Araştirayim bi.. duymadım adini. Cok Sağol.Sen sanırım Bodrum sın. Senin bahsettiğin Doğumu yaptıran bir doktor var. Hakan Çöker yanılmıyorsam Bodrum, Marmaris oralarda da Çalışıyor. Istanbul da da Doğum akademisi nde.
Bana da aslan burcları geliyo ikiz oldıgu için erken olcak doğum biraz..ben de aslan eşim boğa 3 aslanla baş edicek artık..sezaryen için kişiye göre karar veriliyo vardır doktorum bi bildiği son ayları agır gecen problemli dırumlarda mutlaka sezaryen ..ben normali isterdim ama zor..
Rahmin büyümeye başladığı için rahmi tutan kaslar kasiliyor. Agrinin nedeni bu. Ben de hala oluyor ara ara.. hayirli olsun bebişin Allah kucagina almayi da nasip etsin inşallah.
Canim serbest beta hcg 19.5 benim.. duydugun doğru olabilir belki..cnm ne sorucam sana ikili testinde free bcg degerin kac 50 nin altindaysa erkek ustuyse kizmis diye bisey duydum su am cinsiyeti bilinen bir sen oldugun icin sorayim deedim
benim 60 yasasin kizmi acaba kiiiiiiiCanim serbest beta hcg 19.5 benim.. duydugun doğru olabilir belki..
Ayyyy inşallah.. kız çıkarsa eğer o zaman bu tez doğru diyebiliriz.. kontrolun ne zaman?benim 60 yasasin kizmi acaba kiiiiiii
benim 60 yasasin kizmi acaba kiiiiiii
Iyi de biz bi evlat sahibi olalim diye o kadar cile cekip tup bebek yaptirmisiz.. cinsiyeti begenmeyip aldiracak kadar mal mıyız?? Akil var mantik var.. sanki keyiften tup bebek yaptirdik. Digerlerine soylemesinler tamam da yani tup bebek annelerine soylememeleri saçma..Yaa neden soylemiyorlar ki..
harmonyde de goruyorlar ama saglik bakanligi yasaklamis, cinsiyeti begenmeyip kurtaj yaptiriyorlar diye
O zaman herkes bizimki tüp derdi. Türk milleti her yolu bulur bilmez misin?Iyi de biz bi evlat sahibi olalim diye o kadar cile cekip tup bebek yaptirmisiz.. cinsiyeti begenmeyip aldiracak kadar mal mıyız?? Akil var mantik var.. sanki keyiften tup bebek yaptirdik. Digerlerine soylemesinler tamam da yani tup bebek annelerine soylememeleri saçma..
Ayyyy inşallah.. kız çıkarsa eğer o zaman bu tez doğru diyebiliriz.. kontrolun ne zaman?
Aman canim ispati kolay.. recetesi var raporu var.. ogrenip aldiracak olan bi yolunu bulup ogreniyo zaten.. olan biz gibi garibana oluyo. 10. Haftada idrardan tespit yapan testleri satilmasina yasak yok ama.. aman zaten hamilelikten dolayi esirikliyim, sinirlendim yineO zaman herkes bizimki tüp derdi. Türk milleti her yolu bulur bilmez misin?
Senin adina ben de heyecanlandim canim.. hadi bakalim hayirlisi.. doktora da sor bakalim bu tez dogru muymus??cumartesi sabahi insallah cnm bakalim heyecan basti vallahhha
Senin adina ben de heyecanlandim canim.. hadi bakalim hayirlisi.. doktora da sor bakalim bu tez dogru muymus??
3 aslan olcaksınız güzelmiş valla :))biz de kari koca aslaniz, ev safari gibi olacak
Günaydın güzel anneler :) mutlu bir gün olsun dilerim hepimiz için bugün sonuç alma zamani kızlar 2 li test sonucumuz çıkmıştır hastanemize gitmek üzere yoldayız bakalım bebisim le umarım.sonuclar güzeldir hepinizi öpüyorum
Günaydın güzel anneler :) mutlu bir gün olsun dilerim hepimiz için bugün sonuç alma zamani kızlar 2 li test sonucumuz çıkmıştır hastanemize gitmek üzere yoldayız bakalım bebisim le umarım.sonuclar güzeldir hepinizi öpüyorum
3 aslan olcaksınız güzelmiş valla :))
Bu daha da iyi oldu ya harikaaa 2kedi bebekle süper anlaşır komşu olsaydık keşke bazen toplanırdık, kedilere bayılırım aslan burçlarına da :))güzel haberlerini bekliyoruz, cinsiyeti de söylerler inşallah
2 de kedimiz var, felis leogiller olarak takılcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?