2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

gebelikte tukuruk bezleri cok calisir diye yaziyor her yerde,
bir yerde de sakiz cignemek iyi gelir yaziyordu bir dene istersen.

Kizlar sonucum cikti 197.40 5. Gun embriyosu bugun 12. Gunumuz iki embriyo transfer edilmisti. Dr umu aradim fena sayilmaz sali bir daha yaptr dedi. Elimdeki kagittada 2-3 hfta arasi gebelik degerlerinde 150-325 arasi gosterio degerleri. 29 aralik son adettarihim 13 ocaktada transferim yapilmistu. Kotumu szce kizlar sonucum?

Fena sayilmaz ne demek yaa?? 50nin ustu gebe kabul ediliyor, benim 11. Gun 47 idi o zaman doktor fena sayilmaz demisti, 3. Gun embriosuydu benim. Degerlere takilma bence onemli olan artis olmasi, sali gunu tekrarla artisa gore icin rahat edecektir. Bugun degerin 1000 bile ciksa artis olacak mi diye yine huzursuz olacaktin, sonra kese olacak mi diye endiseleneceksin. Keseyi gordugunde de kalp atisi duymadan bisey diyemeyiz diyecek doktorun yine endiseleneceksin.
malesef elimiz yuregimizde geciyor her gunumuz

Canim benim 5+3 te başladı 7 haftada şiddetlendi 11+6 yim hala devam ediyor hatta hastanede yatiyorum inşallah seninki boyle olmaz[/QUOTE]
çok geçmiş olsun canım, sadece 1 gün öyle oldum geçti çok şükğr iki gündür birşeyim yok, Allah kolaylık versin sana, benim bir arkadaşım da öyleydi, inşallah yakın zamanda geçer bulantıların

aynen öyle, çok güzel özetlemişsin, ben şimdi bekliyorum, kese görmeye gitmeyi düşünmüyorum, 10 gün sonra gidip hem keseyi hem kalp atışını duyayım diyorum. Ben yurtdışındayım şimdi gitsem 3 hafta sonraya randevu verirler, en iyisi kendim bekleyim de gştmişken kalp atışını da duyayım dedim.

yaa ben hiçbirşey hissetmiyorum yaa, hiçbir belirtim yok, şikayetlenmek için söylemiyorum, burda bulantılardan çok çeken arkadaşlar var biliyorum, halime de şükrediyorum bir yandan ama ne biliyim bir his bir belirti

6.hafta basladı benim erken demişlerdi..inş.yasamazsın dünyadan kopuyosun biraz..

Benim hic olmadi tatlım anca yedim 4 kilo aldim.. takma kafana.. karnim azcik buyumese hamile oldugumu hiç bilmicem..

canım henuız bendede bişey yok sadece 3 gundur midem yanıyo ara ara yemek borusuna kadar daha erken belırtı için inş çok zorlanmayız...

Canim ben bodrumdayim. Acibademe gidiyorum. Şu an sanirim 12+5 olmali.. geçen hafta ölçmüştü bu hafta unuttum erkek olunca daha erken söylüyorlar sanirim..
Ben de tam tersi diye okumuştum ve çok şaşırmıştım erkeklerin genitali karından oluşurmuş kızların dışarda oluşurmuş bundan dolayı erkeklerin de testisleri bazen kız diye yanıltabiliyormuş. Bir de şu tatlı yeme mevzu ya da özellikle tatlıya düşkünlük olmuş muydu sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…