- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Senin kendi doktorunmu yapacak?Benim doktorum da 14 martta çağırdı. 20. Hafyanin sonu gibi olcak.
Hayırlısı olsun :)Günaydın canım enson işte gittiğimde erkeğe benziyor dedi 1ay sonra kontrole geldiğinde netlestiririz dedi 1ay çok uzun dayanamıyorum bekliyorum ayin 7sinde saat 1de randevum bakalım ozaman netleşecek canım
Canım inşallah doktorundan güzel haberler alırsınKızlar benim ikili test sınırda çıktı 1:292doktorum dan tel bekliyorum sanırım benden test isteyecek çok mu kötü sonucum sizce
Canm 8 snr sayılmazki 250 nin altnda snr sayılıyo sen buna üzyosun ya ben napym benm 1/102 ama yapcak bişi yok herşey Allahtan ben testlere çok güvenmiyorm bugün kntrlüm var bakalm dktrm 4 test istycek bu hafta ona bakcak bol dua başka yapcak bişi yok bence senn sonuç gauet iyi skma canınıKızlar benim ikili test sınırda çıktı 1:292doktorum dan tel bekliyorum sanırım benden test isteyecek çok mu kötü sonucum sizce
Valla sanirin oyle yapcak. Eşim görüştü ben konusmadim.Senin kendi doktorunmu yapacak?
Valla sanirin oyle yapcak. Eşim görüştü ben konusmadim.
opera canim ne acibadem ne milas.. milastan sonra gittigim doktor vardi ya ona gitcem. Bence hareketleri 18. Haftada hissedersin..
Ben bi foto atayim da gobus görün 6 aylin resmen
Ben ilk Bebeğimi trizomi 16 dan kaybetmiştim ondan sanırım cvs veya harmony test istedi. Inşallah birsey yoktur miniklerimizde. Güzel haberlerle gelirsin inşallahCanm 8 snr sayılmazki 250 nin altnda snr sayılıyo sen buna üzyosun ya ben napym benm 1/102 ama yapcak bişi yok herşey Allahtan ben testlere çok güvenmiyorm bugün kntrlüm var bakalm dktrm 4 test istycek bu hafta ona bakcak bol dua başka yapcak bişi yok bence senn sonuç gauet iyi skma canını
Lulinda ve opera resminizi göremedim telim açmafı ama eminm çok tatlsnzdır Allah sağlık versin.ben hazrlnp kontrle gidcem gergin ve heycanlyim dualarnzi elsik etmeyin arkadaşlar hepinize hayrlı cumalar.
Benim de oluyo ara ara.. bi aci bi acayip kasinti sızı.. Tahriş olmus gibi.. sonra geciyo.. sonra yine oluyo.. bebe yagi suruyorum oldugu zaman kiyafete surtunmesi azalsin acimasin diye..Kizlar bir sorum olacak
dunden beri gogus uclarim acimaya basladi, kahverengi kisim kasinti aci arasi bir halde. Gogus icin kremler son haftalarda kullaniliyor diye biliyorum benimki nedendir acaba? O kremlerden alsam mi eczaneden falan?
Rendevum 5 te geldim sra bekliyrm cnö kalbim yerinden çıkıcak gibi atyo hayrlı haberler alrm inşaAllahCanim nasil gecti kontrol?
Ya evet daha bu hafta başı bir anda biraz şişiverdi. Başlangıç kilomdan 500gr faZlam var. Herhalde bir anda büyüyrcek.Aman nazarlar değmesin... Göbeğinize destek verdiğiniz tuta tuta çektiğiniz günleri de görelim :)
Lulinda ne iç karın var sende canım :) Bu çok iyi bir şey derler ayrıca, çatlamazmışsın.
En son görüştüğümüzden bu yana bi tık değişmiş. Aliiiiiiiiiiiiiiiiii çocuğum rahattır içeride :)
Öperim kocaman
Ya evet daha bu hafta başı bir anda biraz şişiverdi. Başlangıç kilomdan 500gr faZlam var. Herhalde bir anda büyüyrcek.
Parolu transfer sonrasi bile veriyorlar, emzirme dahil guvenle kullanabilirsin, gunde 4 taneye kadr
Merhaba arkadaslar bir sorum olacak arada karın ağrılarım oluyo sizdede oluyormu korkutuyolar beni genelde düşük tehlikesi olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?