2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Duaların seninle inşallah güzel çıkar sonucun canım, haber ver banada olurmu?

Tesekkur ederim canım ama sanırım ben birabiraz erken sevindim, geceden beri ne yatak kaldı ne yorgan istinye parka gidip bebegime birşeyler almak istiyirum dışarıya çıkmaya korkuyorum artik 16. Haftami bekliyorum ben inşallah sizlerin bu hafta biter sikintilariniz gerçi sende hala ilaç kullanıyorsunuz bende sana bu yüzden üzülüyorum, ben şuan sadece corasprin kullanıyorum bikacgun folik asit içme dedi Dr midem bulandigi için crinonuda biraktirdi salidan beri kullanmiyorum, inşallah sende kısa zamanda kurtulursun ilaclardan

Cnm ay nasil mutlu oldum hem testinin temiz cikmasina hm de bni takip ediyo olmana :) ♡ dr um sali 14. Gun tekrarlatti testimi besyuzlrde cikti deger 16. Gun persembe bida tekrarla dedi. Ins bugun de arttigini gorururz. :) Rabbime sukurler olsun.

Canım İstinye park yakınlarında oturuyorsan, Maslak Acıbadem de ücretsiz yoga ve doğuma hazırlık kursları var. Aklında olsun:)

Kızlaaaaar.. ekte görmüş oldugunuz sey benim göbüş Oluyor.. cok mu büyük bana mi oyle geliyor.. boy 1.65 kilo 62.5 (sabah tuvaletten sonra ciplak tartildim)

Canim erkek karnı olduğu çok belli maşallah tü tü. Bende biraz gobis olduğu için anlamıyorum ki :)

Kızlaaaaar.. ekte görmüş oldugunuz sey benim göbüş Oluyor.. cok mu büyük bana mi oyle geliyor.. boy 1.65 kilo 62.5 (sabah tuvaletten sonra ciplak tartildim)

maşallah diyim, sen tam gebe olmuşsun
ama benim de göbeğim cok cıkıyor, özellikle dar kıyafet giyersem.. bol şeyler giyersen anlamazlar bile. benim gazım çok oluyor. başlangıca göre kaç kilo aldın sen ona dikkat et, göbeğe falan takılma, ilk 3 ay max. 2 kg diyorlar.

59 La basladim valla.. 3.5 kilo aldim namusumlan.. hahahha.. ya cok tuzlu yiyorum ben.. tuzu kesince de tansiyonum düşüyor.. Ayaga dahi kalkamiyorum..

Merhabalar arkadaslar.Cok fazla yazmiyorum ama sizlerle ayni zamanlarda yola baslayan bir tup bebek anne adayiyim.Benimle ayni duygulari paylasanlarla bir arada olmak cok guzel.Su anda 11 haftamin icindeyim. Hepimize saglikli hamilelik ve doğumlar diliyorum insallah. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Benim cildim hamilelikten sonra cok kurudu.Pul pul dokuluyor.Butun vucut icin nemlendirici olarak ne kullanabilirim?

59 La basladim valla.. 3.5 kilo aldim namusumlan.. hahahha.. ya cok tuzlu yiyorum ben.. tuzu kesince de tansiyonum düşüyor.. Ayaga dahi kalkamiyorum..
Tansiyonun dusuyorsa tuzlu ayran iç ve tuzlu salatalik ye bol bol birde uzan ve ayaklarını havaya kaldır, benimde çok düşüyor hastanede Dr soyledide ben sadece ayaklarimi havaya kaldırabiliyordum salatalik kokusuna dayanamıyorum aldirdim ama yiyemedim

Maşallah aramızda bir hafta var. Ben de nerdeyse yok gibi. Benim de boy 163, kilo 60 su an.

Canım hamileliğin hayırlı olsun. Ben banyo sonrasi bebe yagi kullanıyorum cok ise yariyo. Bi de nivea nin duşta vücut kremi super. Lacivert olanini kullaniyorum

merhaba kızlar güzel şeyler konuşuyorsunuz yazıp yazmamakta tereddütte kaldım ama bu sabah tuvalete girdiğimde açık kahve akıntım oldu dünde karnım ve kasıklarım biraz fazla ağrımıştı.önce çok önemsememeye çalıştım ama iş yerine gelince yine oldu.doktorumu aradım.gel dedi gittim çok şükür bebeğim iyimiş.ama dinlenmem yatmam gerekiyomuş.10 gün rapor verdi.Gerçekten o an çok korktum bebeğime birşeymi oldu diye nası doktora gittiğimi bilemedim iyiki yakındı.Şimdi öğleden sonra çıkıcam işten eve gidicem.

Tuzlu yemeğe devam ettigimde sorun yok da tuzu azaltayim dedim mi yer ayagimin altindan kayiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…