- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Masllah canm çok sevindim herseyin yolunda olmasına Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah :) Kıyamam hickiriyormus demişsin yaa minnak şey nasıl hickirir yerim onu ben...cnm geldim ense kalinligi 2.1 iyi dedi kan verdim cinsiyetini haftaya soyluycem dedi bakalim hayirlisi 6 cm olmus yawrumu hickirik tutmus galiba nasil sarsiliyodu yaaa cok seviyorum kuzum seni cokkk s3n ne yaptin cnm
Kizlar ikiz geliyor keseyi gordum kalp atislaroni duyamadim ins sagliklo sihhatli kucagima alirim bebeklerimi
benim doktorumda 2 li test yerine harmony testi önerdi, aslında pahalı diye düşünmüyordum ben ama aklımıza sokunca dayanamadık yaptırdık, çok şükür düşük riskli çıktı, ama doktora gösteremedim henüz haftaya göstericem, herhalde risk yok gibi bişey demek, çünkü sonuçlar yüksek risk yada düşük risk şeklinde çıkıyormuş.
bunun dışında ayrıntılı ultrason zamanım geldi sanırım o nasıl yapılıyor bilmiyorum, haftaya 14.haftada olacağım cinsiyetlerini söyler mi doktorum bilmiyorum , görebilirse tabi :)
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsinKizlar ikiz geliyor keseyi gordum kalp atislaroni duyamadim ins sagliklo sihhatli kucagima alirim bebeklerimi
Bulantı bilekliği alan var mı içinizde acaba işe yarar mı umarım bi cevap veren çıkar
tıbbı tahliye ne demek canım.Ben de bgn harmony icin kan verdim. Doktorun dedigi cok mantikli geldi bana :
Tibbi tahliye dusunuyorsaniz harmonyi erken haftalarinizda yaptirin, dusunmuyorsaniz ikili teste bile gerek yok.
8-10 isgununde cikacakmis sonuclar.
Bir arkadaşım kullandı ve hiçbir faydası olmadığını söylemişti ama tabi bünyeden bünyeye değişir.Bulantı bilekliği alan var mı içinizde acaba işe yarar mı umarım bi cevap veren çıkar
canım bende ikili test ne çıkıcak diye merak ediyorum şimdiden.yaşdan dolayıKızlarrrr çarşamba 2 li test sonucumu alıcam çok heycanliyim ne olur dua edelim birbirimize hersey yolunda olsun ınsllah çok stres yaptım bu dönemde ne olcak nasıl çıkcak falan diye Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun aminnnnpozitif sonuç alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum hepinizi öpüyorum :)
Gözün aydın. Ben de bugün Harmony için kan verdim. 2 li yaptırmayacağız. 14 te poposunu dönmezse muhtemelen söylerler:)benim doktorumda 2 li test yerine harmony testi önerdi, aslında pahalı diye düşünmüyordum ben ama aklımıza sokunca dayanamadık yaptırdık, çok şükür düşük riskli çıktı, ama doktora gösteremedim henüz haftaya göstericem, herhalde risk yok gibi bişey demek, çünkü sonuçlar yüksek risk yada düşük risk şeklinde çıkıyormuş.
bunun dışında ayrıntılı ultrason zamanım geldi sanırım o nasıl yapılıyor bilmiyorum, haftaya 14.haftada olacağım cinsiyetlerini söyler mi doktorum bilmiyorum , görebilirse tabi :)
Bende hiçbir belirti olmamıştı Rahmimde hissettiğim sertlik ve göğüs büyümesi dışında , 11. Haftadayım hala yok , arada kasık ağrısı oluyor o kadar . Bulantı vb yok . Dünden beri kokuları aşırı duymaya başladım ama yememe engel olacak gibi olmuyor . O yüzden çok normal belirtin olmaması , hayırlı olsun bu arada :)yaa ben hiçbirşey hissetmiyorum yaa, hiçbir belirtim yok, şikayetlenmek için söylemiyorum, burda bulantılardan çok çeken arkadaşlar var biliyorum, halime de şükrediyorum bir yandan ama ne biliyim bir his bir belirti
Kürtajla Gebeliği sonlandırmak demek. Bebekte genetik bozukluk Çıktığı taktirde.tıbbı tahliye ne demek canım.
Teşekkürler canım kurtuluş yok gibi 12hafta bitmeden yaniDaha once oruldugunda da yazmistim ben, bulanti bilekligi deniz veya araba tutmasi gibi hareket hakindeyken bilekte ulunan denge/bulanti merkezine baski yapan bir bileklik. Beni deniz ve yol tutar ona bile iyi gelmemisti.
gebelikteki ise hormonal degisimle ilgili bir bulanti dolayisiyla bilekligin iyi gelecegini sanmiyorum.
Yokmuş canım faydası hiç malesef katlancam artık..sag olasın..bulantın yoksa yat kalk şükret :)Bir arkadaşım kullandı ve hiçbir faydası olmadığını söylemişti ama tabi bünyeden bünyeye değişir.
tıbbı tahliye ne demek canım.
Canm ense kalınlığı 1.4 mm dedi doktor iyiymis yani ama kan sonuçlarım bu çarşamba alıcam yarından sonra tatlım inş iyidir sonuç alır almaz yazarım. Burdan düşüncen için teşekkürler bitanem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?