2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Merhaba arkadaşlar negatif sonucu aldım hayirlisi dedim. şimdi ikinci için tekrar zeynep kamili düşünüyorum benim gibi 1.negatifi alıp 2.yi tekrar zeynep kamilde yaptıran varmı

Yok canim tatlidan nefret ediyorum desem yeridir. Anca aci ekşi tuzlu yiyorum. Ben de şaşırdım bu yuzden ama heo içimden bi ses erkek bu diyordu.

hayırlı olsun canım.
Allah tamamına erdirsin....
bak yetiştin bize...

hayırlı olsun canım. bu doktorlar hakkaten bazen ne dediğini bilmiyor yaa. zaten ne zorluklarla gelmişiz buralara denecek laf mı? hepimizin değerleri aynıydı fena sayılmaz ne demek. Sen içini ferah tut. benim de 10. gün 65ti. Şikayetlerin başlayana kadar keyfini çıkar. sakın belirti falan arama :) Sonra aradığına pişman edecek zaten seni..

sakın sakın belirti isteme:) şükret ve keyfini çıkar. Benim de 7. 8. haftalarda başlamıştı ama şimdi ne zman geçecek diye gün sayıyorum.

Cnm bu yorumu okuduguma suan okdr mutlu oldumki sanki sirtimdaki yuku alip attin bi kenara. Dun 1 de konustuj dr umla ozmndan beri bi yumru bogazimda sanki. Acaba diyorum kimyasaldanmi suphelendi? Baska birsey mi var? oyle geriliyrm ki biliyrm ck zararli ama ne bileyim dr neticede cidden ck etkilendm dediginden

Gunaydin ve de iyi haftalar kizlar..
benim haftasonum da yorgunluk ve uzuntulerle gecti, her seferinde bir sey olurmu bebege diye korkuyorum. Sabaha karsi ruyamda doktora gidip bebegi usg ile gordum,rahatladim valla yaa.. iyice psikopata bagladim sanirim

Hayırlı haftalar cümletten bende Enson 9gun önce gördüm bebeğimi bende sen gibi çok merak ediyorum inşallah bebeklerimiz çok iyidir
Perşembe ikili teste gideceğim iple cekiyorum valla inşallah zaman hemen geçer

günaydın canım bende haftasonunu aynı geçirdim..normalde gebe kaldığımdan beri kasıklarımda ağrı var iki gündür yok acaba bişe mi oldu hissetmiyorum gibi abuk sabuk düşünceleri kafamdan atamıyorum..benmde doktor randevum yarın nasıl yarın olcak bilemiyorum :)))

Valla benim kocam diyor, ikinci el usg cihazi alalim sen evde takil, saat basi kontrol et diyor
agrim olsa dert, olmasa dert.. acaba normal hamile kalsaydik yine boyle olur muyduk??

Valla benim kocam diyor, ikinci el usg cihazi alalim sen evde takil, saat basi kontrol et diyor
agrim olsa dert, olmasa dert.. acaba normal hamile kalsaydik yine boyle olur muyduk??

benim eşimde doktor :) hastaneden eve getircem diyo sen her saat başı bak diyor :)) iki gün öncesine kadar ağrım vardı midem bulanıyordu şimdi yok iyim şükürler olsun..şimdide niye kasıkta ağrı yok ya kafayı yicem :) normal yolla kalsak emin ol böyle olmazdı..kıymetli gebelik bizimkiler :)))

arkadaşlar bugün keseyi görmeye gidicem idarara sıkışık olmak gerekıyormu acaba birde 5. haftada kalp atışı duyan oldumu cok heyecanlıyım ve cok merak edıyorum..

arkadaşlar bugün keseyi görmeye gidicem idarara sıkışık olmak gerekıyormu acaba birde 5. haftada kalp atışı duyan oldumu cok heyecanlıyım ve cok merak edıyorum..
Ben kese görmeye gitmediğim için idrar durumunu bilmiyorum ama 5. haftada kalp atışını duyacağını sanmıyorum. En erken 6+4 lerde o da vajinal muayene de. Duymadım diye üzülme yani, normal duymaman.

Ben kese görmeye gitmediğim için idrar durumunu bilmiyorum ama 5. haftada kalp atışını duyacağını sanmıyorum. En erken 6+4 lerde o da vajinal muayene de. Duymadım diye üzülme yani, normal duymaman.

saol canım benım hayırlısı olsun hakkımızda ama heyecanlı bekleyiş gereçkten...

Kızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
Rabbim hayirli evlatlar versin cumlemize..
Canmmmm çok sevindim sonuçların iyi olmasına şükürler olsun bu arada oglusun hayırlısı ile büyüsün sağlıkla doğsun inşallah demek erkek bebis bekliyorsun vala kendim öğrenmiş kadar mutlu oldum ay böyle güzel haberler bi iyi geliyor ki masllah çok erken öğrenmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…