Pazartesi anca kan verebilecegim burda. Ozmna kdr dayanmaliyim.
Kizlar kafayi yemek uzereyim. Iki gun once transferimin 9.gununde idrar testi yaptim silik de olsa pozitf cikti. 10. Gunumde dun denedim.ayni marka ile bu sefer daha cabuk bi sekilde 2. Cizgi cikti. Leyla gbi oldum tabi buarada bn iki gunde. Dun gece ise ruyamda ikiz iki minik yawrunun bizim ewden cikip gittigini duyuyorum arkalarindan aglaya aglaya gidiyorum ama kayboluolardi bi anda yakalayamiodum. Bugunde o psikoloji ile uyaninca 9-10. Gunlerde yaptigim testin markasindan olmayan bi idrar testi yaptim bu sefer tek cizgi. Tabi agla agla bi hal oldum. Predictor early hassas gebelik testi alayim dedim gidip aldm o da negatf. En son 2 saat kdr wc ye gitmemistim 3 tl lik clear midir nedir oyle bi markali testten yaptim ck silik ckti ikinci cizgibn smdi kimyasal gebelik mi geciriyorum szce yawrularim gittimi ? Kan testi werebilcegm bi hastanedeyk oturdgm yerde haftasonu diye almiyolarmis
Bende carsamba gunu cok sukur kalp atisini duydum hala inanamiyorum umarim beni birakmaz.. Benim migde bulantilarim hafif oluyor sua 7. Haftadayim arrtar mi ki gerci herkesin buzamanlar basliyor sanirim. Tansiyonum cok dusuyor 9 a 5 di dun olctum ayni anda acayio aclik hissediyorum elim ayagim bosaliyo gibi kan sekerim dusuyo ve tansiyonum dusuyor surekli bunlar problem yaratir mi?? Herseyden korkuyorum insallah saglikla devam eder
Kizlar kafayi yemek uzereyim. Iki gun once transferimin 9.gununde idrar testi yaptim silik de olsa pozitf cikti. 10. Gunumde dun denedim.ayni marka ile bu sefer daha cabuk bi sekilde 2. Cizgi cikti. Leyla gbi oldum tabi buarada bn iki gunde. Dun gece ise ruyamda ikiz iki minik yawrunun bizim ewden cikip gittigini duyuyorum arkalarindan aglaya aglaya gidiyorum ama kayboluolardi bi anda yakalayamiodum. Bugunde o psikoloji ile uyaninca 9-10. Gunlerde yaptigim testin markasindan olmayan bi idrar testi yaptim bu sefer tek cizgi. Tabi agla agla bi hal oldum. Predictor early hassas gebelik testi alayim dedim gidip aldm o da negatf. En son 2 saat kdr wc ye gitmemistim 3 tl lik clear midir nedir oyle bi markali testten yaptim ck silik ckti ikinci cizgibn smdi kimyasal gebelik mi geciriyorum szce yawrularim gittimi ? Kan testi werebilcegm bi hastanedeyk oturdgm yerde haftasonu diye almiyolarmis
Kırkbinkere maşallah canım allah tamamına erdirsinKızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
Rabbim hayirli evlatlar versin cumlemize..
Bugun ufaklikla bulusma gunumuzdu:) 11+6 Ense kontrolu iyi cikti. 1.8 Sirti donuktu, burnunu olcemedi doktor ve cinsiyeti goremedik. 2 hafta sonra belli olur insallah.
Genel boyu da 5.2 cm olmus. 2li,3li testlerin yerine Harmony testi yaptiracagiz biz.
Ne biliyim ben minik, eşim minik sanmam ama:) 1 gün önde gözüküyormuş sadece normal aslında. Bu altta yazan çok doğru değil bence. Çünkü galiba Pazartesi günü bebeğiniz Haftasonuna kadar 5cm olacak yazıyordu.Senin ha, ilelik takviminde 41 mm diyor, doktor 52 mm olcmus, erkek olcak bence seninki, soyle guclu kuvvetli pehlivan bisey
cnm geldim ense kalinligi 2.1 iyi dedi kan verdim cinsiyetini haftaya soyluycem dedi bakalim hayirlisi 6 cm olmus yawrumu hickirik tutmus galiba nasil sarsiliyodu yaaa cok seviyorum kuzum seni cokkk s3n ne yaptin cnm
Kızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
Ne biliyim ben minik, eşim minik sanmam ama:) 1 gün önde gözüküyormuş sadece normal aslında. Bu altta yazan çok doğru değil bence. Çünkü galiba Pazartesi günü bebeğiniz Haftasonuna kadar 5cm olacak yazıyordu.
2 hafta sonra Herman bey Söylemez mi ya cinsiyeti. Yukarda 16. Hafta demişsin:)
Gebelikte tansiyon dusuk olurmus, bas donmesi halsizlik falan da yapiyor o dusuk tansiyon. Benim 7/4 ona ragmen doktor normal dedi.
gebelik once kanda sonra idrarda cikiyor dolayisiyla idrar testine guvenmemek gerek. Daha once pozitif gormussun umarim pozitiftir ama hic idrar testi yapmamak en iyisi bence.
asmakilit cinsiyeti ogrenmissin cok tebrik ederim. Tam olarak kac haftadasin su an? Doktorun kim? 12de soyleyen doktorlar var benimki 16. Haftada goruruz dedi
çok güzel çok şükür sevindim sonucun iyi olmasına canım oğluşunu kucağına aldığın günü de görürsün inş.Kızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
Tebrik ederimmmm cok sevindimmmmm iki guzel haber bir aradaKızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
Kızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
Canim ben bodrumdayim. Acibademe gidiyorum. Şu an sanirim 12+5 olmali.. geçen hafta ölçmüştü bu hafta unuttumGebelikte tansiyon dusuk olurmus, bas donmesi halsizlik falan da yapiyor o dusuk tansiyon. Benim 7/4 ona ragmen doktor normal dedi.
gebelik once kanda sonra idrarda cikiyor dolayisiyla idrar testine guvenmemek gerek. Daha once pozitif gormussun umarim pozitiftir ama hic idrar testi yapmamak en iyisi bence.
asmakilit cinsiyeti ogrenmissin cok tebrik ederim. Tam olarak kac haftadasin su an? Doktorun kim? 12de soyleyen doktorlar var benimki 16. Haftada goruruz dedi
Kesin emin olmak istemistir.. benim alt komşuma 8. Ayina kadar erkek demisler.. ama kızmış.. kimisi de boyle süpriz yapiyo..ohh hadi hayirli olsun cnm benimkide gordu ama haftaya soyluycem dedi neyse bekliycezzz
gozun aydin canim cok ama cok sevindim;Allah tamamina edirsinKızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
ca!nim seninde gozun aydin Allah tamamina erdirsin insanlh,benim icimden kizin olcakmis gibi geldi :)ohh hadi hayirli olsun cnm benimkide gordu ama haftaya soyluycem dedi neyse bekliycezzz
can-im benim basima hic oyle birsey gelmedi,ama hamilelikte tukuruk bezlerinin fazla calistigini duymustumKızlar benim gibi olan var mı bilmiyorum daha önce konuşulmadi diye hatırlıyorum ben yaklaşık bir aydır elimde poşet ve peçete ile geziyorum çok afedersiniz sürekli tukuruyorum. Var mi aramızda böyle bir şey yaşayançok zor bir durum nasıl atlatacagim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?