2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

çok teşekkür ederim canım, senin yavrunu da Allah bağışlasın. transfer sonrası bekleyenler topiğinde ben sizi o kadar çok okudum ki. şimdi çok şükür aranıza katıldım, benim belirtim senle aynı canım, göğüslerimdeki dolgunluk ve arada bir gelen hafif kasık ağrısı dışında hiçbirşeyim yok çok şükür.

Bulantı için serum taktıran var mı içinizde sadece uyurken geçiyor faydası olur mu acaba
Canım ben hastanedeyim maalesef her gün 3000 cc serum takılıyor içine dramamine koyuluyor, ayrica günde 2 tanede damardan zofran yapılıyor, bu tedavi hem bulantim hem de kusmalarimi kesti ama 2 gündür seruma karılan dramamine i kestiler tansiyonumu çok düşürüyor diye 2 gündür hem bulantim hem de maalesef yine başladı dun aksam ağladım baya yine başladılar dramamine :) simdi iyiyim ama tedavi bitince ne olacak bilmiyorum 16, 20 haftaya kadar devam edebilir diyorlar, ayrıca tedavi sadece bulantıları kesiyor herşeyden iğrenmek ve yemek yiyememem devam ediyor

Bulantı bilekliği alan var mı içinizde acaba işe yarar mı umarım bi cevap veren çıkar
Yaramıyor canım benim arkadaşım kullandı diyorki iki bileğine yaktım deli gibi o bilekliklerle dolaştım bir ise yaramadı, eğer midem bulanıyor ve kusman çok ise idrar da ketonuna baktir

Canim arkadasim Günaydın
Neden böyle oluyor peki doktorlar nediyor valla elimden birsey gelsede uzanabilsem sana burdan Rabbimize yalvariyorum tez zamanda sana sifani versin ve bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah

Canim arkadasim Günaydın
Neden böyle oluyor peki doktorlar nediyor valla elimden birsey gelsede uzanabilsem sana burdan Rabbimize yalvariyorum tez zamanda sana sifani versin ve bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah
Canım benim bi nedeni yok diyorlar bazıları zor geçirirmiş bende onlardan biriymisim bu arada desteğin bana güç veriyor çok tesekkur ederim dun bende ikili test için gittim NT 1.05 mm çıktı nazal kemikte görüldü Dr bi sorun yok dedi kanida verdim yarin akşamda kan sonucun cikacakmis inşallah herkesin sonucu güzel çıkar, bebeğim 5,5 cm olmuş valla midem bulandikca USG ye bakıyorum tek güzel olan şey şuan USG resimlerim, crinone jelide biraktirdi Dr ve bi kacgun folikasit içme dedi bulantilar için, sen neler yapıyorsun?

Ah canım benim ya bebeğine baktıkça güçleneceksin onun minik hareketleri senin kendini iyi hissetmeni sağlayacak ki zaten öyle hersey onlar için sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alırız inşallah dualarim seninle kendine minik kuşuna iyi bak annesi

Ben iyiyim canım işte bendede çok Afedersin tükürük sorunu var günde ay kimsenin midesi bulanmaz inşallah düşün bir poşet dudaklarım kurudu birsekilde zamanı geçiriyoruz. Dün doktoruma sordum ilk üç ay normal iki hafta daha dayan dedi. Perşembe günü ikili teste gideceğim 15:20de zkamilde inşallah hersey yolundadir bebeğimi çok merak ediyorum bebeğin cinsiyeti ile ilgili bir şey söylüyorlar mi tahmini

Ben de bgn harmony icin kan verdim. Doktorun dedigi cok mantikli geldi bana :
Tibbi tahliye dusunuyorsaniz harmonyi erken haftalarinizda yaptirin, dusunmuyorsaniz ikili teste bile gerek yok.
8-10 isgununde cikacakmis sonuclar.
evet kısa sürede çıktı sonuçlar, 10+4 de yaptırmıştım ben, tıbbi tahliye düşünürmüydüm bilmiyorum, allah kimseyi bununla karşılaştırmasın inşallah, yinede kafam rahat etsin diye yaptırdık hayırlısı tabi.

Zeynep kamil söylemiyor yasakmis bizim burada bi hemşire var gebe o ikili testte sormuş yasak görsel bile söyleyemiyoruz demişler kıza, bizim Dr dun görmedi zaten ense kalınlığı içinde baya uğraştı yüzü koyun yatmış bizimkisi ( annesine benzeyecek sanırım) doktor bizimkinin ense kalınlığını ölçerken arada başka odada 4 hasta baktı valla :) bende sormadim cinsiyet falan valla hic merak da etmiyorum sonuçta ilk bebeğim biz esimle bazen kızım bazen oğlum diye seviyoruz Allahım hayirlisini nasip etsin hepimize

Allah yardımcın olsun canım inş.gecer bi an önce..ben kusmuıyorum ama bulantı da kötü..
.

Anladım canım hayırlısı inşallah Rabbim cumlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah senin için yapabileceğim bir şey olursa lütfen ara olur mu kocaman öpüyorum canım arkadaşım Rabbim tez zamanda sana sağlık şifa versin inşallah amin

fıstıklar sarı leblebi iyi geliyor mideye. bi de nane şekerleri. bi de günde iki taneyi geçmeyecek şekilde soda. her gün yeni birşey deniyorum. Böyl eböyle geçicek sanırım:) paylaşayım istedim. bi de doktor bi arkadaşım söledi. mandalina kabuğu koklamak da iyi geliyormuş. şahsen henüz deneyemedim ama sıra ona da gelecek:)

bu arada doğum yöntemlerini araştırıyorum bir yandan. şimdilik epiduralsiz normal doğum ağır basıyor. inşallah fikrim değişmez. çok güzel doğum hikayeleri okudum netten.

Selam, epiduralsiz normal doğumla ilgili www.dogumakademisi.com sayfasını gözden geçirmeni tavsiye ederim. Bir de mutlaka yoga ve yüzme yapmak gerekiyormuş.
Bir de Ayşe Öner diye aratırsan, o bayan da acısız normal doğum destekçisi.

Evet canım mandalina kabuğunu koklamak bana da çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…