2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

slm arkadaşlar aranızda yeniyim. Ben 6+5 haftalık hamileyim ve bugün sol kasık bölgemde batma tarzı kıramp gibi ağrı gibi şeyler hissediyorum.Aranızda bunu yaşayan oldu mu acaba?

bir arkadasım gecen ay epiduralsiz normal doğum yaptı, onunla konuşsan doğurmaktan vazgecer karnında tutarsın çocugu

slm arkadaşlar aranızda yeniyim. Ben 6+5 haftalık hamileyim ve bugün sol kasık bölgemde batma tarzı kıramp gibi ağrı gibi şeyler hissediyorum.Aranızda bunu yaşayan oldu mu acaba?

kasık agrısı, karın agrısı, rahim agrısı, göğüs ağrısı.. bunların hepsi oluyor malesef..

canım sana bişey sorcam bahcecide harmony testinin fiyatını ne kadar dediler .. benimde doktorum erbil hoca test fiyatıyla ilgili bilgi almadımda .. bide kacıncı haftada yapcakarmıs bligin varmı acaba ..

canım sana bişey sorcam bahcecide harmony testinin fiyatını ne kadar dediler .. benimde doktorum erbil hoca test fiyatıyla ilgili bilgi almadımda .. bide kacıncı haftada yapcakarmıs bligin varmı acaba ..

bana sormamışsın ama cevaplayayım :)
harmony testini istanbulda iki laboratuvar yapıyor, elab ve gelab
fiyat ikisinde de 1590 TL
başka yerde yaptırırsan onlar senin kan örneğini gönderiyorlar dolayısıyla fiyata komisyon ekliyorlar, 2000'in altında olmuyor yani
10 hafta dolduktan sonra testi yapıyorlar..
biz Lulinda ile dün buluşup gittik gelab'a, kendisi olayın kompedanı olmuş durumda

yaa o kadar kötü mü yaa ne biliiim yüzme + pilates + nefes egzersizleri + pozitif düşünce = ağrısız normal doğum diye bi matematik benimsemiştim halbuki kafamda

yüzme pilates ve nefes egzersizlerini şantiyelerde mi yapacaksın :)
valla ben sezeryan taraftarıyım doktorum normal doğum istiyor.
bence bu tecrübeleri yaşamış annelerle konuş, herkesin bünyesi bir olmuyor ama daha net fikrin olur en azından.
benim peşpeşe doğum yapan arkadaslarım içinde en rahat olanı 2. sezeryanını yapan arkadasımdı, 16 ocakta doğum yaptı, akşamına ayaktaydı valla.
bir de son ana kadar sezeryana dönebiliyorsun, bebek ters gelebiliyor, açılma yeterli olmuyor vs itimallere de hazırla kendini.

sezeryan taraftarı bnden başka birini daha görmüş oldum :) kimle konuşsam herkes normal doğumun faydalarından bahsediyor.Herkes normal doğum yapanların daha çabuk ayaklandığını sezeryan olanların ameliyatlı olduğu için sürekli sıkıntı çektiğini söylüyor.Sen arkadaşım hemen ayaklandı demişsin mesela okuyunca baya sevindim :)

yok şantiyede yapsam yapsam merdiven inme çıkma egzersizi yaparım ki faydası olur mu bilmiyorum yaw iş çıkışları Lulinda nın dediği doğum akademisi nişantaşında var ya da emirganda yeniköyde falan var. haftada 2 gün zaten. doğum da yaz aylarına geliyo ondan önce de bi iki ay yüzme haftasonları falan. ne biliim... şimdiye kadar 2 senedir acı çekmişiz. iki saat doğumda çekicez çok mu... bi de tabi çatı dar olur, bebek ters olur büssürü ekstrem durum var. onlarda tabii sezeryan olur da herşey akışında ilerlerse doğar doğmaz o anın keyfini çıkarmak istiyorum. daha erken tabii de allah herkese ağrısız kolay doğumlar nasip etsin diyelim..

Rahmin büyümeye başladığı için rahmi tutan kaslar kasiliyor. Agrinin nedeni bu. Ben de hala oluyor ara ara.. hayirli olsun bebişin Allah kucagina almayi da nasip etsin inşallah.

Kizlar dr dan geldim bebek 9hafta 4 gunluk gelismesi herseyi gayet iyi ve saglikli dedi dr. Ama sezeryan yapacagiz normal dogum dusunme dedi yas 35 i gectigi icin en sagliklisi sezeryan senin ve bebegin sagligi icin dedi dogum tarihi 28 agustos ama sezeryan oldugu cin bir hafta erken aliriz dedi bebek aslan burcu geliyor galiba! Saglikli bir sekilde herkesin gebeligi devam eder ve saglikli bebisler aliriz kucagimiza insallah

Ben orada yaptırmadım. Onlarındı Kanı alıp yolladığı lab.da yaptırdım. 10. Haftadan sonra yapılıyor. Gelab' da KDV dahil 1590 tl

Ya ne alakası var yaşla. Dünya da sezeryan mı var. Herkes çatır çatır doğuruyor. Türkiye de doktorlar evine erken dönmek için hep sezaryene yönlendiriyor. Ben de 38 yaşındayım, tüp bebek. Gittiğim her iki doktor da herşey yolunda giderse normal doğumu çok rahat yapabileceğimi söyledi. Sizin tercihiniz de bu yöndeyse birşey diyemem tabii.

Ben de nasipse normal dogum istiyorum.. hatta ve hatta suni sancısız.. daha da abartıp çatala bile cikmaya bilirim.. doğal doğum diye bir sey izlemistim. Yurt disinda yapiyorlarmis. Anne en rahat oldugu pozisyonda dogum yapiyor. Doktor sadeve gerektiği zaman mudahale ediyor. En guzeli bana göre.. tabii Allahtan bir mani çıkmazsa..

Belki
Benden kaynaklanan bir durumdur sezeryan icim rahat etmesi icin oyle demisde olabilir hala tupbebek dr uma gidiyorum kendisinden memnunum ama ileride bir daha sorarim benim tercihim bebegim icin en sagliklisi ne ise o sekilde olmasi cunku ikinci bebegide istiyorum ve arayi cok acma niyetinde degilim kardessiz bir cocuk olmaz kuzenler bir yere kardes oz kardesin gibi hic biri olamaz ve ben cocugumun tek buyumesini istemiyorum o nedenle hangisi daha saglikli olacaksa o sekilde bir dogum sekli istiyorum ve ilerleyen tarihlerde dr ile bu durumu tekrar konusurum zaten

Sen sanırım Bodrum sın. Senin bahsettiğin Doğumu yaptıran bir doktor var. Hakan Çöker yanılmıyorsam Bodrum, Marmaris oralarda da Çalışıyor. Istanbul da da Doğum akademisi nde.

Tabii ki senin psikolojin ve Bebeğin sağlığı öncelikli. Ben sadece en başından şu olacak diye kestirip atan doktorlara kızıyorum. Ben de 2. Çocuk istiyorum bebek 1 yaşına geldiğinde. Iki ameliyat üst üste istemiyorum o Yüzden. Ama tabii son dakika mecbur kalınırsa sezaryan olur.

Bana da aslan burcları geliyo ikiz oldıgu için erken olcak doğum biraz..ben de aslan eşim boğa 3 aslanla baş edicek artık..sezaryen için kişiye göre karar veriliyo vardır doktorum bi bildiği son ayları agır gecen problemli dırumlarda mutlaka sezaryen ..ben normali isterdim ama zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…