2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın kızlar:)
Benim doktordan izin çıktı, Cumartesi günü Yoga ya başlıyorum.
Bizim evde bir Boğa, bir Ikizler, bir Aslan olacak. Ayrıca 4 kedi ve bir köpek
Hep birlikte Ali Baba'nın bir çiftliği var ı söyleriz artık:)

Ben orada yaptırmadım. Onlarındı Kanı alıp yolladığı lab.da yaptırdım. 10. Haftadan sonra yapılıyor. Gelab' da KDV dahil 1590 tl
evet bende karar verdim orda yaptırıyolarmıs ama ucurum fark var en iyisi bende oraya gideyim :) yazdıgın gordügüm süper oldu..teseekürler :)

Bu daha da iyi oldu ya harikaaa 2kedi bebekle süper anlaşır komşu olsaydık keşke bazen toplanırdık, kedilere bayılırım aslan burçlarına da :))

profiline baktım da Adanada yaşıyormuşssun, epey uzakmışız

hhahahaha.. hakkaten sizde her telden bir ses var :)

teseür ederim gelab karar kıldım gibi :) bilgi icin cok sagol :)

evet bende karar verdim orda yaptırıyolarmıs ama ucurum fark var en iyisi bende oraya gideyim :) yazdıgın gordügüm süper oldu..teseekürler :)
Bahçeci ne fiyat verdi? Ben kontrolde kendim yaptıracağım deyince şaşırdı doktor, başka yeri nerden biliyor ki oldu bir an.

Bahçeci ne fiyat verdi? Ben kontrolde kendim yaptıracağım deyince şaşırdı doktor, başka yeri nerden biliyor ki oldu bir an.
canım aradım ben 2250 tl dediler ama nerde yaptırıyosunuz diye soramadım tabi.. onlarında gelap a gonderiyosa ve 2250 tl ise nerdeyse 2 katı canım .. oyle degil mi ?

canım aradım ben 2250 tl dediler ama nerde yaptırıyosunuz diye soramadım tabi.. onlarında gelap a gonderiyosa ve 2250 tl ise nerdeyse 2 katı canım .. oyle degil mi ?
Zaten nerede yaptırıyorsunuz desen de söylemezlerdi:)
Çok fark varmış hakikaten. Gelab da x ve y kromozom analizi ilave istersen ekstra 300 tl alıyor. Belki Bahçeci de o dahildir. Ama yine de fark çok.
X ve y de iki hastalık için Turner ve Klineferter sendromuna bakıyormuş.
Her ikisi de boy kısalığı ve kısırlığa sebep olan hastalıklar. Olması kötü ama aldırma sebebi olacak hastalıklar değil.
Ben eşime söyledim baktıralım mı diye, 3 ay önce biz de kısırdık, boyumuz da kısa boşver dedi, hahaha.

Nerelerdesin, güzel haberlerini bekliyoruz:) Hele de cinsiyet söylerlerse ne güzel olur. Aramızda 3 gün var. Ben de dayanamayıp gidip baktırabilirim haftasonu cinsiyet için.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bayılıyorum sana ben
uzun upuzun çocuk olacak o...
(Zamane gençleri ailelerine inat uzun)
Gerçi merdiven altında senin zorunla çalışırken zor olacak boylu poslu olmak ama olsun :))))) Su gibi gitsin her hafta, hep güzel haberlerle ilerlesin. Merakla bekliyorum keratayı. Bakalım pipili mi :)
Ve göbeklerini okşayan en heyecanlı tüm anne adayları, okşadığınız göbeklerinizle güzel haberlerle şenlensin hamilelikleriniz. Evham ve endişeler mutlaka yaşanacaktır ama üstesinden gelebileceğiniz gibi olsun. Göbüşlerinizi şenlendiren minikler beklendikleri tarihleriyle sağlıkla kucaklarınıza terfi etsinler. Nazarsız, kazasız belasız, dertsiz tasasız kalın.
Tüm hamilelere sevgilileriyle birlikte göbeklerini seve seve geçirecekleri haftalar diliyorum

Çok sevgiler

Bulantı için serum taktıran var mı içinizde sadece uyurken geçiyor faydası olur mu acaba
Ben p.tesi akşamı taktırdım cnm. Doktor 2-3 gün idare eder demişti ama ben ilk gün iyiydim suan hafiften başladı yine. 3 günde bir tekrarlayabilirsin dedi. Ama ciddi oranda rahatlattı diyebilirim. 24 saat süren mide bulantım var malesef. Yarın akşam tekrarlamayı düşünüyorum.

Ben de sana:) Ne güzel dilekler, çok sevindim, çok mutlu oldum. Pipili ve ya pipisiz babasının hain planlarına maruz kalacağı kesin keratanın:)
Doğal transferinle seni de göbek okşayanlar kervanına bekliyoruz.:)

Allahım anne işe koyar, baba hain planlar yapar :))))))))))))))))))))
Çok eğlenceli eve geleceği kesin, evin maskotu olması da kesin.
Siz planlar yaparken o hiç plansız ikinizin de odağını değiştirecek haberiniz yok :)))

O sıkıcı süreçlerden sonra doğal transferi çok seven sevgili :)))) transferlerin süreklilik arz etmesini diliyor, hamilelik işine taş koyarmış!!! hahahahah hay allahım ya ben arızalı o arızalı iki arıza birbirini götürürse çocuk normal olur inşallah :)

Ben de sana:) Ne güzel dilekler, çok sevindim, çok mutlu oldum. Pipili ve ya pipisiz babasının hain planlarına maruz kalacağı kesin keratanın:)
Doğal transferinle seni de göbek okşayanlar kervanına bekliyoruz.:)

BendrE="Kedilerinefendisi, post: 39106105, member: 413526"]Bana da aslan burcları geliyo ikiz oldıgu için erken olcak doğum biraz..ben de aslan eşim boğa 3 aslanla baş edicek artık..sezaryen için kişiye göre karar veriliyo vardır doktorum bi bildiği son ayları agır gecen problemli dırumlarda mutlaka sezaryen ..ben normali isterdim ama zor..[/QUOTE]
Bende ikiz bekliyorum hep normal doğum isterdim sezeryandan çok korkuyorum inş hrsey yolunda gider Rabbim normal nasip eder ama ikiz oldu normal doğum yapan az galiba

Geçmiş olsun inş.tez zamanda gecsin canım çok zor..

Merhaba anne adaylari.bende tup bebekle hamile kalanlardanim cok sukur.yransferim 5.gun embriyosuydu transferin 8.gunu kan degerim 73 cikti daha sonra katlanarak artti.4+5 gunlukken yani sonucu ogrendikden 10 gun sonra idrara sıkisikken karindan ultrasonla kese goruldu.bir hafta sonra 5+5 gunlukken kalp atisi goruldu cok sukur.suan 8+3 gunlugum son adet tarihine gore hesaplaniyormus.buna gorede 40 haftayi doldurdugum tarih 6eylul 2015 Allahim herkese sagsalim bebegini kucagina almayi nasip etsin olmayanlarada saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.tamamina ermek duasiyla...

selam kızlar, iyisinizdir inşallah.
az önce gebelik başılığı altında normal hamile kalan bayanların topclerine bi göz attım arkadaşlar, o kadar rahatlar ve okadar sıradan birşey yaşıyorlarki, bizler için ne kadar mucizevi ve kıymetli ise bazı bayanlar için de o kadar sıradan bir olay, Allahın hikmeti işte, eşleri hiç umursamayanlar bile var, hiçbir şeyleriyle ilgilenmeyenler falan, normal hayatlarına devam ediyorlar hiç birşey yokmuş gibi. benim eşim gözümün içine bakıyo, hiçbir iş yaptırmıyor, o evde yokken yapıyorum rahatça yoksa hiçbirşeye dokundurtmuyor, gün içinde kaç kez tlfnla arıyor falan. 8 sene sonra kavuşunca biraz ikimizde manyaklaştık galiba, ben çok pimpirikli biri değilim Allahtan da rahat geçiriyorum. ama biz mi şanslıyız diğer bayanlar mı şanslı bilemedim şimdi

ilahii yaa cok güldüm

ben de bir ara ağustos annelerinde takılıyordum, hem cok kayıplar oldu ilk zamanlar hem de dediğin gamsız tavırlardan cıkmıştım oradan. allahtan benim de eşim çok ilgili, zaten kocam eskiden beri düşkündür bana, spora giderken "kendini yorma" diyen biri yani, yormayacaksam niye gidiyorum ahahahhaha şu anda sapıtmış durumda, komsuya kahveye gidiyorum, yorma kendini, ağır kaldırma, masayı falan çekme gibi şeyler söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…