2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bugun ufaklikla bulusma gunumuzdu:) 11+6 Ense kontrolu iyi cikti. 1.8 Sirti donuktu, burnunu olcemedi doktor ve cinsiyeti goremedik. 2 hafta sonra belli olur insallah.
Genel boyu da 5.2 cm olmus. 2li,3li testlerin yerine Harmony testi yaptiracagiz biz.

canım üzülme aynı sey merseray arkadasımzında basına geldı çok üzüldü ama sonucta pozitif aldı ruyaya takılı kalma o psikolojık canm ıns pozitifi alırsın pazartsı ama sakın stres yapmaaa..

Gebelikte tansiyon dusuk olurmus, bas donmesi halsizlik falan da yapiyor o dusuk tansiyon. Benim 7/4 ona ragmen doktor normal dedi.

gebelik once kanda sonra idrarda cikiyor dolayisiyla idrar testine guvenmemek gerek. Daha once pozitif gormussun umarim pozitiftir ama hic idrar testi yapmamak en iyisi bence.

asmakilit cinsiyeti ogrenmissin cok tebrik ederim. Tam olarak kac haftadasin su an? Doktorun kim? 12de soyleyen doktorlar var benimki 16. Haftada goruruz dedi

Senin ha, ilelik takviminde 41 mm diyor, doktor 52 mm olcmus, erkek olcak bence seninki, soyle guclu kuvvetli pehlivan bisey

Senin ha, ilelik takviminde 41 mm diyor, doktor 52 mm olcmus, erkek olcak bence seninki, soyle guclu kuvvetli pehlivan bisey
Ne biliyim ben minik, eşim minik sanmam ama:) 1 gün önde gözüküyormuş sadece normal aslında. Bu altta yazan çok doğru değil bence. Çünkü galiba Pazartesi günü bebeğiniz Haftasonuna kadar 5cm olacak yazıyordu.
2 hafta sonra Herman bey Söylemez mi ya cinsiyeti. Yukarda 16. Hafta demişsin:)

cnm geldim ense kalinligi 2.1 iyi dedi kan verdim cinsiyetini haftaya soyluycem dedi bakalim hayirlisi 6 cm olmus yawrumu hickirik tutmus galiba nasil sarsiliyodu yaaa cok seviyorum kuzum seni cokkk s3n ne yaptin cnm

Kızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
Rabbim hayirli evlatlar versin cumlemize..

Gözünüz aydın kızlar. Benimkinin de ense kalınlığı iyi çıktı. Test sonucunu 2 hafta sonra alacağız.

Ben ilk muayenede sordum hatta 12de soyleyen doktorlar var dedim, adam cok saglamci, o haftalarda yanilma payi olbiliyor, 16. Haftada ogrenirsiniz dedi bana.
cinsiyet konusunda acelem yok ama gitmisken soylese fena olmaz

Cok tesekkur ederim cevabin icin tansiyonum kan sekeriyle beraber dusunce cok fena oluyorum , genede cok sukur tabi bugune.

Kızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
Rabbim hayirli evlatlar versin cumlemize..
çok güzel çok şükür sevindim sonucun iyi olmasına canım oğluşunu kucağına aldığın günü de görürsün inş.

Kızlar benim gibi olan var mı bilmiyorum daha önce konuşulmadi diye hatırlıyorum ben yaklaşık bir aydır elimde poşet ve peçete ile geziyorum çok afedersiniz sürekli tukuruyorum. Var mi aramızda böyle bir şey yaşayan çok zor bir durum nasıl atlatacagim bilemiyorum

Canim ben bodrumdayim. Acibademe gidiyorum. Şu an sanirim 12+5 olmali.. geçen hafta ölçmüştü bu hafta unuttum erkek olunca daha erken söylüyorlar sanirim..

can-im benim basima hic oyle birsey gelmedi,ama hamilelikte tukuruk bezlerinin fazla calistigini duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…