2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

biz de kari koca aslaniz, ev safari gibi olacak

Rahmin büyümeye başladığı için rahmi tutan kaslar kasiliyor. Agrinin nedeni bu. Ben de hala oluyor ara ara.. hayirli olsun bebişin Allah kucagina almayi da nasip etsin inşallah.

cnm ne sorucam sana ikili testinde free bcg degerin kac 50 nin altindaysa erkek ustuyse kizmis diye bisey duydum su am cinsiyeti bilinen bir sen oldugun icin sorayim deedim

cnm ne sorucam sana ikili testinde free bcg degerin kac 50 nin altindaysa erkek ustuyse kizmis diye bisey duydum su am cinsiyeti bilinen bir sen oldugun icin sorayim deedim
Canim serbest beta hcg 19.5 benim.. duydugun doğru olabilir belki..

Yaa neden soylemiyorlar ki..
harmonyde de goruyorlar ama saglik bakanligi yasaklamis, cinsiyeti begenmeyip kurtaj yaptiriyorlar diye
Iyi de biz bi evlat sahibi olalim diye o kadar cile cekip tup bebek yaptirmisiz.. cinsiyeti begenmeyip aldiracak kadar mal mıyız?? Akil var mantik var.. sanki keyiften tup bebek yaptirdik. Digerlerine soylemesinler tamam da yani tup bebek annelerine soylememeleri saçma..

O zaman herkes bizimki tüp derdi. Türk milleti her yolu bulur bilmez misin?

O zaman herkes bizimki tüp derdi. Türk milleti her yolu bulur bilmez misin?
Aman canim ispati kolay.. recetesi var raporu var.. ogrenip aldiracak olan bi yolunu bulup ogreniyo zaten.. olan biz gibi garibana oluyo. 10. Haftada idrardan tespit yapan testleri satilmasina yasak yok ama.. aman zaten hamilelikten dolayi esirikliyim, sinirlendim yine

Günaydın güzel anneler :) mutlu bir gün olsun dilerim hepimiz için bugün sonuç alma zamani kızlar 2 li test sonucumuz çıkmıştır hastanemize gitmek üzere yoldayız bakalım bebisim le umarım.sonuclar güzeldir hepinizi öpüyorum

Canımcim Günaydın hayırlı haberlerle bekliyorum seniiii çok çok muck

güzel haberlerini bekliyoruz, cinsiyeti de söylerler inşallah

3 aslan olcaksınız güzelmiş valla :))

2 de kedimiz var, felis leogiller olarak takılcaz artık

Bu arada dünkü mevzuyu okudum da, cinsiyet söyleyen testlerin satışı eczanelerde yasaklanmış ama internette satışı var hala.
90 TL civarı bir sey, %82 doğruluğu varmış, ki bence bu oran hiç inandırıcı değil, progesteron hormonu alan kadınlarda erkek cıkıyormuş, bir de eşinle ilişkiye girip sabah idrarınla testi yaparsan da erkek cıkıyormuş. internet sitelerinde okudum da, bizim crinone jeller falan testi iyice sapıttırır yani.

güzel haberlerini bekliyoruz, cinsiyeti de söylerler inşallah

2 de kedimiz var, felis leogiller olarak takılcaz artık
Bu daha da iyi oldu ya harikaaa 2kedi bebekle süper anlaşır komşu olsaydık keşke bazen toplanırdık, kedilere bayılırım aslan burçlarına da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…