm 1/102 ama yapcak bişi yok herşey Allahtan ben testlere çok güvenmiyorm bugün kntrlüm var bakalm dktrm 4 test istycek bu hafta ona bakcak bol dua başka yapcak bişi yok bence senn sonuç gauet iyi skma canını

At bakalim gobek gorelim
Aslinda benim de buyuk ama en kucuk gorundugu fotoyu sectim

Ben ilk Bebeğimi trizomi 16 dan kaybetmiştim ondan sanırım cvs veya harmony test istedi. Inşallah birsey yoktur miniklerimizde. Güzel haberlerle gelirsin inşallah

Lulinda ve opera resminizi göremedim telim açmafı ama eminm çok tatlsnzdır Allah sağlık versin.ben hazrlnp kontrle gidcem gergin ve heycanlyim dualarnzi elsik etmeyin arkadaşlar hepinize hayrlı cumalar.

Canim nasil gecti kontrol?

Kizlar bir sorum olacak
dunden beri gogus uclarim acimaya basladi, kahverengi kisim kasinti aci arasi bir halde. Gogus icin kremler son haftalarda kullaniliyor diye biliyorum benimki nedendir acaba? O kremlerden alsam mi eczaneden falan?

Kızlar başım çok agrıyo parol içsem bir zararı olur mu? Şuan 12. Haftadayım, ilk 3 içilmemeli yazıyor ama şuan dayanamıyorum

Parolu transfer sonrasi bile veriyorlar, emzirme dahil guvenle kullanabilirsin, gunde 4 taneye kadr

Aman nazarlar değmesin... Göbeğinize destek verdiğiniz tuta tuta çektiğiniz günleri de görelim :)

Lulinda ne iç karın var sende canım :) Bu çok iyi bir şey derler ayrıca, çatlamazmışsın.
En son görüştüğümüzden bu yana bi tık değişmiş. Aliiiiiiiiiiiiiiiiii çocuğum rahattır içeride :)
Öperim kocaman

Kizlar bir sorum olacak
dunden beri gogus uclarim acimaya basladi, kahverengi kisim kasinti aci arasi bir halde. Gogus icin kremler son haftalarda kullaniliyor diye biliyorum benimki nedendir acaba? O kremlerden alsam mi eczaneden falan?
Benim de oluyo ara ara.. bi aci bi acayip kasinti sızı.. Tahriş olmus gibi.. sonra geciyo.. sonra yine oluyo.. bebe yagi suruyorum oldugu zaman kiyafete surtunmesi azalsin acimasin diye..

Ya evet daha bu hafta başı bir anda biraz şişiverdi. Başlangıç kilomdan 500gr faZlam var. Herhalde bir anda büyüyrcek.

Merhaba arkadaslar bir sorum olacak arada karın ağrılarım oluyo sizdede oluyormu korkutuyolar beni genelde düşük tehlikesi olur diye

Belli olmaz, erkek bebeklerde şişmiş anne az oluyor derler, hele iç karnı da genişse "şiş saplanmış patates" gibi derler eskiler :)))) Sağlığınız sıhhatiniz daim olsun, fit hamilelik kursları düzenlersiniz :)

Ya evet daha bu hafta başı bir anda biraz şişiverdi. Başlangıç kilomdan 500gr faZlam var. Herhalde bir anda büyüyrcek.

Merhaba arkadaslar bir sorum olacak arada karın ağrılarım oluyo sizdede oluyormu korkutuyolar beni genelde düşük tehlikesi olur diye

Benimde arada batmalar oluyor rahim buyudugu içinmiş, çok fazlaysa doktora danış istersen ara ara batmalar agrılar normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…